Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 212597 times)

plonek

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #270 on: 31 August 2007, 22:30:29 »
innych to jeszcze moge zrozumiec bo jest free week ale te texty J@hoo mnie zabiły

U.D.O

• Guest
« Reply #271 on: 31 August 2007, 22:39:25 »
Muł i wodorosty... a wręcz pukanie w dno od spodu. Przykre, że to akurat J@hoo, bo miałem do tej pory o nim dobre mniemanie, i wydawał się normalnym stałym bywalcem Astera.
Admini powinni zareagować, minimum ostrą reprymendą.

trawiator

• Guest
« Reply #273 on: 31 August 2007, 23:35:45 »
Jak wrócę z WCG to odpowiedni panowie dostaną po baniku w prezencie na nowy rok szkolny.

Razor

• Guest
« Reply #274 on: 31 August 2007, 23:45:26 »
Różne akcje na asterach miały miejsce, ale takiej wioski jak dziś to dawno nie widziałem. Grać się człowiekowi odechciewało. Ten koleś XBOX360 - totalny łoś, zamiast grać cały czas nawijał jaki to ten nowy xbox wspaniały i w ogóle. W dodatku najeżdżał na innych graczy, wyzywał ich od dzieci, a sam pewnie (sądząc po jego zachowaniu) osiem lat ma. Najbardziej rozśmieszył mnie tekst: "odejć dziecko" lol :)

wujek|T3N54MC024W523

• Guest
« Reply #275 on: 01 September 2007, 00:57:34 »
wooooow J@hoo co za pier.olony nazista, od poczatku mi smierdzial ale teraz to juz czysta sprawa...

a jaki cudny ma podpis -  "Walczyć mogę o coś co miłuję, miłuję tylko to co szanuję, a szanuje to co rozumiem" - Adolf Hitler

pomimo bana proponuje go i z forum wytrzasnac na ten zbity nazistowski pysk, bo je plugawi swoja obecnoscia

nie jestem adminem wiec zdecydujcie sami, bo decyzje i zachowania adminow czasem pozostaja niezrozumiale :)

ps. a poza tym nim kogokolwiek kickniecie to dawajcie ostrzezenia, bo z doswiadczenia juz wiem ze bycmoze unikniecie wtedy calkiem niepotrzebnego pieniactwa i zloszczenia się;
bo jak ktos mnie atakuje to daje ostrzezenie, jesli nie dziala, odpowiadam atakiem i nie dyskutuje z nim dlaczego to zrobilem, gdybym nie dal ostrzezenia moglbym musiec sie pozniej tlumaczyc a tak jest wszystko jasne. podobnie jest z kickami i banami moim zdaniem. kropka.

Desperat

• Guest
« Reply #276 on: 01 September 2007, 09:53:38 »
Do odstrzału. Zostawcie to  mnie Prooooooooszę :D

A tak w sumie... Ciocia, jak widziałaś co sie dzieje, to dlaczego nie zareagowałaś tylko screen i cacy?? ja też  mogę wrzucac sceenshoty z konsoli i być happy tree friend ....

AdikPL

• Guest
« Reply #277 on: 01 September 2007, 10:10:31 »
W imieniu Evil'sSquad  chciałem poinformować iż J@hoo zostaje zawieszony !!!

Gustlik

• Guest
« Reply #278 on: 01 September 2007, 11:29:47 »
:D Myslalem ze tylko ja robie sobie jajca na Asterach, ale teraz widze ze nie jestem sam :P

Wujek, skad tyle zlosci, moze J@hoo tylko zartowal ???

"pomimo bana proponuje go i z forum wytrzasnac na ten zbity nazistowski pysk, bo je plugawi swoja obecnoscia". Wujek skoro tak wszystko mocno przezywasz, to w aptece sa leki na takiego typu schozenia, moze ktos sie podszywal pod J@hoo bo jakos niemoge uwiezyc ze on by wypisiwal takie zeczy, albo mial kaca :D

Pozatym, to dobrze ze nie jestes adminem...

Nastepnym razem wujek popij szklanke wody...

Co to bana niebede sie wypowiadal :D:D:D:D

[E'sS]Guderian

• Guest
« Reply #279 on: 01 September 2007, 11:30:51 »
Chcialem niezmiernie przeprosic za zachowanie jednego z  naszych graczy. Nigdy niepodejrzewalem J@hoo o takie zachowanie....

Dziki_Koziol

• Guest
« Reply #280 on: 01 September 2007, 11:34:59 »
Myslalem ze tylko ja robie sobie jajca na Asterach, ale teraz widze ze nie jestem sam :P

Witaj w świecie dorosłych. Wszystko robisz na swój własny rachunek. Pojechał po całości publicznie opluwając pamięć zamordowanych w Auschwitz - Birkenau. Żartował? LOL, specyficzne poczucie humoru. BTW dziś jest 1 wrzesień, 68 lat temu, we wczesnych godzinach rannych pewien myśliciel cytowany przez kogoś na tym forum, rozpoczął dużą awanturę...

GoNzO

• Guest
« Reply #281 on: 01 September 2007, 12:14:22 »
Dziki_Koziol :
. Wtórował mu drugi superinteligent pan XBOX 23330949, wulgaryzmy i atakowanie innych graczy - "Jude do gazu" itp. Mam nadzieję, że ktoś zareaguje na to szambo.

ten XBOX to jakieś dziwne stworzenie zaczął do mnie dymić tylko dlatego że powiedziałem prawdę.....

