…bo mam takie zasady…Sztywne zasady nie SA zasadami tylko doktryną, czasem przecież można się dostosować - to odróżnia nas od zwierząt
… ze jak sie z czyms nie zgadzam…Niemożność pogodzenia się z ‘czymś’, co jest nie po naszej myśli jest ułomnością ludzkiego umysłu
...to walcze o swoje...Walka nie zawsze prowadzi do celu
… nie chowam sie jak wy…Czasem wystarczy zachować zdrowy rozsądek
… i nie udaje ze mnie to nie obchodzi …Starsi ludzie, co mają mądrość życia za sobą - powiedzą - Nie masz innych problemów dziecko?!
… z adminów zrobila sie banda…zwał jak zwał <czyli śmiech na sali> <zwał=śmiech=nazywanie>
… która nie che sobie zrobić krzywdy…A znasz kogoś, kto lubi sobie robić krzywdę?
…ile bylo walki z Matim ??...Walka to żywioł można w niej zginąć
…Mozesz mówic ze dla ciebie jestem smieszny…On tak powiedział?! Hm, widocznie ma powody, że tak powiedział
… ale własnie o to tu chodzi to twoje zdanie…Mądre słowa nie są zabronione głupie tez, ale w umiarze,
bo dadzą upomnienie i wywalą
…i ja ci nie blokuje za to postów…Mamo mamo!!! - a ONI <banda> zablokowali mi post
buuuu… buuu…
… nie usuwam ich i sznuje twoje zdanie bo kazdy ma prawo do niego…Szanowanie cudzej wypowiedzi polega na dyskusji a nie forsowaniu swoich poglądów, bo wtedy jest walka, <czyli to, co lubisz>, ale o szanowaniu poglądów innej osoby raczej wtedy nie ma mowy - więc jak to jest, bo się już pogubiłam
…Chodzi o to by nasi sznowni moderatorzy pojeli ze to forum nie jest dla nich tylko dla nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!...Pomyliło Ci się coś - tutaj jest miejsce dla wszystkich - dla użytkowników i dla moderatorów
…Oczywiscie maja oni wykonywac ,swoja potrzebna prace , usówac posty obrazliwe, przenosic tematy jesli sa zle załozone, upominać jesli temat zchodzi na inny niz załozony tytuł…Za co im płacisz oczywiście. Średnia pensyjka utrzymywania serwisu, jaka jest? Może powiesz mi? Bo mam wrażenie, że kierujesz się konsumpcyjną zasadą ‘ ja płacę ja żądam’ a to tutaj chyba nie ma miejsca.
… za to im chwała bo wykonuja ciezką prace ale z tego wszytkiego zrobiło sie tylko zamykanie tamatów bo sa niewygodne a tak najłatwiej…Ktoś musi to oceniać - i dlatego moderator jest zawsze winny bo jednemu ‘niezależnemu’ walczącemu o swoje zamknięto topic
AdikPL mam wrażenie, że podczas rejestracji palcem lewej ręki źle trafiłeś i zamiast 1 przed 6 jest 2 – może popraw to?!?
Wszystkim sfrustrowanym forumowiczom polecam spacer, melisanke, soczek owocowy, jakiś rower i rolki, albo poganianie za piłką. Starszym proponuje coś innego - ale Oni nie maja takich problemów związanych z forum i pewnie wolny czas wykorzystują na kładzenie kafelków w garażu, bo wiedza, co ważne w życiu. Podrowionka