Author Topic: Podejrzenia o czity...  (Read 74968 times)

Sava

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #90 on: 18 July 2008, 01:13:07 »
Wawer a jak byś odebrał jakiś zarzut np. na Jeya czy Henia? Hmm pewnie miał farta i tyle a oni teraz wrzeszczą... nie sądzisz??

Wawer

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #91 on: 18 July 2008, 01:22:37 »
Ja tylko odniosłem się do Twoich słów, które brzmiały tak:
Code: [Select]
zwłaszcza że podejrzeń nie było do tej pory.
Jak się okazuje jednak były...

Sava

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #92 on: 18 July 2008, 01:28:26 »
dobra moze i były :/ ja o nich nie slyszałem mea culpa

Wawer

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #93 on: 18 July 2008, 01:33:31 »
Nikt Ciebie Sava nie oskarża...Kryszek skomentował jedynie słowa Hiacentego, który się dziwi nie wiedzieć czemu.
Cóż...jeśli w jednej ekipie znajduje się w ciągu pół roku dwie nieuczciwe osoby, każdy ma prawo podejrzewać, że to nie jest ostateczna lista. I tyle.

Napisałeś:
a jak byś odebrał jakiś zarzut np. na Jeya czy Henia? Hmm pewnie miał farta i tyle a oni teraz wrzeszczą... nie sądzisz??

Byłem w takiej sytuacji i...nie było to miłe. Co więcej, sam pewien nie byłem...Uwierz mi jednak, że mimo, iż jesteśmy naprawdę zżytą ekipą, wielu z nas zna się osobiście, taka osoba poleciałaby z enclave na kopach. Nikt więcej nie podałby jej ręki.  
Nie mam pewności, czy tak było w bse...

Trzeba się szanować.

Sava

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #94 on: 18 July 2008, 01:52:12 »
Nikt Ciebie Sava nie oskarża...Kryszek skomentował jedynie słowa Hiacentego, który się dziwi nie wiedzieć czemu.
Cóż...jeśli w jednej ekipie znajduje się w ciągu pół roku dwie nieuczciwe osoby, każdy ma prawo podejrzewać, że to nie jest ostateczna lista. I tyle.

Po prostu sądziłem ze ich wczesniej nie było

Byłem w takiej sytuacji i...nie było to miłe. Co więcej, sam pewien nie byłem...Uwierz mi jednak, że mimo, iż jesteśmy naprawdę zżytą ekipą, wielu z nas zna się osobiście, taka osoba poleciałaby z enclave na kopach. Nikt więcej nie podałby jej ręki.
Nie mam pewności, czy tak było w bse...

Tak też się stało...

kryszek

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #95 on: 18 July 2008, 08:44:51 »
Sava :

Kryszek wiesz co... lubie cie ale zaczynasz mnie wkurwiać... Z kąd wiesz ze u was nie ma cheatera? NIE WIESZ... MYŚMY DO CHOLERY TEŻ NIE MIELI O TYM ZIELONEGO POJĘCIA... I jak tu jeszcze podejrzewać Plonka było jak jest adminem i bynajmniej 14 lat nie ma, zwłaszcza że podejrzeń nie było do tej pory...

Skąd wiem, ze u nas nie ma czitera?? Bo nikt w [JC] nie wywyższa się poziomem, i gra tak samo jak grał od początku, idzie to zauważyć. My też nie mieliśmy żadnego pojęcia?? Wybacz Sava ale to już jest stara śpiewka, tego samego się nasłuchałem jak Desperat wpadł :yes. Jak podejrzewać Pionka?? Wzorował się na Desperacie też adminował na asterze, i też wpadł, tutaj jest pewna kolejność, ze każdy członek bse który jest adminem na asterze wpada:D Podejrzeń nie było?? Raz na forum napisałem,ze Plonek gra na czitach, to zostałem wyśmiany, a mój post usunięty bo w złym temacie był, no niestety nie miałem jak udowodnić :con

Wiesz Sava ja też Cię lubię, do Hiacka też praktycznie nic bym nie miał, ale po cholerę wypowiadają się tutaj gracze, którzy w tym klanie są najkrócej ?? (zresztą Sava, jak do nich doszedłeś, to na TS Ci powiedziałem,ze źle zrobiłeś, bo z nimi są tylko afery, czy jakoś tak Ci powiedziałem, wiec sam wybrałeś bycie po tej stronie barykady, która jest atakowana)

AdikPL

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #96 on: 18 July 2008, 11:09:03 »
Powiem tylko tak :   pól roku a dorobek :

1. Wywalenie Desperata za oszustwa
2. Brak dema w meczu z nami gdzie zgłosiliśmy podejrzenia o oszustwa ( o dziwo  mimo złamania regulaminu mecz zaliczono)
3. Podrabianie  Screenow
4. Wpadka Plonka ( czy Pionka)

