Wymowka ? to chyba powod chyba nie powiesz mi ze sie od tak zaczolem rugac? co? Czyli co? taryfa ulgowa dla Czeresniaka? Okej fajnie, tylko czy w regulaminie jest wzmianka kick dla komanderow ktorzy niedaja arty bo nie umieja ? wczoraj (czy przedwczoraj) widzialem jak czeresniak kicknal Torrero(spain) za to ze nie dawal arty ? dlaczego? przeciez nie rugal sie na czeresniaka ? wlasciwie to nierobil nic co by naruszylo regulamin ale czeresniak go kicknal za lamerstwo... moze lama ktora wsiadala do mojego czolgu pozniej chodzila za mna tez powinna dostac kicka
P.s Pomiedzy wymowka a powodem jest duza roznica mati.
A gracze z jakiegokolwiek klanu, którzy będą klnąć zostaną stosownie przeze mnie ukarani. Oczywiście, jeżeli będę przy jakimś wybryku.
Wiesz co o tym mysle? Bojda na resorach, i nieliczy sie to tylko ciebie (jako czlonka oraz CL clanu) ale wszystkich pod adminow - takich jak Czeresniak, Ty albo Desperat...
Wierz mi, widzialem juz podobne sytuacje kiedy jakis clan sie ruga (BVG, Enclave, *PW*) a admin przymroza na to oko...
Mati:To nie jest powód do wyzywania ludzi.
Nie, upierdliwosc napewno nie jest powodem do zlosci. Ja mu powiem wyjdz z czolgu on nic... ja mu powiem Wywalaj a on powie spierdalaj... ja wyjde z czolgu a on pojdzie zamna zeby zrobic mi nazlosc
moze ten koles (BARYLA) mogl by cos powiedziec, odpisac ? dlaczego tak robi ? przeciez go ostrzegalem...