Myslalem ze tylko ja robie sobie jajca na Asterach, ale teraz widze ze nie jestem sam
Wujek, skad tyle zlosci, moze J@hoo tylko zartowal
"pomimo bana proponuje go i z forum wytrzasnac na ten zbity nazistowski pysk, bo je plugawi swoja obecnoscia". Wujek skoro tak wszystko mocno przezywasz, to w aptece sa leki na takiego typu schozenia, moze ktos sie podszywal pod J@hoo bo jakos niemoge uwiezyc ze on by wypisiwal takie zeczy, albo mial kaca
Pozatym, to dobrze ze nie jestes adminem...
Nastepnym razem wujek popij szklanke wody...
Co to bana niebede sie wypowiadal
ktos podszywał sie... pewnie sam A.H. ... kaca mial haahahaha noooo ostatnio taka moda ze wszyscy sie pod wszystkich podszywaja albo maja kaca, to wszystko tlumaczy.
Ty jestes albo upośledzony umysłowo, albo nie wiesz co piszesz, ile masz lat głuptasku? idź do mamy, ona Ci wytłumaczy co J@hoo robi nie tak i dlaczego Twoja postawa również nie zasługuje na pochwałe.
W internecie dzieciarnia ( i nie tylko ) po prostu myśli że wszystko może i niestety przykro sie to kończy jak nagle trafia w swiat doroslych.
Mocno przeżywam? co Ty pleciesz, ja tylko napisalem co mysle o tego typu zabawach jak teksty J@hoo, a co Ty zes odebral to jest Twoj problem i Twojej mamy, bo pewnie bardzo o Ciebie dba i bylaby zmartwiona Twoim zachowaniem.
Czy Ty nie wiesz ze propagowanie nazizmu jest karalne... i internet nie jest od tego wyjatkiem, a takie zarty sa nie na miejscu, chyba ze pozwolisz sie okreslac mianem antyseminty, neonazi-boja albo po prostu glupiego jeszcze i niedojzalego dzieciaka ktorego bawia takie zabawy - co i tak we wszystkich przypadkach - moim zdaniem - kwalifikuje sie na bana, zreszta z teg co pamietam to juz go raz dostales, ale na bierzaco nie jestem.
Witaj w świecie dorosłych. Wszystko robisz na swój własny rachunek. Pojechał po całości publicznie opluwając pamięć zamordowanych w Auschwitz - Birkenau. Żartował? LOL, specyficzne poczucie humoru. BTW dziś jest 1 wrzesień, 68 lat temu, we wczesnych godzinach rannych pewien myśliciel cytowany przez kogoś na tym forum, rozpoczął dużą awanturę...
Zatem odważny J@hoo i nie mniej głupi Gustliku (jeśli mu wtórujesz) - wasze poczucie humoru jest tak specyficzne, ze w nagrode bym Was zbanowal, naprawde bym szczerze docenił tak subtelny humor. Istna perełka.
Nigdy nie miałem aspiracji i chęci do bycia adminem i nigdy nim nie zostane, poza tym jakbym mial czas na wlasne hobby to z pewnoscia nie byloby nim adminowanie, nawet jezeli jest w tym cos trendy, to ja nie chce - dziekuje, prace tych ludzi szanuje, a jak dostane bana, to przyjme po mesku, bo czasem za bledy swoje i innych sie placi.
Ja mogę jedynie wyrazić swoją opinie na forum i właśnie to robie.
A apteka jest dla ludzi co nie maja tyle silnej woli albo zdrowia by wyjsc pobiegac, machnąć sztanga albo zdrowego seksu zaznać, by nerwy uwolnic od cierpienia. Tylko siedza narzekaja, sa drazliwi i szprycuja sie tabletkami a one tylko wyżerają im żołądki i mózgi.
ps. a Ola faktycznie mogłaby reagować na serwerze, ostrzegać i dawać kicki / bany, w koncu jest adminem! tym bardziej wobec takiego zachowania, a nie tylko wklejac posty na forum, to naprawde dziwne, bo mnie potrafi kicknac 'dla zartu' i bez ostrzezenia i z ewentualnymi pretensjami arogancko odsylać do HA, ale takim neonazistom to screeny pstryka podczas gdy zabawa trwa, happy tree friends...