mAKs :
BartBear_[PL] :
Serpa napisał mi że jak będą znowu na nas gotowi ......
to chyba a propos tych bęcków, trzeba wierzyć, że Oni też dobrze się bawili
Taa to już jest pewne bo to albo masochiści albo mają prawidłowy dystans do tej gry bo to dla nich zabawa a nie punkt honoru i że jak nie wygrają to jutro nie wzejdzie słońce
. Już byłem pytany kiedy znowu PLANUJĘ imprezkę na ich serwerze hehehe. No to wstępnie powtórka jest możliwa za 2-3 tygodnie, wszystko uwarunkowane jest tymi leniami z DH i ich "na już" wydawaną poprawką, bo mamy grać u Węgrów właśnie po jej wydaniu w najbliższym satysfakcjonującym nas terminie czyli pewnie w pierwszym weekendzie po ukazaniu się poprawki, no chyba że to nastąpi np. w czwartek to nie zdążymy organizacyjnie... Chodzi o równomierne rozłożenie rozgrywek RO-DH coby nam się to nie znudziło i się ludki (co to każdy gracz na wagę złota) nie powykruszały
Jeżeli imprezka po obydwu stronach wzbudzi podobny poklask to sądzę że rozsądnym interwałem będzie granie co miesiąc w ustawieniu pomiędzy RO a DH co 2 tygodnie, czyli w danym miesiącu zagramy po razie w DH i RO, no ale to jest przedwstępny i jeszcze nawet nieuzgodniony projekt, jak zwykle wszystko wyjdzie w praniu, no ale fajnie by było gdyby wyszło. W każdym razie o ustaleniach i ewentualnych późniejszych podregulowaniach będziecie mogli przeczytać na stronie głównej tego serwisu