Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 212598 times)

Alex

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #255 on: 28 August 2007, 13:45:41 »
trawiator :
.....
Jak mają czas to banują, jak nie mają czasu to nie banują. Jak zwykle genialna teza, skoro admini nie banują to znaczy kumple adminów... zastanów się następnym razem trzy razy zanim coś takiego pacniesz.
Nie ma nawet ID tych "krzykaczy" więc jak niby mamy ich banować?

Co do demka nagranego przez Henia, jest toś takiego jak "moje pliki" w serwisie i prywatne wiadomości. Powszechnie wiadomo jakie osoby zajmują się administracją także w czym problem to demko podesłać?

Nie interesuje mnie czy te łosie o których piszesz (a w zasadzie napisał Adik czy Heniu) dostaną bana, nie interesuje mnie też specjalnie to, czy ten dupek (Rojek jakiś tam-nr tematu #11266 ) co mnie na spawnie zabijał dostanie bana. Mnie ciekawi tylko to, dlaczego nikt nie raczył na ten post odpowiedzieć. Po co zgłaszać takie przypadki jeżeli nie ma żadnej reakcji? Wniosek o "kumplach" adminów nasunął się sam.

trawiator

• Guest
« Reply #256 on: 28 August 2007, 13:52:38 »
Nie pisz że nikt nie odpowiada bo Desperat odpisał prawie natychmiast.

Alex

• Guest
« Reply #257 on: 28 August 2007, 14:41:23 »
trawiator :
Nie pisz że nikt nie odpowiada bo Desperat odpisał prawie natychmiast.

Sprawa tego Rojka niech idzie do kosza, bo nie chce mi się już tego ciągnąć. Dodam, że Desperat odpowiedział ale nie na ten post.

Desperat

• Guest
« Reply #258 on: 28 August 2007, 16:45:37 »
Alex  sprawa jest prosta. Skoro uważasz, że   ekipa Adminów jest be ( bo tak wnioskuje) lub Admin Desperat jest Be( co jest bardzo bardzo prawdopodobne), to co ci szkodzi wziąć sprawy w swoje ręce poprosić o prawa admina na serwerach RO Aster  zacząć świecić się na biało.

nikt nam nie płaci za to ,że siedzimy i się bawimy w Panów Administratorów, Jesteśmy  nimi bo często gramy itd. i dostaliśmy takie prawa bla bla bla. Wykonujemy Czyn społeczny aby było lepiej.

napisałeś coś takiego :  Ze jak dostane sam na respie to banuje. A jak ktoś dostanie to nie widze.
 Mylisz sie. WSZYSCY są traktowani równo bynajmniej przezemnie.

Jak ty byś dostał od kogoś TK to co ?? podziękował byś mu?? może jeszcze przeprosił ,że stanąłeś w tym miejscu...  uahahah taaaa jasne

Zgłoś się go Head Adminów, poproś o prawa i bedziesz zadowolony.

nie jestem idealnym adminem i nie ma takich.

Gustlik

• Guest
« Reply #259 on: 28 August 2007, 17:49:28 »
Ja tam nic do adminow niemam (ale tylko tych head´owych) admini ktorzy dlugo graja (Desperat itd.) raczej sa bee :D no i nieznaja sie na zartach :D:D

Alex

• Guest
« Reply #260 on: 28 August 2007, 20:33:38 »
Ech.. :/ Desperat, poczytaj dobrze to co napisalem bo nie chce mi się jeszcze raz wszystkiego tłumaczyć.

A co do adminów to są tacy jacy są. Gracze sami ich ocenią. Nie zależy mi też na uprawnieniach administratora na asterach, bo to żadna przyjemność.
Zresztą nabór na zasadzie "zgłoś się sam" jest do niczego. Bo zgłaszaja się ludzie którzy nie do końca rzecz ogarniają i najczęściej graja od czasu do czasu, a H.A. biorą ich bo nie mają wyboru.
Powinno być na odwrót. Ci którzy zarządzają serwerami powinni sami ich wyszukać spośród graczy ale tych którzy jednak często grają. Co z takiego admina jak go widać na serwerze 3 dni w tygodniu po 1 godzinie nie licząc sobót i niedziel. Nie gniewaj się ale to dotyczy też i Ciebie. Poza tym head admini powinni zagdać z klanami w tej sprawie. Byłoby to korzystne i dla jednych i dla drugich. Head admini mieliby sprawę "porządku" na serwerach z głowy a klany chętniej by grały na tych publikach na których miałyby wpływ na to co się na nich dzieje.

