Author Topic: Łosie zeszly na Metalike  (Read 144101 times)

Offline Haratacz

• Towarzysz broni
  • Honor: +1/-0
    • View Profile
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #195 on: 30 May 2010, 21:00:35 »
AC/DC....chciałbym tam być mimo wszystko, miałem wielką ochotę zajrzeć do Wrocka na festiwal rockowy bo miały być tam moje 3 ulubione zespoły czyli KSU, Sabaton i Lao Che...ale przez tą je**** powódź nie ma imprezy..ale na Sabaton i tak pojadę:D
"bo wojsko panowie, to jest piękna instytucja..."

Guz

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #196 on: 30 May 2010, 21:07:36 »
Jak juz otworzylismy szwedzka beczke to warto odnotowac wczorajszy koncercik: http://www.youtube.com/watch?v=WWwUWp4ViBc

Biały Orzeł

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #197 on: 30 May 2010, 21:51:37 »
a takie klimaty lubicie? Chociaż jak dla mnie to oprócz paru perełek typu "cain" (a i tak mam sentyment do tego przez Vtmb) to chłopaki po "Clouds" nie podnieśli się już niestety..."Wildhoney" był początkiem upadku :P

Edit- A tych wariatów pamiętacie? Ja od nich zaczynałem słuchać metalu :D
 ...ech czasy :D i te katany z naszywkami :love ...
albo Pantera
 ech kto teraz TAK gra?no kto?...

Mati

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #198 on: 30 May 2010, 22:34:15 »
No wielka szkoda, że wrock się nie odbędzie. Bardzo mnie cieszył fakt, że Sabaton miał zawitać do Wrocławia. Natomiast Lao Che miało w ogóle tam nie być. Na początku pojawiły się informacje, że zagrają, ale po jakimś czasie okazało się, że jednak nie.

A od siebie daję to:

kazmirzk

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #199 on: 30 May 2010, 22:38:12 »
Running Wild kiedys troche sluchalem, a Pantery slucham do dzisiaj.. Wiecznie najeb*** jak messerschmitty a wymiatali niezmiemsko.. Dodatkowo robili chyba najlepsze covery Metallici jakie slyszalem. :

Ten tez jest zajebisty: by MH

Offline Pobor

• Administrator serwera gry
  • Towarzysz broni
  • Honor: +30/-3
    • View Profile
  • Gadu-Gadu:
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #200 on: 02 June 2010, 21:08:58 »
Guz takie pytanie mam,gdzie ty stałeś ze według ciebie było na koncercie AC/DC było źle słychać.
Ja byłem na trybunie B i na jakość ani głośność dźwięku nie narzekam.

Guz

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #201 on: 02 June 2010, 22:04:46 »
Na zielonej trawce pod ogrodzeniem, na przeciwko Carefoura przy niebieskich kasach biletowych, tuz obok uliczki prowadzacej do WORD'a. Mniej wiecej tuz przy znaku Automobil Klubu

Offline Haratacz

• Towarzysz broni
    • View Profile
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #202 on: 03 June 2010, 12:32:19 »
Panowie, jeśli można wiedzieć jakie było pogo?

Offline Pobor

• Administrator serwera gry
  • Towarzysz broni
  • Honor: +30/-3
    • View Profile
  • Gadu-Gadu:
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #203 on: 04 June 2010, 11:48:54 »
Pogo było i to jakie,ponad 40 tys ludzi ( w tym trybuny siedzące)

kazmirzk

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #204 on: 15 June 2010, 13:58:22 »
&feature=related

Niezły cover burzuma-
&feature=related

Offline Haratacz

• Towarzysz broni
    • View Profile
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #205 on: 15 June 2010, 19:13:54 »
Kaziu, satanizujesz nas:p ale ciary  mnie przeszły, jeszcze słuchawki miałem dosyć głośno:D

mówcie, co chcecie, ale to jest dla mnie hymn! Strasznie wesołe, cały Siczka:D

Biały Orzeł

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #206 on: 15 June 2010, 20:27:20 »
No jak jesteśmy w klimatach Possessed to nie możemy zapomnieć o
&feature=related

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #207 on: 15 June 2010, 22:59:21 »
 fajne
deatha jest zajebiste zombie ritual - to intro piekne i ofc evil dead. mieli jeszcze ze 2 takie kawałki dobre ale tytułów nie pamiętam :cry
 to jest dobry kawałek tylko cienko słychać ;/ heh z 12 lat tego nie słysząłem, a dziś wynalazłem ;D
w RO gram jako raq

kazmirzk

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #208 on: 16 June 2010, 00:58:52 »
Koncert znany chyba kazdemu kto slucha Metallici, ale to wykonanie mastera jest poprostu najlepsze. Chce by mi puszczono to na moim slubie ;)

A Death ma wiele fajnych kawałków, np "Lack Of comprehension", jak i cala reszta utworów z płyty "Human". Album "spiritural healing" tez ma swietne piosnki..

A tu cos malo znanego, a graja naprawde dobry technical death-

Wawer

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #209 on: 16 June 2010, 01:33:56 »
Guz jak będziesz stał gdzieś blisko za siatką to może i w środę coś chlapniem po koncercie jako przedsmak czwartkowej popijawy? :P

Ja koncertu nie mogłem sobie odpuścić i chociaż poza Anthraxem ( którego najmniej cenię ) widziałem już wszystkie te kapele ( nawet po dwa razy ) to jakoś naprawdę nie moge się doczekać. Szkoda tylko, że Slayer tak krótko bo Metallica zagra pewnie parę smętów jak Fuel, czy Nothing else matters a łobuziaki z Tomem Arayą na czele na koncertach się nie opierdalają ( posłuchajcie znakomitej koncertówki " Decade of Agression - MNIAM!!! ).

kazmirzk :
A Death ma wiele fajnych kawałków, np "Lack Of comprehension", jak i cala reszta utworów z płyty "Human". Album "spiritural healing" tez ma swietne piosnki..

No Kazik tu mnie zaskoczyłeś bo bardzo lubię Death choć dla mnie nie kończy się na Human i genialnym Lack of Comprehension.
Polecam Individual Thougt Patterns i  niesamowite partie basu oraz ostatnią ze studyjnych płyt zespołu The Sound of Perseverance - nieco trudną, ocierającą się o jazz ( no może przesadzam nieco :P ) ale chyba najdoskonalszą technicznie i jakościowo płytę zespołu. Na dodatek jest tam świetna wersja kawałka Painkiller kapeli Judas Priest

A skoro jesteśmy w przeddzień koncertu wielkiej czwórki Trash metalu ciekaw jestem jakie są wg Was najlepsze płyty Anthraxu, Megadeth, Slayera i Metalliki ( podajcie po jednej, nawet przy okazji pisania postów na inny temat, po prostu ciekawy jestem )