ja napiszę tak - Do pewnego czasu graliśmy czysto.... ale później ja znalazłem WH.. powiedzmy,że gdzieś tam sobie go znalazłem... jako,że mieliśmy własny serwer najzwyczajniej zacząłem małe próby na ludziach.... później publik... aż w końcu mecz z CM zagrałem na haxie.... cała akcja z czitami była taka,ze najzwyczajniej po meczu z tymi włochami MVSN czy jak oni tam mieli, się wkurwiłem i stwierdziłem,że dlaczego skoro oni mają to ja mam nie mieć.... później chłopaki na meczach się dziwili dlaczego mówie,ze słyszę jakiś tupot butów i wskazuję gdzie idą oczywiście mniej więcej,żeby nie było podejrzeń. Czy Plonek miał Haxa grajac w BSE ? nie wiem bo każdy sie obawiał drugiej osoby.
EDIT :
jak mowisz do Mamy - Daj 10 zł to mówisz,że na lizaka a wydajesz na browar i fajki
to tez kłamstwoi bardziej chujowe wobec niej niż ludków którzy sa tylko nickami na serwerze ...
To tylko gra, a wielu traktuje to tak jak by od niej zależało ich własne życie.
Pozdrawiam - Despi
[yellow]POSIADAM CZYSTE NIE ZBANOWANE NIE HAXOWANE KONTO RO BEZ SKAZY MOGE ODDAC ZA SYMBOLICZNĄ KASĘ ALBO JAK KTOŚ BĘDZIE MIŁY TO ZA FREE [yellow] i nie jest to żadle lizodupstwo tylko najzwyczajniej zagraca mi dysk... po co ma spleśnieć jak może być użyte przez kogoś kto się nie znudził grą