Akurat mam licencjat z resocjalizacji(wieziennictwo z praktykami) , swoja droga w zeby dostałem z partyzanta tak ze mnie zacmiło, akurat kumpel dobił gada(wiedz o sensejowaniu nie ma mowy)
ja juz nie bardzo byłem w stanie (styl pijanego mistrza to akurat hoolywood, i nie wychodzi) )
. jeszcze raz gratuluje wyboru kartki:wink
PS. swoja droga to nie wiem dlaczego dalej bawie sie z larwami udowadniajacymi swoje ego i przepadajacym w spamowaniu na forum w dziecinne zaczepki ,kurcze to trzeba kiedys swoja droga przemyslec.
PS Krysiu(od dzis masz taka ksywke) jako pierwszy wyzwałes moich znajomych od dzieci neo(wiem ze to było dziecinne z twojej strony, ale jakos sie wnerwiłem, a moi znajomi to nie tylko klan gdzie w przypadku ciebie moze i tak jest, ale ja odebrałem to ogolnie czyli do wszystkich ),a moja poczatkowa wypowiedz gdzie uzyłem tego okreslenia miała sie tyczyc twojego fanboyowania i nic złego nie miałem na mysli, poprostu powróciłem do watku, jesli cie to uraziło mogłes normalnie zwórcic uwage tyle,(nie przestawiac bieguny) widzisz sam sie przyznajesz ze jedziesz po moim klanie, a zero zdania padło z moich wypowiedzi na ten temat, to znaczy ze ty masz jakis problem nie ja, ale jak juz to akurat twój klan to sami geniusze (wez se takiego solidnego liscia w czoło, zeby cie tak zapiekło).
PS. Czupa dziwny jestes człowiek na tesie gadasz ze mna normalnie a na forum sie popisujesz przy najblizszej okazji pogadamy na ten temat ok. i nie tobie oceniac jak ma wygladac praca pedagogiczna(napiszesz mature skoncz studia , wypowiadaj sie) bo na forum nie jestem w robocie ,co do błedów to niestety jestem dysortografikiem i mam ten problem ale staram sie pisac poprawnie wiecie ile miałem przez to nieprzyjemnosci na dydaktyce,miałem czuba profesora ktory twiedził ze tacy ludzie nie powinni konczyc tego kierunku w ogole nic nie powinni.
PS.Profanum ty tez musisz dodac swoje dwa grosze(a z toba to juz inna historia gburowaty buraku, i wiesz ze to okreslenie masz juz od jakiegos czasu i nie ja go wymysliłem),ale sorry stary słaby z ciebie komik("voip nie jest od gadania" haha) wiedz ,ciagnij swój szmelc przez rure i zatkaj kiche anonimowy chlapaczu , kapisz PROFstytutko:yes pozdrawiam i dzieki za wysłuchanie jeszcze raz przepraszam za błedy kujoni,staram sie pisac czytelnie ,z zmojej strony to tyle i jeszcze raz przepraszam za cyrk na tym forum, najwidoczniej mam taki połudnowo wschodni charakter to dlatago ze jestem po czesci góralem i zadziornosc mam we krwi .