Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 212583 times)

J@hoo

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #285 on: 01 September 2007, 14:31:48 »
OK.
Zachowanie moje wczorajszego wieczoru było karygodne i wielce nie odpowiednie.
Szczerze i z żalem PRZEPRASZAM wszystkich graczy będących wówczas na serwerze oraz tych których moje chore wypowiedzi dotknęły w jakikolwiek sposób.
Liczę się z tym, że dostanę bana i to będzie zasłużony ban. Jednakże, proszę wszystkich, aby za moje zachowanie nie bluzgano kolegów z E'sS, gdyż oni nie są winni głupiego mego wybryku.
Jednym słowem dałem ciała na cełej linii frontu i zgodnie z ogólnie przyjętą zasadą powinienem zostać ukarany w sposób jaki admini uważają za słuszny.
Przepraszam jeszcze raz WSZYSTKICH graczy.

Infulat

• Guest
« Reply #286 on: 01 September 2007, 14:31:53 »
Gustlik, niestety pod J@hoo nikt się nie podszywał, nie miał też kaca, może ma go dzisiaj, bo w trakcie gry mocno na niego "pracował".
Nie wiem czy J@hoo jest neonazistą, "żarty", którymi raczyła się wczoraj część graczy to ja w większości znam i sam się z nich kiedyś śmiałem razem z kolegami (nie sądzę, że któryś z nas robił to z pobudek nazistowskich), tylko, że to było jakieś 20 lat temu, w szkole podstawowej. Tym bardziej przykro, że uczestniczył w tym J@hoo, który ma już swoje lata.

Wujek, oczywiście że możesz wyrażać swoją opinię na forum, tylko może rób to w bardziej wyważony sposób.

Oczekujemy informacji o wymiarze kary dla J@hoo, bo że zasłużył na bana, to jest oczywiste.

Gustlik

• Guest
« Reply #287 on: 01 September 2007, 14:56:10 »
Sorry, sorry niewiedzialem, w koncu niebylo mnie na servie (wiekszosc wie dlaczego), nie strzelajcie tak z klawiatur bo wam kable sie pozapalaja, a jesli chcecie uslyszec gorszych od J@hoo zapraszam do Szwecji mozecie posluchac mojich kumpli oraz ich przemyslen na temat holokaustu, przepraszam za to ze sie wtracilem, juz niebede.

Wujek, spokojnie, tylko nierozlup glow dla swojich dzieci ta klawiatora... Jesli masz cos do mnie, na HydePark znajdziesz moje GG i mozemy porozmawiac, jesli masz cos do mnie.

Odpadam od tematu, raczej nie bede go czytal.

wujek|T3N54MC024W523

• Guest
« Reply #288 on: 01 September 2007, 15:13:54 »
a co bylo niewywazone? no moze zaklnalem, please forgive me

czestym problemem zarown na forum jak i w kazdym pisanym internecie, jest brak przekazywania emocji poprzez mowe ciała, jeśli mowiłbym to ze wściekłościa na twarzy, zapewne moj realny wspolrozmowca odebralby co tu pisze inaczej, zas jeslibym po przyjacielsku wyrazal opinie gestykulujac i usmiechajac sie, owy brak zrownowazenia kompensowalaby mowa ciała.

ja sie nie bede pod internet lepił żeby ktoś odbierał to jako tekst a nie pelen przekaz emocjonalny.

Gustlik no daj juz spokoj, zartowac to mozna, ale na serwerze jest zakaz zachowan nazi/razi zart jest pewna pochodna klasa abstrakcji od rdzenia z ktorego sie wywodzi, skad wiesz z kim grasz, zart taki moglby urazic np. zyda, ale pewnie nie mialbys odwagi powiedziec takiego zartu wiedzac, ze rozmawiasz z zydem, prawda? ale to bylby real i probuje tylko pokazac co robi z ludzi internet.

nawet jak ktos pisze tylko tekst, to kazdy sobie dopowiada emocjonalna reszte wedle wlasnych doswiadczen, zeby moc go zinterpretowac, dlatego ksiazki wciagaja i mozna czytac wiele razy, a z kazdym przeczytaniem moze nasunac sie inna interpretacja i koloryt - ale rdzeń pozostaje ten sam.

