Nie chodzi mi o jaranie się tymi medalami, wchodzenie na serwery tylko rankingowe, zbieranie ich - chyba słuszne nawiązanie do pokemonów?
Lubią tą grę min za brak statystyk killi/ śmierci - nie ma takich głupawych kamperów na respa albo siedzących cały czas w jednym miejscu przez całą rundę jak pi*** i gapiących się w jedno miejsce przez cały czas, byle tylko mieć jak najwyższy wspólczynnik zabić do zgonów- COD tryb death match. Ja w przeciwieństwie do ciebie Kaziku grałem w Coda, mogę coś na ten temat powiedzieć i niestety z żalem stwierdzam, że tego typu updejty upodabniają ro do cod'( w 4 też wykonuje się wyzwania np za zabicie iluś wrogów pod rząd, przeżycie na 1 życiu całej rundy, trafienie iluś kolesi ze snajpy, zniszczenie helikoptera, zabicie kilu typów 1 granatem itd.) , zabijają II wojenny realizm gry ( o ironio!, wszyscy jeździcie po codzie za głupotę, statsiarstwo, bunny hopki,, a gdy serwują wam podobną rzecz do ro to wszystko jest ok). RO nie miało takich głupich rzeczy i było/jest świetną grą, niestety jest to chwyt marketingowy, by przyciągnąć głupich 14latków, by sobie statsili i chwalili się tym ile mają medali. Zastosowanie rozwiązań z cod w Ro nie podoba mi się z ww powodów. Lubię tą grę za swój klimat i odrębność, niech jej nie psują. Myślę, że tu się zgodzicie...
rzekłem