Witam,
to mój pierwszy post na forum. A gram już trochę w tę grę. Przykro to przyznać, ale do napisania i zarejestrowania się tutaj zmusiło mnie zachowanie jednego z graczy.
DO rzeczy. Koleś jest chyba niemcem, a mowa jest o mapie Arad_Real_Forest4 na najpopularniejszym serwerze z tą mapą- pur3gaming.
Pomijam jego rasistowskie teksty, z które normalnie liczyłby zęby, ale koleżka jest MEGA cheaterem. Lub jak twierdzi adminem servera.
Nicki gościa: Frunsberg, Pres_Obama, i podszywania się pod innych graczy np. mnie:). Ewentualnie Furzi_Stinki (ale nie jestem pewny czy to on- Furzi w każdym razie też ma tutaj teamkilla i artylerię na respownie graczy).
Gra na tej świetnej planszy stała sie niemożliwa, a pamiętam, że zawsze był problem z wejściem (z powodu ilości graczy).
Ciekawsze wyczyny: strzelanie z końca planszy z PTRD (oczywiście zabójcze), kickowanie graczy (może faktycznie jest tym adminem- albo ma jakiegoś hacka), zabijanie własnych współgraczy (potrafi zniszczyć czołg swojego teamu- normalnie na tym serverze jest to niemożliwe- nie ma teamkillów), no i nr1 bombardowanie spownu (nie przed spownem lub w pobliżu... bombardowanie całego spownu z czołgami wroga - swojego spownu jak go najdzie też).
Zdjęcia w tej galerii:
http://opus81.fotosik.pl/albumy/672365.htmlCo można zrobić? Gdzie się zwrócić żeby gościa skasowali- pur3gaming.com (forum) nie istnieje, a miałem tam konto.