Author Topic: Piwo w Warszawie.  (Read 3677 times)

Wawer

• Guest
Piwo w Warszawie.
« on: 06 July 2008, 20:24:20 »
Zbliża się kolejne spotkanie orkiestrowych piwoszy.

Ostatnie spotkania nie były reklamowane na stronie ro.pl ze względu na znikomy efekt (i tak spotykaliśmy się w stałym kilkuosobowym gronie) Jednakże ostatnio doszły nas sygnały, że jest jeszcze parę osób chętnych więc zamieszczam informacje.

Tym razem spotykamy się w sobotę 12 lipca o godzinie 19 pod Rotundą przy ulicy Marszałkowskiej w Warszawie...czyli jak zwykle.
Jedyny warunek uczestnictwa - posiadanie dowodu osobistego.

Jeśli ma zjawić się ktoś nowy prosimy o info i jakiś kontakt.

Kto będzie? Parę osób które znacie z serwerów. Z klanów i nie tylko.

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
Piwo w Warszawie.
« Reply #1 on: 06 July 2008, 20:32:37 »
Hehehe jedyny warunek to dowód? A karta kredytowa albo kilka...dziesiąt złociszczy w kabzie to już nie? Czyżby jakiś sponsoring? :D
BTW już dzwonię na 997 żeby wzmocnili tam patrole, albo postawili dodatkowe kamerki, jakby się miało zdarzyć spożywanie pod drzewkiem :wink

EDIT:
Mój post miał charakter humorystycznego lekkiego podspamowania a widzę że rozpętało się małe nasze "piekiełko" w związku z tym trzeba trochę oczyścić temat i atmosferę, co jako Administrator muszę osobiście wykonać. Temat zostaje zablokowany, chętni wiedzą gdzie i do kogo się zgłaszać (gg/pm Guza i Wawera).
P.S.
Hiacenty pierwsza zasada to zachowanie Regulaminu Forum, nic nie powinno prowokować do wypowiedzi aż tak niecenzuralnych jak Twoje, a nawet kiedy qwa-kasz sobie do monitora to wpisuj to tak aby było do przyjęcia...
Udzielam Ci pisemnego upomnienia (pierwszy i ostatni raz) bo mam nadzieję że to poskutkuje, a karać nie lubię (chyba że mnie do tego zmusicie).