Author Topic: Podejrzenia o czity...  (Read 74967 times)

kazmirzk

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #75 on: 17 July 2008, 18:00:31 »
Admin Astera, dodatkowo żadne podejrzenia do nas nie spływały... z kad mogliśmy o tym wiedzieć??

O ile sobie przypominam miałem rozmowe z Sojuzem i MajesticO na temat Plonka, m.in. po tym jak przyznal mi się do "zedytowanych plików w grze, rozmazanych tekstur itp.". Na waszym TS bylo wtedy sporo osób.. a MajesticO dodatkowo kilkukrotnie pisał do mnie w tej sprawie.. Dowodów nie miałem, dlatego pisałem TYLKO I WYŁĄCZNIE do członków bse, by sami "grzebali we własnych śmieciach" nie rozpętując wojny na forum..

Biały Orzeł

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #76 on: 17 July 2008, 18:09:32 »
Panowie.Prowadząc rozmowę na ten temat dajecie gówniarzowi satysfakcję, że zaistniał jednak.Proponuje zasrańców cheaterów traktować total ignorem.Niech śmieci znikną w mrokach zapomnienia.

plonek

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #77 on: 17 July 2008, 18:15:38 »
Najpierw sprawa do wyprostowania. Klan bse o niczym nie wiedzial ze gram z czyms co mozna nazwac cheatem, wiec.... uprzejmie proszę o  zaprzestanie pisania jebanych durnot na temat w którym właściwie nie ma się nic do powiedzenia.... Dodam tez ze nikt z moich "kolegów z ts-a" (?) nie dostal "haxow" na otarcie łez czy tez celow testowych

niestety mam tez zla wiadomosc dla tych ktorzy mysla ze znikne z RO....

see you soon

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
Podejrzenia o czity...
« Reply #78 on: 17 July 2008, 19:17:08 »
@kryszek w innym temacie PROSIŁEM o stosowanie się do Regulaminu Forum, jako że 1 raz go złamałeś otrzymujesz ostrzeżenie pisemne, następne już pójdzie do warnings...

kryszek

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #79 on: 17 July 2008, 19:26:44 »
plonek :
Najpierw sprawa do wyprostowania. Klan bse o niczym nie wiedzial ze gram z czyms co mozna nazwac cheatem, wiec.... uprzejmie proszę o  zaprzestanie pisania jebanych durnot na temat w którym właściwie nie ma się nic do powiedzenia.... Dodam tez ze nikt z moich "kolegów z ts-a" (?) nie dostal "haxow" na otarcie łez czy tez celow testowych

see you soon

Pogratulować ci wielkiej i wspaniałej inteligencji :)
I na Jana chcesz tutaj wracać??

Heniu

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #80 on: 17 July 2008, 20:21:06 »
plonek :

see you soon

No i zamieniasz sie w kolejna pluskwe jak twoj analny kolega Desperat, ktory wali konia bo pogra na jakims publiku z ludzmi z ktorymi wczesniej siedzial na TS a teraz musi udawac ze on to nie on. Bo jak sie przyzna ze to on to dostaje bana.

Juz pomijam fakt uprzejmosci jaka zrobiles swoim kolegom z klanu, bo teraz przez ciebie jednego i Custom Cup sie dla nich konczy (a mieli szanse na zwyciestwo) i pozostaje zyczyc powodzenia w umawianiu meczy na roladderze- bo scena jest na tyle mala ze zapewne na dzisiaj to juz 80% klanow wie o twoich wyczynach a pewnie podobna frakcja miala okazje poogladac twoje wyczyny z zito i koitosa...
I zapewne znajdzie sie masa chetnych na granie z klanem z ktorego ponownie jest ktos usuwany za bycie plebem z dopalaczami.

Zapewne sa ci za to bardzo wdzieczni...

Offline kurkawodna1981PL

• Reprezentacja RO.PL
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
Podejrzenia o czity...
« Reply #81 on: 17 July 2008, 20:45:07 »
Heniu :
No i zamieniasz sie w kolejna pluskwe jak twoj analny kolega Desperat, ktory wali konia bo pogra na jakims publiku z ludzmi z ktorymi wczesniej siedzial na TS a teraz musi udawac ze on to nie on.

Heniu czy w tej swojej wypowiedzi zawarłeś swoje upodobania erotyczne,czy tylko dzielisz sie z nami swymi fantazjami?:D

Offline ShariK PL

• Towarzysz broni
  • Honor: +10/-1
    • View Profile
Podejrzenia o czity...
« Reply #82 on: 17 July 2008, 20:58:40 »
Ja już od samego początku wiedziałem że to podejrzany gość.

plonek

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #83 on: 17 July 2008, 21:49:34 »
ShariK PL :
Ja już od samego początku wiedziałem że to podejrzany gość.

tu sie zgodze, bo nigdy nie merdales ogonem na moj widok ;]

Hiacenty

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #84 on: 17 July 2008, 23:34:36 »
Custom Cup sie dla nich konczy

To co Heniu Finału w Custom Cupie nie możemy już grac ???:O_o:O_o niby czemu ;/ nie mogeee.

kryszek

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #85 on: 18 July 2008, 00:15:08 »
Hiacenty :
Custom Cup sie dla nich konczy

To co Heniu Finału w Custom Cupie nie możemy już grac ???:O_o:O_o niby czemu ;/ nie mogeee.

No bo byliście taaacccyyyy biedni, ze nie wiedzieliscie,ze macie w klanie czitera ... :con

szpara16

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #86 on: 18 July 2008, 00:15:12 »
Wiesz co plonek?? Masz u mnie szacunek...
bo trzeba byc zjebanym do szpiku kosci aby grac na czitach...:((
Świat schodzi na psy (bez obrazy Sharik):D

Sava

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #87 on: 18 July 2008, 00:22:25 »
No bo byliście taaacccyyyy biedni, ze nie wiedzieliscie,ze macie w klanie czitera ...

Kryszek wiesz co... lubie cie ale zaczynasz mnie wkurwiać... Z kąd wiesz ze u was nie ma cheatera? NIE WIESZ... MYŚMY DO CHOLERY TEŻ NIE MIELI O TYM ZIELONEGO POJĘCIA... I jak tu jeszcze podejrzewać Plonka było jak jest adminem i bynajmniej 14 lat nie ma, zwłaszcza że podejrzeń nie było do tej pory...

Wawer

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #88 on: 18 July 2008, 00:27:37 »
Sava :
[ zwłaszcza że podejrzeń nie było do tej pory...

Z tym się zgodzić nie mogę...

Cytuję Sojuza z bse:
Code: [Select]
Ostatnio zauważyliśmy że mimo ucichnięcia sprawy Desperata niektórzy z naszych graczy są publicznie oskarżani na polskich serwerach o jazdę na czitach. Szczególnie silnie piętnowany jest Plonek
[/quote]
tyle że wiele osób bez dowodów nie ma zwyczaju kogoś oskarżać.

Offline ShariK PL

• Towarzysz broni
  • Honor: +10/-1
    • View Profile
Podejrzenia o czity...
« Reply #89 on: 18 July 2008, 00:42:02 »
Na stos z nim :D