A ja tak szczerze to bawiąc się w DoD <krótka to była historia> to serwer [PL] Festung-Breslau.pl [DoD: Source] unikałam, bo mi nazwa nie leżała
Teraz jest inaczej od czasu jak mam RO
Macias1973: ...I zgadza sie ze nazwa "Festung-Breslau" idealnie oddaje klimaty gier i tematykę II WŚ...
Noo… taaaaak tylko, że wy się wypowiadacie tutaj o broni, taktykach, macie zacięcie hobbystyczne związane z II wojna światową – znacie się na tylu wątkach historycznych, że wychodzi na to, że ja tutaj jestem tylko dla towarzystwa, bo jakoś o grochówce nie ma tematów, albo o układaniu kwiatów
, ale za to
_KaszpiR_ rozbroił mnie podając link tłumaczący clown+car <i co my tam mamy na 1 miejscu>
PrezesIO: ...zapamietalem zwlaszcza za skrypty ktore po wpisaniu przez gracza w sayu np. "k...wa".... dawaly mu bana..
Goral a można takie skrypty zaimplementować w RO? Jestem ZA, – kto jeszcze ręka do góry!:yes No i jeszcze taki malutki skrypcik, podnoszący moją siłę rażenia o 25% - ale tylko mi, żeby gra była bardziej wyrównana
tutaj chyba nie głosujemy, bo to oczywiste
ps. EDIT: wiem ze PrezesOI a nie PrezesIO – chyba się nie obrażasz o ta mała specyficzna literówką robioną z pełną świadomością z mojej strony, ale też i dozą sympatii.