Pojawia się tyle nieścisłości, niedomówień - jak w polskim rządzie, ale nie wyciągając tego całego syfu na wierzch:
Skar (25-03-2008 11:49)
sojuz mnie uczy;d
Ja (25-03-2008 11:50)
he?
Ja (25-03-2008 11:50)
pisz a ja z.w
Skar (25-03-2008 11:51)
ok
zw
ja testuje;d
Ja (25-03-2008 11:52)
no ale o czym cie uczy ??
Skar (25-03-2008 11:53)
jak to wlaczyc
W/g rozmowy Skara i innych mniej ważnych źródeł, Sojuz wiedziałeś o używaniu cheatów w BSE. Ty jako
lider klanu wiedziałeś i tolerowałeś to, że Twoi ludzie cheatowali na publikach oraz meczach. Wstyd i hańba, a największym chamstwem z Twojej strony są słowa:
Podejrzewałem, ale pewności nie miałem. Kto by podejrzewał desperata kiedyś ??
Dopiero materiał, który dostałem od admina rolady dobitnie pokazał że plonek miał wh. (...) Kiedy uczyłem cie jak odpalić wh ?? Sam nie wiedziałem i nie próbowałem tego robić.
Wiesz co się robi, gdy kogoś podejrzewa o cheaty? Sprawdza dema i wywala z klanu w trybie natychmiastowym jeżeli coś się znajdzie. Sprawdziłeś choć raz dema despa albo plonka? Nie, Ty oczekujesz na ucichnięcie sprawy do kolejnej wpadki.
@Skucha, Ty nie pisz takich głupot, że to jest tylko gra, wszystko tu wolno. Przestępcy uważają, że głupotą są przepisy i kradną, to co? Skazać ich nie wolno bo mają własne widzimisię? RO dla wielu jest to forma spędzania wolnego czasu ze znajomymi, nie rezygnując z codzienności :S Tylko by przyjemnie spędzać ten czas na serwerach, forum etc nie może być cienia tolerancji dla wszelkich oszustów.
Osobiście dziwie się, że ktokolwiek uczciwy (o ile są tacy) chcą jeszcze grać pod tagiem klanu BSE.