[E'sS] :
...
Ale śmiało daj cytat, przejżałem całego shut boxa i nie zauważyłem żeby kogoś Sadek obrażał.
Shutbox ze strony esesów:
(Guz już to jako screen wkleił)
"
sadek76 dnia listopad 19 2007 13:49:48
Witam-Uwaga nie gram na inea huje zajebane czyli 1st wypierdolili mnie 2 razy i to nie przypadek"
O Savie też jest niezłe, ale nie chce mi się tego wklejać (styl jest podobny).
Bohun :
... Przy okazji ja tam bym olał cały 1stCav, wisi mi to co sobie o nas myślą.
i vice versa Bohun. Z Tobą grałem razem może ze dwa mecze i praktycznie nie znam Cię Bohun. Wiem, że na forum 1stCav "wisi" jeszcze Twój (i chyba Strahda) pomysł kampanii "Od Berlina do Moskwy" (czy jakoś tak, w każdym bądź razie to taki sam pomysł kampanii jaki E'sS dało na tym forum-nie wiem napewno bo nie czytałem ani jednego ani drugiego).
Nie wiem też, za co Cię SokoleOko wywalił z 1stCav bo niespecjalnie mnie to interesowało, ale chyba dobrze zrobił.
Waver, masz oczywiście rację jeżeli chodzi o esesów. To najbardziej kłótliwy polski klan, a w zasadzie jego 3 czy 4 "członków". I rzeczywiście z innymi klanami czy też ich graczami idzie utrzymywać mniej lub bardziej koleżeńskie kontakty. Może jest momentami odrobinę nerwowo ale to tylko w trakcie gry, później możemy się z tego razem pośmiać i nikt do nikogo nie będzie miał o nic żalu. Bo to tylko gra. Z E'sS tak się nie da. Chcą grać na INEI? Niech sobie grają byleby zachowywali się jak należy. Obrażą się i pójdą na Aster czy inny serwer? Niech idą, nikt za nimi nie będzie płakał, a może nawet co niektóre klany po cichu (wszystkie pozostałe?) się ucieszą.
Bo tak klan E'sS jest postrzegany przez inne klany. Gdy E'sS powstawał nikt nie miał do nich żadnych uprzedzeń. Ot, kolejny klan na polskiej scenie RO. Na opinię taka jaka o nich krąży zapracowali sobie sami. I dodam żeby była jasność, że tutaj wcale nie chodzi o poziom gry lecz o swoistą kulturę gry i wypowiedzi.
To, że ja kogoś nie lubię nie znaczy, że mam na publiku czy na forum publicznym pisać, że jest "hujem" (pisownia oryginalna). Zresztą ten sam taboret wpuścił z tydzień temu Adika w maliny z jakąś wypowiedzią Warmana.