Author Topic: Podejrzenia o czity...  (Read 74983 times)

plonek

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #135 on: 26 July 2008, 14:37:59 »
buehehe Sojuz=cheater ? zawsze dostaje w dupe ode mnie na serverze, dlatego wiem i moge poreczyc moja nienaganna opinia ze nic nie ma ;p

wisnia

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #136 on: 26 July 2008, 20:44:25 »
No Panowie , tak się rozpisaliście że w końcu straciłem wątek. Koleś rzeczywiście nazywał się Hypnotic , z r - jak reserved na końcu. Ja tam nie chcę nikogo szkalować. Tak tylko pytałem czy tego typu strzelanie jest możliwe. Szczerze to nawet jeśli oszukuje to jego sprawa - nie bardzo rozumiem po co wtedy w ogóle grać w RO. Tak ogólnie ... jeśli gra dla kogoś za trudna to może postrzelać w takie z krzyżykiem na pół ekranu. Np DOOM II :) A jeśli potrafi tak strzelać bo jest taki dobry , to będę unikał serwerów na których bywa.. przez jakiś czas ..

Hiacenty

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #137 on: 27 July 2008, 00:15:04 »
No Panowie , tak się rozpisaliście że w końcu straciłem wątek. Koleś rzeczywiście nazywał się Hypnotic , z r - jak reserved na końcu. Ja tam nie chcę nikogo szkalować. Tak tylko pytałem czy tego typu strzelanie jest możliwe. Szczerze to nawet jeśli oszukuje to jego sprawa - nie bardzo rozumiem po co wtedy w ogóle grać w RO

Chłopie pograj dwa lata tez tak bedziesz umiał. A nie zaraz czity opanuj sie...:O_o i takie strzelanie jest możliwe:p

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
Podejrzenia o czity...
« Reply #138 on: 27 July 2008, 01:08:45 »
Hmm ja gram ok 2 lat w RO a jedynie co potrafię to ubić "z kija" w taki sposób na odległość 60-70 metrów, oczywiście nie 1-wszym strzałem za każdym razem :)
@wiśnia
jak pisałem sprawy Ineii na ich forum, a i tak można podać steam global id dla kontroli, może ktoś już coś takiego im tam doniósł...

wisnia

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #139 on: 27 July 2008, 08:25:12 »
Hiacenty :

Chłopie pograj dwa lata tez tak bedziesz umiał. A nie zaraz czity opanuj sie...:O_o i takie strzelanie jest możliwe:p

Hiacenty Ty jesteś strasznie nerwowy zauważyłem - podczas gry też ile razy Cie widzę to się pienisz. Może waleriana ? Tylko się nie obraź bo to żart z ziarnem prawdy :) ...
 Pisałem przecież, że nie chcę nikogo oczerniać tylko pytam czy to możliwe czy czity ! A pytam bo gram też prawie dwa lata i nigdy się z czymś takim nie spotkałem. I żeby nie pozostawić tematu w ten sposób - podjąłem w ogóle tą sprawę ponieważ jeden z chłopaków z enclave albo 1Cav (niestety nie pamiętam dokładnie bo grali tam i z jednego i z drugiego) który grał wtedy również po stronie axis, także podczas gry wyraził swoje zdziwienie możliwościami strzeleckimi tego pana. Ja nie jestem jakimś super hiper graczem, a za takich uważam tych którzy grają w znanych klanach, dlatego zwróciłem się z opinią do Was szanowni koledzy.
Ty - Hiacenty - widziałem to nie raz,  jesteś niezły w te RO-klocki, dlatego Twoją  opinię traktuję jako zakończenie tego tematu. Pozdrawiam

Equalibrum

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #140 on: 27 July 2008, 09:56:03 »
jest to mozliwe, ba nawet wiekszych wymiataczy sie widzialo ... nie powiem podczas klanowek na basovce nie raz nie dwa leciala soczysta qwa z moich ust i okrzyk "jeb... cziterow nie gram z nimi" basovka bardzo sprzyja takim zagraniom bo jest w miare plasko i dosc daleko widac wiec mozna poszalec tyle z mojej strony :)

Skar

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #141 on: 27 July 2008, 13:23:46 »
co do tego posta co tu byl moje gg:1734128 ^^ bo widze posty znikaja heh xD

cenzura panowie? :)

Wawer

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #142 on: 27 July 2008, 13:28:36 »
Hmmm ja też widziałem posta widmo...

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
Podejrzenia o czity...
« Reply #143 on: 27 July 2008, 13:31:20 »
a zapisaliście sobie linki z tego posta?
jak tak to następne spalenie czarownicy proponuję zorganizować w piątek, tak żeby przez weekend znowu liczba odwiedzin przekroczyła kolejny rekord...

Skar

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #144 on: 27 July 2008, 13:32:11 »
przynjamiej mamy wieksza aktywnosc na forum :D

Banita

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #145 on: 27 July 2008, 13:34:47 »
To moze spalmy je hurtowo... W zasadzie po co bawic sie w kotka i w myszke skoro kazdy wie kto co ma...

kryszek

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #146 on: 27 July 2008, 14:03:38 »
BartBear_[PL] :
a zapisaliście sobie linki z tego posta?

Wiesz Bart nie oszukujmy się,ze nasi drodzy koledzy z jednego klanu maja te wszystkie linki już od dawna :D

Skar

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #147 on: 27 July 2008, 14:10:05 »
a moze Ty sobie zapisales i sie nei chcesz pzdoielic hm?

grzech.pl

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #148 on: 27 July 2008, 14:58:17 »
Nie za bardzo wiem o co biega w ostatnich postach, ale powiem tyle: każdy kto grał z Sojuzem wie, że ma on nieziemskie biodro (Hiacenty uprzedzam, to metafora :p). Nie doszukujcie się więc na siłę czegoś czego nie ma.

Equalibrum

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #149 on: 27 July 2008, 15:38:48 »
grzech.pl :
Nie za bardzo wiem o co biega w ostatnich postach, ale powiem tyle: każdy kto grał z Sojuzem wie, że ma on nieziemskie biodro (Hiacenty uprzedzam, to metafora :p). Nie doszukujcie się więc na siłę czegoś czego nie ma.

Grzechu tylko ze na bse nakrecil sie juz taki hype ze jeszcze ze 2 tyg i nawet Nekola o cheat,y WH czy inne aimy zaczna podejrzewac...
;/ ja juz powoli zaczynam zygac tymi oskarzeniami