Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 212684 times)

Gustlik

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #195 on: 12 August 2007, 13:38:44 »
Czyli co wedlug ciebie mialem zrobic skoro jestes takim mistrzem ???

Moze mi powiesz ze mialem grac dalej ???

Wiesz jakos niechce mi sie wiezyc w bajke o kickanu gosci z klanow, a juz napewno widze ja dajesz permaneta dla kogos z *PW* powodzenia !

Moze byl bys uprzejmy dac mi adress do kogos wyzej postawionego od waszej swietej trojcy bo z wami to raczej sie nie dogadam...

Mati

• Guest
« Reply #196 on: 12 August 2007, 14:39:57 »
"Mistrzem jestem", dzięki, ale za takiego się nie uważam.

Albo mogłeś grać dalej (pójść sobie do innej drużyny), albo napisać do któregoś z adminów, że koleś z lekka robi za trutnia. On by mu tam coś pewnie napisał. A jak on by na to zareagował to jego sprawa. Sytucja by się jakoś potoczyła.

Permanenta dałem jednemu czy dwóm idiotom, którzy na to na prawdę zasłużyli. Z czego jeden ban był na innym serverze.

A weź znajdź sobię. Ja nie jestem Caritas. Wyżej postawionymi są: Goral, Trawiator oraz chyba Kaszpir. I cała ta "święta trójca" jest zarejestrowana na forum.

Gustlik

• Guest
« Reply #197 on: 12 August 2007, 15:34:18 »
Mati :
"Mistrzem jestem", dzięki, ale za takiego się nie uważam.

Albo mogłeś grać dalej (pójść sobie do innej drużyny), albo napisać do któregoś z adminów, że koleś z lekka robi za trutnia. On by mu tam coś pewnie napisał. A jak on by na to zareagował to jego sprawa. Sytucja by się jakoś potoczyła.

Permanenta dałem jednemu czy dwóm idiotom, którzy na to na prawdę zasłużyli. Z czego jeden ban był na innym serverze.

A weź znajdź sobię. Ja nie jestem Caritas. Wyżej postawionymi są: Goral, Trawiator oraz chyba Kaszpir. I cała ta "święta trójca" jest zarejestrowana na forum.

Czytaj dokladniej moje posty bo na forum raczej nietrzeba sie spieszyc z odpowiedziami. Mialem namysli was (Ciebie, Czeresniaka oraz Desperata) a nie Adminow Glownych (gorala trawiatora oraz kaszpira)...

Mati

• Guest
« Reply #198 on: 12 August 2007, 15:37:36 »
No tak, nie doczytałem. Tak czy siak, wszyscy "wyżej" od nas są zarejestrowani na forum. Wystarczy tylko poszukać.

Desperat

• Guest
« Reply #199 on: 12 August 2007, 16:54:37 »
Quote from: Gustlik
Wiesz co o tym mysle? Bojda na resorach, i nieliczy sie to tylko ciebie (jako czlonka oraz CL clanu) ale wszystkich pod adminow - takich jak Czeresniak, Ty albo Desperat...
Wierz mi, widzialem juz podobne sytuacje kiedy jakis clan sie ruga (BVG, Enclave, *PW*) a admin przymroza na to oko...

Uwierz mi, że nie.. i choć by koleś był z najlepszego klanu na ziemi i złamał regulamin serwera, otrzymał by za to odpowiednią do sytuacji nagrodę.

nie chcę byc złośliwy, ale masz problemy z ortografią...  poćwicz trochę pisownie aby nie robić błędów

Ilu ludzi po upomnieniu prze admina (a wystarczy tylko jedno dla wiekszosci) odpowiada Przepraszam, nie pomyślałem itp... i cała sytuacja się kończy. Gracz już wie ,że wchodzi na serwer na którym dba się o to aby nie było bagna, a wszelkie K****y i Ch***e rzuca sobie w monitor bądź w TS

Gustlik :

Prawda jest taka, że masz problemy z oceną sytuacji i nie potrafisz się zachować.... Admini nie są Tatusiami,żeby co chwile do jednego  gracza  mówić bądź pisać : Nie rób tak, Tak nie wolno... widać Ciebie trzeba jeszcze prowadzić za rączkę...

