Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 212660 times)

Desperat

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #225 on: 24 August 2007, 16:05:31 »
Goral :
Spoko, Desperat się tym zajmie przy najbliższej okazji ;)

Z przyjemnością

pawelvc

• Guest
« Reply #226 on: 24 August 2007, 17:02:17 »
Już sie boje

kryszek

• Guest
« Reply #227 on: 24 August 2007, 17:11:44 »
pawelvc :
Już sie boje

Weź nie rób z siebie wielkiego odważniaka, poza tym nie masz się czego bać w najgorszym wypadku dostaniesz pewnie jakiegoś bana.

AC| AdRain

• Guest
« Reply #228 on: 24 August 2007, 18:10:35 »
pawelvc :
broni sabrałem specjalnie i musze sie do tego i sie do tego przyznaje

osiągnąłem orgazm :D co za pisownia mrrrrauuuuuuuuu

RO mu sie zawiesiło :P i jego postać sama Cię zabiła :P

Desperat

• Guest
« Reply #229 on: 24 August 2007, 20:03:52 »
pawelvc :
Już sie boje

Ehhhhh no i widzisz..  ja już gdzieś  kiedyś słyszałem taki  tekst tylko gdzie ??? hmmmm aaaaaaa!!! juz wiem!!  góry  Kaukazu... pamiętam dobrze ,że źle się to dla mnie skończyło...  no i zaczynam sie obawiać o swój stołek...

Więc nie będę Cię banował. Obiecuje.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

xD xD

Dziki_Koziol

• Guest
« Reply #230 on: 24 August 2007, 20:44:38 »
pawelvc :
Już sie boje

Hmm, swojego czasu omijałem serwery Astera grywałem głównie na zagraniczny ale... no właśnie, często na tych serwerkach panuje niezła atmosfera, więc ja osobiście dolegliwie odczułbym dożywotniego bana. Radziłbym pomyśleć kapkę przed zrobieniem zadymy :D Polska scena RO to głównie Aster, no i serwery klanowe, na które nie zanosi się żebyś miał wjazd... W sumie można grać z Rosjanami :D

pawelvc

• Guest
« Reply #231 on: 24 August 2007, 21:09:33 »
sam cie zabiłem i się do tego przyznaje ale na kaukazie mi sie zacieło apropo gralismy wtedy na serwie 1st cav

Biały Orzeł

• Guest
« Reply #232 on: 25 August 2007, 01:33:52 »
Skończ Waść,wstydu(sobie)oszczędź...

pawelvc

• Guest
« Reply #233 on: 25 August 2007, 09:50:55 »
ok już kończe teraz możecie sobi o mnie podykutować ja sie nie włączam

Heniu

• Guest
« Reply #234 on: 26 August 2007, 20:40:13 »
Bardzo bym prosil jakiegos admina o podanie mi maila, mam nagrane piekne demko jak koles na niku "Lubowitz" na kaukazie wykorzystuje sobie wesolo exploita kolo tylnej drogi (na dole, tuz po wysciu ze wzgorka- wszystko na demie jest)- lezy w teksturze i nie mozna go zabic, sam za to chyzo wyciaga kolejnych ruskich.

Tak swoja droga to jest jakis milosnik exploitow- wczoraj na tscherkassach ustawil sie z mg na exploicie tuz przy respie ruskim- i dalej wesolo wyciagal.

Tak ze prosze kogos o mail, wysle 2mb demko i mam nadzieje ze ta lamerska swinia zniknie z serwerow astera.

Desperat

• Guest
« Reply #235 on: 26 August 2007, 21:12:46 »
Heniu :
Bardzo bym prosil jakiegos admina o podanie mi maila, mam nagrane piekne demko jak koles na niku "Lubowitz" na kaukazie wykorzystuje sobie wesolo exploita kolo tylnej drogi (na dole, tuz po wysciu ze wzgorka- wszystko na demie jest)- lezy w teksturze i nie mozna go zabic, sam za to chyzo wyciaga kolejnych ruskich.

Tak swoja droga to jest jakis milosnik exploitow- wczoraj na tscherkassach ustawil sie z mg na exploicie tuz przy respie ruskim- i dalej wesolo wyciagal.

Tak ze prosze kogos o mail, wysle 2mb demko i mam nadzieje ze ta lamerska swinia zniknie z serwerow astera.

pw do mnie wystarczylo napisac.. gg tez mam podane w profilu

Mowisz o wykorzystywaniu exploitow a sam wbiegasz do koscioła na Kaukazie, kosisz ruskich  i jestes happy

Sava

• Guest
« Reply #236 on: 26 August 2007, 23:07:56 »
Heniu i widzisz jak ci teraz to przeszkadza a parę dni temu sam wbiegłeś Niemcem do podziemi kościółka  tuż pod exploita i kosiłeś w korytarzu

Heniu

• Guest
« Reply #237 on: 27 August 2007, 04:07:36 »
Ty znaj roznice miedzy exploitem a zwyczajnym ustawieniem sie w waskim gardle na jakiejs mapie.

Co innego jak koles o ktorym pisze lezy w widocznym dla kazdego miejscu, widac jego model ale nikt go nie moze zabic bo lezy na zbugowanej teksturze,
a co innego jak ja sobie po prostu stoje przy jednym wyjsciu z podziemi kosciola, albo latam po podziemiach i zabijam co sie rusza- to nie jest zaden exploit, kazdy chetny moze mnie normalnie zabic- a to ze zanim komus to sie uda to zdaze 10 utluc to sorry, life is brutal.

max.pl

• Guest
« Reply #238 on: 27 August 2007, 09:38:34 »
Heniu :

a co innego jak ja sobie po prostu stoje przy jednym wyjsciu z podziemi kosciola, albo latam po podziemiach i zabijam co sie rusza

To jest jakiś żart ????

kryszek

• Guest
« Reply #239 on: 27 August 2007, 11:53:22 »
Heniu :
Ty znaj roznice miedzy exploitem a zwyczajnym ustawieniem sie w waskim gardle na jakiejs mapie.

Co innego jak koles o ktorym pisze lezy w widocznym dla kazdego miejscu, widac jego model ale nikt go nie moze zabic bo lezy na zbugowanej teksturze,
a co innego jak ja sobie po prostu stoje przy jednym wyjsciu z podziemi kosciola, albo latam po podziemiach i zabijam co sie rusza- to nie jest zaden exploit, kazdy chetny moze mnie normalnie zabic- a to ze zanim komus to sie uda to zdaze 10 utluc to sorry, life is brutal.

No mi się wydaje,ze takie cos może być do momentu, aż nie zabijasz ich na spawnie, nie jesteś spawnkillerem:P W końcu oni mają szanse Cię zabić, mają szanse sie ruszać, bo na respie ich nie zabijasz. Chociaż nie powiem, ostatnio zostałem przez jakiegoś łosia wyzwany na odessie, bo jak przejmie sie dwie pierwsze flagi to szkopy mają wyjście z respa na tym jakby podwórku, co 3 różne wyjścia są, i miałem półautomatyczną snajperke,i jak kolo wychodził koło wieży, przeszedł już po tych gruzach to dostawał kulke i do mnie że jestem spawnkiller xD