Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 212842 times)

GONZO_PL

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #120 on: 05 July 2007, 11:25:41 »
taa Denaturata wtedy poniosły nerwy, ale cóż jest u nas od niedawna , Skar w sumie też długo nie jest.... A co do Henia to mam pytanko: Ile Ci wyciąga fps RO?

Heniu

• Guest
« Reply #121 on: 05 July 2007, 15:59:50 »
miedzy 30 a 85.

Chyba ze wejde centralnie w sam srodek jakiegos krzaka albo innego teksturowego obiektu- to potrafi do 25 spasc.

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
« Reply #122 on: 05 July 2007, 16:14:36 »
A mnie się zdarzyło już kilkakrotnie że ktoś mnie ubił z pistoletu 1 strzałem z odległości ok 40 metrów, leciała wtedy panienka lekkich obyczajów ale nigdy nie "wklepywana" w konsolę tylko do monitora albo do bidoków na TS :D
Z innej strony to był kilka razy gostek co z pepechy z biodra biegając rozkładal ludzi na dowolną odległość maks 3-4 pociskami (o ile można liczyć pociski PPSh :wink). Rozkładał "nawet" doborowych Klanowiczów i jakoś nikt mu nie "zwracał uwagi" w/w sposób co tutaj zostało przytoczone.

Offline kurkawodna1981PL

• Reprezentacja RO.PL
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
« Reply #123 on: 05 July 2007, 17:37:09 »
Niema żadnego usprawiedliwienia na takie zachowanie graczy.Rozumiem ,że nerwy mogą poniesć,adrenalina podskakuje do krytycznego momentu w czasie walki.Lecz to niepowód do używania takich zwrotów jak:kur.../jeb.../itd.Od takich pogaduszek jest TS a nie  kanały w grze.I to klanowicze obeznani w zwyczajach gry na publikach dali taki popis,[2nd.AD]-nieładnie panowie,nie nie:no:no:no:no:no:no:(:(

AC| AdRain

• Guest
« Reply #124 on: 06 July 2007, 15:52:26 »
tak sobie czytam ten temat ;D jak to heniu czituje ;D i spadłem z krzesła ze śmiechu buheheheheehehe ;]
no cóż heniu masz czity ewidentnie :) ja tez mam czity na bagnet xD nie ładnie nie ładnie 2nd.AD w innych klanach gościu by wyleciał za takie zachowanie wobec innych graczy

S!b!K

• Guest
« Reply #125 on: 06 July 2007, 17:27:13 »
adrain co ty masz  z tym bagnetem to nie wiem oO Co czytam cos o cheatach i innych to ty wylatujesz z tym scyzorykiem XDD Dzgac to kazdy glupi potrafii =] Brakuje mi tego plebstwa na serwerach :(

AC| AdRain

• Guest
« Reply #126 on: 07 July 2007, 11:48:12 »
oj nie każdy głupi obiecuje xD

Michał

• Guest
« Reply #127 on: 07 July 2007, 11:52:00 »
ehh prawdziwy łoś to Asus, przez 3 rundy gadał glupoty, ciągle jakieś TK a jak chciałem wyjść od okna to mnie zablokował, strzelił i powiedział że to ja blokowałem mu droge...

P4st4

• Guest
« Reply #128 on: 07 July 2007, 12:22:11 »
A ja mam jakieś stare czity bo pozwalają mi tylko włączyć RO i wejść na serwer... macie jakieś updaty?? nieśmiertelność i niewidzialność by się przydała :-P

plonek

• Guest
« Reply #129 on: 07 July 2007, 18:41:36 »
Michał :
ehh prawdziwy łoś to Asus, przez 3 rundy gadał glupoty, ciągle jakieś TK a jak chciałem wyjść od okna to mnie zablokował, strzelił i powiedział że to ja blokowałem mu droge...

Grałem z nim... Asus jest jak ta krowa co dużo muczy a mało mleka daje :P

Czeresniak

• Guest
« Reply #130 on: 07 July 2007, 19:18:58 »
Hehe dzisiaj płakał na Aradzie ze z czołgu go wyprosiłem :D i potem marudził że nie gramy drużynowo.... poza tym grabi sobie na bana (ale to jeszcze trochę)
Wybitnie wqurwiająca persona.

YankeSmgn

• Guest
« Reply #131 on: 07 July 2007, 20:31:01 »
Duzo gada malo robi , tacy mnie najbardziej smiesza :}

plonek

• Guest
« Reply #132 on: 07 July 2007, 20:34:42 »
dzisiaj pouczał nowych zapominając że sam gra dopiero od dwóch dni :D

AC| AdRain

• Guest
« Reply #133 on: 07 July 2007, 20:43:10 »
szałowy asus ;) grałem na obcym serwerze i ktoś i się wpakował do czołgu i mówię kulturalnie aby wysiadł :) na co nasz Asus pyta się "polak?" a ja "tak" i to był największy bład w moi m życiu gdyż zezwoliłem mu na jazdę ze sobą...

Ja byłem nieszczęsnym kierowcą :) udałem się z boskim Asusem na fajną kampe na aradzie :) miał tylko strzelac do przejeżdzających mu przed nosem niemieckich tanków. na dystansie 100m wystrzelił 8 pocisków PP i 3 odłamkowe - nie trafił w nic :D i jeszcze marudził że źle czołg mu ustawiłem gdy wkońcu niemiaszki nas zajechały

Michał

• Guest
« Reply #134 on: 07 July 2007, 20:45:25 »
o jego wyczynach można napisać książkę :D