mysle ze J@hoo zagadnienie zrozumial, skruche wyraził ( bo Skuchy nie widzialem;) ) i to jest OK

nie piekli sie, widzisz Infulat? zrozumial i to cieszy

pozdrawiam

ps. Gustlik - pije dużo wody, do paru litrow dziennie :) nic do Ciebie nie mam, luz, po prostu moze nieswiadomie broniles przez moment czegos czego nienawidze - głupoty ludzkiej - i oberwałeś, excuse me

Dziki_Koziol

• Guest
« Reply #289 on: 01 September 2007, 16:24:01 »
Sorry, sorry niewiedzialem, w koncu niebylo mnie na servie (wiekszosc wie dlaczego), nie strzelajcie tak z klawiatur bo wam kable sie pozapalaja,

To co się podniecasz niezdrowo? Jak narazie to ty zabierasz głos zupełnie niepotrzebnie skoro nie wiesz o co chodzi, sprawa jest zamknęta. W przeciwieństwie do innych J@hoo, odniósł się do tych wczorajszych wydarzeń, miał odwagę przyznać sie do tego co zrobił - dla mnie sprawa zakończona.

a jesli chcecie uslyszec gorszych od J@hoo zapraszam do Szwecji mozecie posluchac mojich kumpli oraz ich przemyslen na temat holokaustu

Problem w tym, że niektórzy niekoniecznie chcą słuchać tego co mają do powiedzenia na temat Holocaustu nastolatkowie bez pojęcia. M. in. dlatego taka reakcja na to co się wczoraj wydarzyło na Asterze. Ktoś z minmum wiedzy na temat DWŚ nie przejdzie obojętnie obok takich "żartów".

Desperat

• Guest
« Reply #290 on: 01 September 2007, 17:34:27 »
Dobra ;] tio nie temat o holocauscie tylko o łosiach ;]

Pozdrowki. Ide na imprezę. Dziś jestem N/A

pawelvc

• Guest
« Reply #291 on: 03 September 2007, 14:41:29 »
witam dzisiaj sobie na serwer przyszłem i zostałem zbanowany nie wiem za co ??

Desperat

• Guest
« Reply #292 on: 03 September 2007, 14:44:55 »
poczytaj  ósmą stronę tego tematu. Będziesz wiedział za co

pawelvc

• Guest
« Reply #293 on: 03 September 2007, 15:44:03 »
za team kill? Strzeliłem do nadchodzącego niemca który strzelił w mnie jeżeli to był rosjanin to szczerze przepraszam ale wyglądał jak niemiec bo był w ciemnym ubraniu

AdikPL

• Guest
« Reply #294 on: 03 September 2007, 16:14:39 »
pawelvc :
broni sabrałem specjalnie i musze sie do tego i sie do tego przyznaje

to chyba twoje słowa z 8 strony tego tematu, poczytaj tez te dalsze wypowiedzi.

trawiator

• Guest
« Reply #295 on: 03 September 2007, 17:04:12 »
J@hoo już jest w piachoo xD
XboXowi damy jeszcze jedną szanse tylko dlatego że jest na jednym screenie z wulgaryzmem który nijak ma się do opisywanych sytuacji. Mówiąc po ludzku, nie ma dowodów.

AdikPL

• Guest
« Reply #296 on: 03 September 2007, 17:07:37 »
Pytanko ile J@hoo dostał ???

pyra.pl

• Guest
« Reply #297 on: 03 September 2007, 18:51:31 »
wiem, gram w AA Noooo, gratuluje J@hoowi źródła wiedzy, na wielu forach o militariach przeważają posty użytkowników gier którzy dzięki graniu , posiedli nieskończoną gł.... khem, wiedzę ogólnowojskową, Polska potęgą jest i basta !!

ok, jest g.20:30, przed chwilą gracz D4R3K_PL rzucił mi się pod czołg, a potem 2x mnie zastrzelił, szkoda że się wszystko nie złapało. serwer Aster #2  

J@hoo

• Guest
« Reply #298 on: 04 September 2007, 09:24:06 »
OK trawiator banek jest i jest ok, podaj jeszcze okres tego bana i spełnisz swą powinność do końca jako admin.

trawiator

• Guest
« Reply #299 on: 04 September 2007, 10:25:24 »
Dożywocie.