Desperat

• Guest
« Reply #282 on: 01 September 2007, 12:21:49 »
Zostawcie ich dla mnie. Proooszę :D

Skar

• Guest
« Reply #283 on: 01 September 2007, 12:40:21 »
Osobiście byłem świadkiem wczorajszej "zabawy" na Asterach i ostatnio takie zadymy nie są nowością szczególnie po tym Darmowym Trialu... Ale zachowanie J@hoo mnie poprostu zaskoczyło, byłem w szoku że gracz który gra już mase czasu, do tej pory szanowany, bez żadnych zastrzeżeń sypie takie teksty... w między czasie przechwalając sie jak 14-latek że sie naje***... Ostatnimi czasy gra na Asterach robi sie poprostu nie przyjemna... Mam nadzieję że takie akcje i  wszelkie formy nazizmu, faszyzmu itd. itd. będą tępione przez adminów. Gustlik za takie wybryki dostał bana na x czasu... W tym wypadku też powinna być jakaś reakcja oprócz upomnienia, nie mówie odrazu o banie na stałe... Ale coś zrobić trzeba.

wujek|T3N54MC024W523

• Guest
« Reply #284 on: 01 September 2007, 13:24:24 »
Quote from: Gustlik

Myslalem ze tylko ja robie sobie jajca na Asterach, ale teraz widze ze nie jestem sam :P

"pomimo bana proponuje go i z forum wytrzasnac na ten zbity nazistowski pysk, bo je plugawi swoja obecnoscia". Wujek skoro tak wszystko mocno przezywasz, to w aptece sa leki na takiego typu schozenia, moze ktos sie podszywal pod J@hoo bo jakos niemoge uwiezyc ze on by wypisiwal takie zeczy, albo mial kaca

Pozatym, to dobrze ze nie jestes adminem...

Nastepnym razem wujek popij szklanke wody...

Co to bana niebede sie wypowiadal

ktos podszywał sie... pewnie sam A.H. ... kaca mial haahahaha noooo ostatnio taka moda ze wszyscy sie pod wszystkich podszywaja albo maja kaca, to wszystko tlumaczy.

Ty jestes albo upośledzony umysłowo, albo nie wiesz co piszesz, ile masz lat głuptasku? idź do mamy, ona Ci wytłumaczy co J@hoo robi nie tak i dlaczego Twoja postawa również nie zasługuje na pochwałe.

W internecie dzieciarnia ( i nie tylko ) po prostu myśli że wszystko może i niestety przykro sie to kończy jak nagle trafia w swiat doroslych.

Mocno przeżywam? co Ty pleciesz, ja tylko napisalem co mysle o tego typu zabawach jak teksty J@hoo, a co Ty zes odebral to jest Twoj problem i Twojej mamy, bo pewnie bardzo o Ciebie dba i bylaby zmartwiona Twoim zachowaniem.

Czy Ty nie wiesz ze propagowanie nazizmu jest karalne... i internet nie jest od tego wyjatkiem, a takie zarty sa nie na miejscu, chyba ze pozwolisz sie okreslac mianem antyseminty, neonazi-boja albo po prostu glupiego jeszcze i niedojzalego dzieciaka ktorego bawia takie zabawy - co i tak we wszystkich przypadkach - moim zdaniem - kwalifikuje sie na bana, zreszta z teg co pamietam to juz go raz dostales, ale na bierzaco nie jestem.

Quote from: Dziki_Koziol
Witaj w świecie dorosłych. Wszystko robisz na swój własny rachunek. Pojechał po całości publicznie opluwając pamięć zamordowanych w Auschwitz - Birkenau. Żartował? LOL, specyficzne poczucie humoru. BTW dziś jest 1 wrzesień, 68 lat temu, we wczesnych godzinach rannych pewien myśliciel cytowany przez kogoś na tym forum, rozpoczął dużą awanturę...

Zatem odważny J@hoo i nie mniej głupi Gustliku (jeśli mu wtórujesz) - wasze poczucie humoru jest tak specyficzne, ze w nagrode bym Was zbanowal, naprawde bym szczerze docenił tak subtelny humor. Istna perełka.

Nigdy nie miałem aspiracji i chęci do bycia adminem i nigdy nim nie zostane, poza tym jakbym mial czas na wlasne hobby to z pewnoscia nie byloby nim adminowanie, nawet jezeli jest w tym cos trendy, to ja nie chce - dziekuje, prace tych ludzi szanuje, a jak dostane bana, to przyjme po mesku, bo czasem za bledy swoje i innych sie placi.

Ja mogę jedynie wyrazić swoją opinie na forum i właśnie to robie.

A apteka jest dla ludzi co nie maja tyle silnej woli albo zdrowia by wyjsc pobiegac, machnąć sztanga albo zdrowego seksu zaznać, by nerwy uwolnic od cierpienia. Tylko siedza narzekaja, sa drazliwi i szprycuja sie tabletkami a one tylko wyżerają im żołądki i mózgi.

ps. a Ola faktycznie mogłaby reagować na serwerze, ostrzegać i dawać kicki / bany, w koncu jest adminem! tym bardziej wobec takiego zachowania, a nie tylko wklejac posty na forum, to naprawde dziwne, bo mnie potrafi kicknac 'dla zartu' i bez ostrzezenia i z ewentualnymi pretensjami arogancko odsylać do HA, ale takim neonazistom to screeny pstryka podczas gdy zabawa trwa, happy tree friends...