Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 212577 times)

Alex

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #315 on: 25 October 2007, 14:06:43 »
Jako, że w poście wspomniano o 1stCav zmuszony jestem napisać kilka zdań.

Nie wiem dlaczego Bathin zmienił cytat więc dla porządku wklejam go w wersji pierwotnej:

007-10-03Coval21:24:16ale dalem dupy z tekstami
2007-10-03Covall21:24:19sry ....
2007-10-03Coval21:24:27tych tekstów nie bierz do siebie
2007-10-03......21:25:16Coval ty sie sam załatwiłeś
2007-10-03......21:25:35miała by tajemna rozmowa a ty od razu z mordą do Bathina wyskoczyłeś
2007-10-03Coval21:25:41juz odeszlem z 2ndAD
2007-10-03Coval21:25:51bo sie wkurwilem wtedy
2007-10-03Coval21:25:53a i nei mow nikomu
2007-10-03Coval21:26:03druga runde na Zhitomirze gralem na aimbocie
2007-10-03Coval21:26:05...
2007-10-03Coval21:26:15sciagnalem pod silnik Unreal2004 i dziala
2007-10-03Coval21:26:22ale lagi som cholerne...

Nie znam sprawy bo nie miałem jeszcze okazji pogadać z Covalem ale zastanawia mnie fakt, że Bathin raczył przytoczyć tę rozmowę z GG dopiero po tym jak Coval "wychwalił" przegraną Es'S z ostatnią drużyną roladera (RL) (rozmowa jest z początku października). Wychodzi na to, że wiedział o niej wcześniej ale z jakiś powodów wygodniej mu było trzymać tę "sensację" dla siebie. Nie znam powodów dla których to robił i specjalnie mnie one nie interesują. Być może chciał utrzymać tajemnicę o jakimś działającym aimie dla siebie?? A może był zazdrosny o to, że nie tylko on zna tę tajemnicę?

ps. Po rozmowie z Covalem przedstawię oficjalne  stanowisko 1stCav w tej sprawie.

edit.
zapomnialem o jednej rzeczy. zwróćcie uwagę na to, że Bathin zmienił słowo "aimbocie" na  słowo "cheatach"
Nie wiem czy to o Covalu prawda czy też nie ale jakąś manipulację tutaj widać...

Desperat

• Guest
« Reply #316 on: 25 October 2007, 14:23:17 »
Zadziałało  to w 2ga stronę. Wyszła z tego reklama na wspomagacze.

[E'sS]

• Guest
« Reply #317 on: 25 October 2007, 14:26:45 »
Ech Alex, zmieniłem bo mnie poproszono o to (mam nadzieję że się domyślisz czemu), ale teraz to i tak nie ma znaczenia.
Z tym cheatem to oczywiście bzdura, no chyba że zdobycie w całej rundzie 5 na krzyż fragów Coval zawdzięcza oszustwu.  
Trzymałem to tak długo bo nie chciałem tego wywlekać, ale teraz dzieciak trochę przeholował, tym bardziej że jest miernym graczem.
Powtarzam, żaden gówniarz nie będzie podskakiwał naszemu klanowi.]
Pzdr
Ps. Fajny podpis Alex masz po Brunetka...

Skar

• Guest
« Reply #318 on: 25 October 2007, 14:38:31 »
No niestety tym razem ten temat zmusił mnie do napisania postu na forum, gdyż dotyczy to także naszych spraw klanowych...
Faktycznie wiedziałem o członkostwie Covala bądź jak kto woli Denturata w 1stCav aczkolwiek twierdził on zawsze iż przeniesiony jest tam do rezerwy.
Co do wyciągu z archiwum być może lepiej było pozostawić to w wersji Bathina by połowa graczy którzy odwiedzą tę stronę nie zaczęli zaraz ściągać zabawek które mogły by im pomóc w grze.

Co do "wspomagania" gracza, dowiedziałem się o tym dzisiaj podczas rozmowy z Bathinem który nakierował mnie na ten temat...
Nie mam pojęcia czy wymieniony wyżej program działa bądź nie i nie mam zamiaru sprawdzać aczkolwiek nie mogę pozwolić sobie na narażenie klanu na opinie "cziterów" itp.
W związku z czym oficjalnie informuję iż gracz "Coval", "Denturat" zostaje wydalony z klanu 2nd.AD

Co do jego zabawy z programami typu "aimbot" rozważania zostawię adminą serwerów.