Desperat

• Guest
« Reply #261 on: 31 August 2007, 00:48:14 »
To mnie rozbawiło więc postanowiłem to wrzucić xD  xD

Gustlik

• Guest
« Reply #262 on: 31 August 2007, 18:03:28 »
Calkowicie sie z toba zgadzam alex. Head Admini powinni proponowac admina dla graczy ktorzy czesta uczenszczaja na servery, oraz maja swiezy poglad na sytuacje.

Ostatnio jakos niewidzialem adminow na serverze i nieczesto ich widuje, pewnie niektorzy graja pod fake nickami, bo sie czegos obawiaja :)

Dziki_Koziol

• Guest
« Reply #263 on: 31 August 2007, 18:06:00 »
Ostatnio jakos niewidzialem adminow na serverze i nieczesto ich widuje, pewnie niektorzy graja pod fake nickami, bo sie czegos obawiaja

Znowu grasz na kompie brata?  Hehehe.

Desperat

• Guest
« Reply #264 on: 31 August 2007, 18:38:31 »
Gustlik :
Calkowicie sie z toba zgadzam alex. Head Admini powinni proponowac admina dla graczy ktorzy czesta uczenszczaja na servery, oraz maja swiezy poglad na sytuacje.

Ostatnio jakos niewidzialem adminow na serverze i nieczesto ich widuje, pewnie niektorzy graja pod fake nickami, bo sie czegos obawiaja :)

pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ahahahahehehehahahheahahahehrheheheh :yes:yes:yes:yes:D:D:D:D:D:D

xD

omg  piękny post  xD   a może i gramy pod fake. Po co ci to wiedzieć ?? jakąś prace piszesz do szkoły na temat Administratorów  RO ??  xD

eheheheh. Nie no rozbawiłes mnie xD  Polepszyłes mi chumor z dobrego na jeszcze lepszy xD    

THX Gustlik :) ;)

Wiem,że mnie uwielbiasz  :D:D:D:D:D  :yes:yes   xD

Dziki_Koziol

• Guest
« Reply #265 on: 31 August 2007, 21:46:00 »
No więc tak, panowie [E's S]J@hoo 26422244 - "rasista" jak o sobie mówi. Zatruwał czat potokiem idiotycznych antysemickich tekstów + niecenzuralne słowa. O Auschwitz też co nieco było. Wtórował mu drugi superinteligent pan XBOX 23330949, wulgaryzmy i atakowanie innych graczy - "Jude do gazu" itp. Mam nadzieję, że ktoś zareaguje na to szambo.

plonek

• Guest
« Reply #266 on: 31 August 2007, 22:12:45 »
A oto pare skrinów z dzisiejszego wieczoru :)...Jednak nagrode za najbardziej głupie wypowiedzi dnia dostajeeeee.... J@hoo z E'sS. GRATULACJE! :yes

daj5zl

• Guest
« Reply #267 on: 31 August 2007, 22:25:29 »
Za takie teksty tego J@hoo to ja bym zbanowal na zawsze... :no

YankeSmgn

• Guest
« Reply #268 on: 31 August 2007, 22:28:20 »
Nic nie poradzisz na glupote !

kryszek

• Guest
« Reply #269 on: 31 August 2007, 22:28:41 »
plonek :
A oto pare skrinów z dzisiejszego wieczoru :)...Jednak nagrode za najbardziej głupie wypowiedzi dnia dostajeeeee.... J@hoo z E'sS. GRATULACJE! :yes

Takich idiotów to pobanowac i cześć. A co do tych "śmierdzacych murzynów", to zapewne nie jeden z nich jest mądrzejszy i bogatszy od ciebie Jahoo. Żal marnowac klawiatury na takich łośków jak ty... Nawet nie ma co pisac, głupi małolat,rasista.