Weź może dołącz do LIGII POLSKICH RODZIN, albo coś w tym rodzaju...masz przebicie chłopie, będą z Ciebie ludzie. Matka Polska Cię potrzebuje. Upadek moralny widzisz na co dzień, coś z tym trzeba zrobić.
Ja się też nie wstydzę, że interesuje się Wehrmachtem, bo czego mam się wstydzić. Jest masę takich ludzi. Jestem zapalonym anty-komunistą i tyle. Aczkolwiek jakby powstał radziecki klan na tej scenie, bym tylko mógł złożyć gratulacje. Nie szczekałbym jak Wy, że to be, że złe, że jestem jaki taki sraki, że polska ponad wszystko. Nie, nawet byłoby ciekawie rozegrać klanówkę, pomiędzy dwoma dywizjami na froncie wschodnim. To byłoby prestiżowe spotkanie. Byłoby to bardzo ciekawe doświadczenie i zabawa. A Ty mieszaj dalej proste zainteresowanie z ideologią, z patriotyzmem, najlepiej stereotyp i do jednego kotła.
Dla mnie jesteś tylko gorliwym patriotą, to dobrze, może i też komuszkiem, broniącym swojego zdania i tyle. Masz do tego prawo, żyjemy w wolnym kraju, każdy ma prawo do takich czy nijakich przekonań, do pewnych zainteresowań - jeszcze 20 lat temu tak bym nie wyrażał się na jakimś publicznym forum. Aczkowiek, dalej coś...hmmmm...dalej czuć komunę!
Dlatego jeżeli chcesz ograniczyć czyjąś wypowiedź, cenzurować ją - no to mi się to kojarzy, z cenzurą komunistyczną. Tak bardzo mówisz o wolności o walce o wolność. I TU MASZ TĄ WOLNOŚĆ, WOLNOŚĆ PRZEKONAŃ, ZAINTERESOWAŃ, WYBORU. NIESTETY, myślisz jak komuch, chętnie byś mnie spalił na stosie, bo nie jestem takim jak Ty, nie myślę, jak Ty. Ja nigdy nie uderzam, ale jak widzę takich jak Ty, pseudo-patriotów, którzy chętnie podzielili by los NKWD, to sorry...pierdol dalej będzie wiosna.
Ja nie uderzam w ludzi, bo nie mam powodu, jestem mimo tego tolerancyjny. Może coś mi się nie podobać, ale cóż...to jest ich wybór, oby tylko nie mieszali mnie do tego. Niech sobie tworzą Waffen-SS, NKWD, chuj mi do tego, czy złe czy dobre. Czy lubią to, czy się interesują, niewiem, to jest tylko gra, niech się bawią...to jest ich sprawa, co z tym zrobią i jaką mają świadomość tego. Nie wpierdalam się między wódkę, a zakąskę, czaisz baze?