Dziki_Koziol

• Guest
« Reply #319 on: 25 October 2007, 15:02:23 »
Z tym cheatem to oczywiście bzdura, no chyba że zdobycie w całej rundzie 5 na krzyż fragów Coval zawdzięcza oszustwu.

Powtarzam, żaden gówniarz nie będzie podskakiwał naszemu klanowi

Czegoś tu nie rozumiem. Czy chodzi tu o oszukiwanie w grze, czy o to, że "on na nas napisał na GG, to my napiszemy o czym z nim rozmawiamy" ? Chciałbym jako gracz, a nie jako klanowicz zobaczyć jakieś dowody na cziterstwo Covala. Jeśli takie są to trzeba wyciągnąć konsekewncje, jeśli nie to przeprosić. No chyba, że dopuszcza się insynuacjie pod adresem kogoś kogo się nie lubi - tak jak w piaskownicy. Opis na GG świadczy tylko o jego właścicielu i jest jego prywatną sprawą. Oczywiście opis Covala może drażnić  [EsS], ale z drugiej strony może chyba cieszyć się z wygranej {RL}? Jeśli ten cały dym jest z powodu " [EsS]  [ 2 : 6 ]  {RL}   xD xD muahahaha xD hehe hehe hehe xD ", cóż żal.pl

Alex

• Guest
« Reply #320 on: 25 October 2007, 15:06:13 »
Bathin, jakby do RO były jakieś porządne "czity" to głupki już dawno by je poinstalowali. Poza tym jak zobaczysz jakiegoś "nowego" o "pro" skilu na polskim serwerze to wtedy będziemy mogli pogadać o aimach i czitach.
Delikwent zostanie zbanowany na polskich serwerach w dodatku pojdzie info do adminów większych serwerów zagranicznych. Po krótkim czasie chłopak nie będzie miał gdzie grać.

ps. co do podpisu. nie jestem zdeklarowanym kaczomaniakiem ale wiem jedno. jeżeli nasi odwieczni "przyjaciele" rosjanie i niemcy cieszą się z naszego wyboru to mamy przesrane. tusk jest miekkim ch.. robiony i wątpię żeby przeciwstawił się któremukolwiek z wielkich braci sąsiadów.

Skar

• Guest
« Reply #321 on: 25 October 2007, 15:14:24 »
Btw: Muszę skorygować moją wypowiedź... konsekwencje w klanie 2nd.AD wzgledem Covala nie zostały wyciągnięte za zły kontakt z graczami innych klanów, a za próbę użycia niedozwolonych programów. Niestety archiwum Coval - Gracz klanu [E'sS] jest prawdziwe.

mimo to uważam że nie zasłużył na określenia cytuje:

"żaden gówniarz "(jeżeli jest to uwaga co do wieku gracza to lol... bo E'sS ma także młodszych graczy...)

"nie będzie litości dla s..syna."

[E'sS]

• Guest
« Reply #322 on: 25 October 2007, 15:17:13 »
Dziki_Koziol :
Chciałbym jako gracz, a nie jako klanowicz zobaczyć jakieś dowody na cziterstwo Covala. Jeśli takie są to trzeba wyciągnąć konsekewncje, jeśli nie to przeprosić.

Jakie k.. cheaterstwo ? Znasz go chociaż z serwerów ? Widziałeś kiedyś żeby wymiatał ? Sam tak napisał, bo chciał chyba pokazać że z niego Bóg wie jaki kozak. Ja mam to w dupie czy oszukuje, oby każdy cheater grał tak jak on:D
Dzieciakowi się zbierało od dłuższego czasu, teraz przegiął to wkleiłem ten fragment z gg.
I mam z tego wielką satysfakcję, tak jak z ujawnienia afery szpiegowskiej w 2nd.AD
Pzdr

Razor

• Guest
« Reply #323 on: 25 October 2007, 15:37:27 »
Zwykle nie udzielam się w tego typu tematach bo nie interesuje mnie wyciąganie brudów na prawo i lewo tak samo jak przepychanki typowe dla przedszkolaków, ale ponieważ zachowanie jednego "pr0" z Evils Squad łagodnie mówiąc wyprowadziło mnie z równowagi to pozwolę sobie zacytować:

[E'sS] :
Ponieważ jeden baran wk.. mnie swoim opisem w gg, to nie będzie litości dla s..syna.

gratulujemy kulturki temu panowi, my co prawda święci nie jesteśmy ale tu nie chodzi o to

[E'sS] :
Powtarzam, żaden gówniarz nie będzie podskakiwał naszemu klanowi.

dobrze że wasz klan złożony jest w 100% z graczy w wieku 18+

oczywiście zbiegiem okoliczności jest to, że ta wielka afera, czy jak to tam nazwać, została ujawniona po blamażu Es'S z RL

Dziki_Koziol

• Guest
« Reply #324 on: 25 October 2007, 15:46:39 »
Dzieciakowi się zbierało od dłuższego czasu, teraz przegiął to wkleiłem ten fragment z gg.
I mam z tego wielką satysfakcję, tak jak z ujawnienia afery szpiegowskiej w 2nd.AD

To wasza sprawa [EsS] i Covala. Dziwna tylko jest dla mnie forma załatwiania tego typu porachunków - publiczne forum. Na dobre [EsS] to chyba nie wyjdzie, zważywszy, że numer GG Covala posiadają nieliczni, a ja sam prawdę mówiąc zwróciłem uwagę na jego opis dopiero po przeczytaniu tego tematu.

Życzę powodzenia w RO Ladderze wszystkim polskim klanom.

[E'sS]

• Guest
« Reply #325 on: 25 October 2007, 15:53:12 »
Razor :Zwykle nie udzielam się w tego typu tematach bo nie interesuje mnie wyciąganie brudów na prawo i lewo

Trzeba było dalej się nie udzielać.
Razor :gratulujemy kulturki temu panowi, my co prawda święci nie jesteśmy ale tu nie chodzi o to

A o co ?
Razor :dobrze że wasz klan złożony jest w 100% z graczy w wieku 18+

Tylko dwóch nie ma jeszcze 18 lat
Razor :została ujawniona po blamażu Es'S z RL

Takie teksty mogą pisać lepsi od nas.
Pzdr
Ps. Jak to było ? aaa, "tam gdzie Essy tam ekscesy".

WarMan

• Guest
« Reply #326 on: 25 October 2007, 15:58:46 »
Powiem tak nie ma litoscie dla takich osob! Poczekamy i zobaczymy co nam powie sam coval lub denaturat, ale juz teraz moge wam powiedziec że 1stCav o niczym nie wiedzialo, a jego juz w tym klanie nie ma. Nie bedziemy tolerowac wybrykow tego typu. Postaram sie tez o bana na roladeri na serwerach.

Pozdrawiam WarMan

Razor

• Guest
« Reply #327 on: 25 October 2007, 16:00:08 »
[E'sS] :
Trzeba było dalej się nie udzielać.

Wiesz co chyba masz rację teraz żałuje tych 3 minut na napisanie tego posta bo nie ma co z tobą dyskutować
pozdr0

S!b!K

• Guest
« Reply #328 on: 25 October 2007, 16:55:10 »
Haha xDDDD Coval i aimbot ??? hahaha xDDDDD Cos ten aimbot jakis taki przeterminowany jest :P:P

Co do samego Covala to odkad istnialo tam EN czy tam =HD=, uwarzalem za naba i ludzi z tamtych klanow i swojego zdania nie zmienie -.-

Co do aimbota to ja w to nie wierze, moze istnieje moze nie, moze ludzie go uzywaja moze nie, wiec GL boys XDDD &-]

coval

• Guest
« Reply #329 on: 25 October 2007, 17:05:24 »
ej bathin zrobie specjalnei dla nas TSa i odpale nagrywania a ty mi powiesz w twarz ze jestem skurwysynem oki?? bo skoro mowisz ze chcialem cos tam kozaczyc czy cos to ty tez kozacz i powiedz mi to na TSie a ja to wrzuce tutaj...ok?? bo po pierwsze nie znasz mnie i nei masz prawa wyzywac mnie od skurwysynów a po drugie masz cos do mojej matki?? chyab ty jestes gówniarzem skoro wyzywasz ludzi wyzwiskami których znaczenia nie znasz...lol...