Czeresniak

• Guest
« Reply #200 on: 12 August 2007, 17:13:42 »
Primo - Jesteś chyba ostatnią osobą przed którą powinienem się tłumaczyć
Secundo - Torrero(spain) dostał kicka bo wziął dowódcę i przez pierwszych parę minut od rozpoczęcia mapy (BASOVKA) nie ruszył się z respa /blokował tylko klasę / - a nie dlatego, że nie potrafił czy co tam jeszcze napisałeś....
Tertio - napisz DOSŁOWNIE jak napisałem - zrobiłeś podobno screena więc go wklej i nie przekręcaj moich słów - oki?
Quarto - kogo i czego uczę to ciebie najmniej powinno obchodzić (gdy pisałem na sayu to bynajmniej nie było do ciebie)
Quinto - Jeżeli masz do mnie jakiś problem zapraszam na gg - numer jest:
<--- gdzieś tutaj
Sexto - ode mnie to wszystko, jeżeli masz coś przeciwko patrz pkt. 5;
PS. Wklajaj swoje posty do Worda i poprawiaj orty...

Gustlik

• Guest
« Reply #201 on: 12 August 2007, 17:28:37 »
ooo thx za uwage mistzu

Alex

• Guest
« Reply #202 on: 19 August 2007, 17:03:31 »
Jeden taki głupek imieniem Pfc_D_Rojek_PL (guid:20435543) zabił mnie specjalnie na respie. Za takie coś Desperat wanął od razu bana na miesiąc.

głupek

ps. mam nadzieję, że wbrew powszechnej opinii admini jednak zareagują. mimo, że ta "krzywda" nie dotknęła żadnego z nich.

standardzik, czyli tak jak myślałem. jak zabiją "jaśnie pana admina" to ban od razu na miesiąc. jak jakiś debil nie daje grać komuś innemu to zlewa się go totalnie.

Dziki_Koziol

• Guest
« Reply #203 on: 22 August 2007, 17:27:58 »
Koleś z nickiem WebAdmin, dziś, serwer Aster nr 1 okolice godziny 17. Wiele TK i teksty w stylu "Hhahaha nooobs". Niestety nie wyświetliło mi jego numerka. Jeśli to ktoś z administracji to pogratulować... 6 lat i kręcone włosy.

P.S. Chwilę później serwer padł jak kawka.

AdikPL

• Guest
« Reply #204 on: 22 August 2007, 17:34:34 »
gadałem z jednym z graczy co był wtedy na serwerku , zabicie nastąpiło po napiscie  ze jedna strona juz wygrała wiec sie nie liczyło za to  Desperat dał mu bana !!!!

RO gratulujemy DESPERATA :)

to teks  swiadka : tak samo wczoraj desperat wyrzucił kolesia, bo jak skonczyła się runda, co pisało siły osi wygrały, koleś puścił serie i go poranił

Offline _KaszpiR_

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
    • http://hlds.pl
« Reply #205 on: 22 August 2007, 18:23:20 »
opcja voteban nie gryzie

Desperat

• Guest
« Reply #206 on: 22 August 2007, 18:38:03 »
AdikPL :
gadałem z jednym z graczy co był wtedy na serwerku , zabicie nastąpiło po napiscie  ze jedna strona juz wygrała wiec sie nie liczyło za to  Desperat dał mu bana !!!!

RO gratulujemy DESPERATA :)

to teks  swiadka : tak samo wczoraj desperat wyrzucił kolesia, bo jak skonczyła się runda, co pisało siły osi wygrały, koleś puścił serie i go poranił

REGULAMIN

Punkt 3.  Poczytaj i się wypowiedz później.

I nie dałem mu bana tylko kicka.
na zdrowie

AdikPL

• Guest
« Reply #207 on: 23 August 2007, 00:11:59 »
nie bronie go ale jesli to prawdaze zrobił to po  zakonczeniu rundy to  sam sie ośmieszasz bo  nie osłabił tym druzyny ani ci w niczym nie przeszkodził

AC| AdRain

• Guest
« Reply #208 on: 23 August 2007, 08:22:53 »
desperat taki jest nadgorliwy, troche.. gł.. a nie ważne, inni tacy nie są on taki jest nic nie zrobicie ;) kiedyś darł jape na cały serwer bo w jednej z drużyn jest przewaga 2 osób (przerażające!!) :D i stwierdził że wyrzuci 1 osobe jeśli ktoś nie zmieni :P  no ale co zrobić..

pawelvc

• Guest
« Reply #209 on: 23 August 2007, 10:45:41 »
Dziki_Koziol :
Koleś z nickiem WebAdmin, dziś, serwer Aster nr 1 okolice godziny 17. Wiele TK i teksty w stylu "Hhahaha nooobs". Niestety nie wyświetliło mi jego numerka. Jeśli to ktoś z administracji to pogratulować... 6 lat i kręcone włosy.

P.S. Chwilę później serwer padł jak kawka.

zgadzam sie z dzikim koziolem graliśmy na mapie krasnij oktajbyr pl czerwony pażdziernik facet przed tym miał nick (=CAP=)airman notuje z pamięci.miałem przerwało mi połączenie ale chwile później wróciłem i już nazywał sie webadmin strasznie psuł klimat gry :(