W takim wypadku stwierdzam ze nigdy w jakimkolwiek meczu jako SG nie zagramy z klanem BSE  , przepraszam ale ja im nie wierze  ze nic nie wiedzieli !!!  ( może  nowi gracze nie wiedzieli ale te kilka osób  które grało jeszcze w BSE z Desperatem  są dla mnie  mało wiarygodni , o ile pamiętam to Desperat tez mówił ze nikomu nie udostępniał i nikt w klanie nic nie wiedział o jego oszustwach , no ale to było  do celów testowych - jak by nie było :D)

Sadek76_pl

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #97 on: 18 July 2008, 12:02:52 »
No w końcu ktoś tego gówniarza zauważył,szkoda że tak to długo trwało  pamiętam jak pisałem na publiku podczas gry kilka krotnie że plonek jedzie na hackach ale oczywiście wszyscy sie nabijali ze mnie powiem szczerze brak słów na cały klan bse i  dodam jeszcze od siebie że jeszcze jest 2 delikwentów w bse którzy jadą na hackach wiele było przez to kłótni pod czas meczu ale widzę że miałem 100% racje

Sava

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #98 on: 18 July 2008, 13:34:51 »
Dobra adik.. już nie bądź śmieszny, jakie sreeny znowu, jakie dema?... zwęszyłeś okazję  musisz dopieprzyć swoje 3 grosze. Ciesz się że jesteście w poł finale po naszym odejściu i podziękuj bo sami byście do tego nie doszli.

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
Podejrzenia o czity...
« Reply #99 on: 18 July 2008, 13:39:07 »
Bo nikt w [JC] nie wywyższa się poziomem
hahahaha xD:D:yes
w RO gram jako raq

AdikPL

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #100 on: 18 July 2008, 13:42:15 »
Sava -  jakie dema jakie screeny - popytaj sie kolegow z klanu  , a co dojscia do finałow CC  - moze tak a moze nie ( moze za słąbi jestesmy a moze bysmy byli gdyby cziterzy nie grali u was  )

Skar

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #101 on: 18 July 2008, 13:49:21 »
Sava :
Dobra adik.. już nie bądź śmieszny, jakie sreeny znowu, jakie dema?... zwęszyłeś okazję  musisz dopieprzyć swoje 3 grosze. Ciesz się że jesteście w poł finale po naszym odejściu i podziękuj bo sami byście do tego nie doszli.

xD jak zwykle wypowiadają sie Ci co najmiej wiedzą  :D Na własnym przykładzie sie przekonalem ^^ cóż moze sava bedzie innego zdania jak wpadnie 3 hax ^^
Ale cóż muszę Cię oświecić, screan był w pewnym sesie podrobiony, a dem bse także nie mialo :)

SORKI CICHY - ZWRACAM HONOR.

Wawer a jak byś odebrał jakiś zarzut np. na Jeya czy Henia? Hmm pewnie miał farta i tyle a oni teraz wrzeszczą... nie sądzisz??

YYy... xD łojej xD Heniu gra dobrze, moze i tak dobrze ze wielu mysli, że nie gra czysto, Ale nei robi takich akcji ze zanim koleś wybiegnie to już celuje w dane miejsce oraz nie przewiduje każdego Twojego ruchu :)

Mimo to musze przyznać, że mam do plonka szacunek, po całej tej akcji dało sie z nim KULTURALNIE pogadać 8)

I jak tu jeszcze podejrzewać Plonka było jak jest adminem i bynajmniej 14 lat nie ma, zwłaszcza że podejrzeń nie było do tej pory...

Podejrzeń było więcej niż na jakiegokolwiek gracza

kryszek

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #102 on: 18 July 2008, 14:26:52 »
Sava :

Ej Sava wybacz, ale nawet jakby nie doszli, to wy bez pionka też tego byście nie zrobili :D

A poza tym, lepiej przegrać uczciwie, czy wygrać oszukując??  U nich przynajmniej każdy, dosłownie każdy może powiedzieć, ze grał uczciwie bez zadnego gówna, a u was... wątpie.

AdikPL

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #103 on: 18 July 2008, 14:31:34 »
Nawet gdybyśmy byli ostatni , wole być ostatni  grając uczciwie i mieć z tego przyjemność niż być np. pierwszy  grając na czitach i mysleć ze  jestem PRO  bo sobie cos  wgrałem , naprawdę trzeba mieć umysł 13-latka albo nawet gorzej żeby się napawać  nieuczciwą wygrana

Wawer

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #104 on: 18 July 2008, 14:47:11 »
Sava :
 Ciesz się że jesteście w poł finale po naszym odejściu i podziękuj bo sami byście do tego nie doszli.

SG znalazło się w półfinale ponieważ uczciwie  zapracowali na czwarte miejsce po rundzie podstawowej.
Tym bardziej, że w czasie trwania eliminacji zachowywali się bardzo fair w stosunku do oponentów, mimo poważnych kłopotów ze składem.
Z mojej strony to koniec tego tematu.