Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 212547 times)

Skar

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #375 on: 20 January 2008, 11:02:56 »
o Jaaaaaaa to po co głupi post "Jey'a"??? Ale żal... Blokował drzwi?! Bathin nie rozśmieszaj mnie, ile razy sam wchodziłeś z celownikiem przy oku przez drzwi spodziewając sie wroga?! Tak sie dziwnie składa, że byłem przy akcji na serwerze, więc mi nie ściemniaj że poprostu blokował drzwi, afk nie mógł być bo gadał z nami na TS, jeżeli Ci przeszkadzał to od tego masz Voip'a.

Nek0l

• Guest
« Reply #376 on: 20 January 2008, 11:16:40 »
[E'sS] :
Nie, pindol dostał w łeb za blokowanie drzwi, zrobiłem to z czystą premedytacją.
 Baton to nie pierwszy raz jak ci coś nie pasuje to kolbą w łeb szczególnie jeśli chodzi o chłopaków z naszego teamu. Jak ci człowieku (??) serwer i jego gracze nie podobają to możesz wejść na inny albo pograć sobie z botami przynajmniej nie będą ci drzwi blokowały i w razie czego będziesz je mógł z kolby tłuc ile wlezie a na publikach hamuj sie

Nowy

• Guest
« Reply #377 on: 20 January 2008, 17:24:36 »
Nekol.. PRO  gracze mają przecież zielone światło... moga robić co im się podoba ....

aż się ban w kieszeni otwiera ...

AdikPL

• Guest
« Reply #378 on: 20 January 2008, 19:25:40 »
jak jakis noob  stoi jak pala w drzwiach to az sie prosi  o kolbe !!!

Skar

• Guest
« Reply #379 on: 20 January 2008, 19:33:26 »
AdikPL :
jak jakis noob  stoi jak pala w drzwiach to az sie prosi  o kolbe !!!

Tak jak napisałem, nie stał w drzwiach bez ruchu, tylko "ostrożnie wchodził"
A noobem możesz sobie nazywać siebie albo Twojego koelge z klanu który uwielbia robić TK, albo kogoś kto próbuje go bez sensownie bronić używając argumętów które powstaływ jego wyobraźni
Koles ci walnie automatem po nogach, to odpowiada mu sie kolba, ze mial slaby lep nie jego wina.

/\
 |
Tylko po co ta ściema??

AdikPL

• Guest
« Reply #380 on: 20 January 2008, 19:38:24 »
macie urazy po tym jak  cziterami zostaliście napiętnowani ,  jak bym miał wszyskie screany z takimi tk  wswtawic to ten temat by miał 1000  postow

plonek

• Guest
« Reply #381 on: 20 January 2008, 19:50:43 »
AdikPL :
macie urazy po tym jak  cziterami zostaliście napiętnowani ,  jak bym miał wszyskie screany z takimi tk  wswtawic to ten temat by miał 1000  postow

dawaj to sie posmiejemy

Pindie

• Guest
« Reply #382 on: 20 January 2008, 20:36:26 »
AdikPL :
Wstawiaj! Jak jest aż tak źle jak mówisz to trzeba odchamić!

A urazów nie mam, bo RO dopiero od kilku dni mam (dosłownie) i mnie wasze problemy nie dotyczą.

Wymówki są śmieszne. Nie mogłem być AFK bo się wychylałem, a tego będąc AFK się nie robi. Automatu nie miałem tylko rifle. A na VOIP czy tekście nikt nic nie mówił.
Nawet nie wiedziałem że ktoś za mną się tak niecierpliwi (bo skąd niby, znaku życia nie dawał, patrz wyżej). Zresztą chyba on jeden tam był, bo wszyscy ze spawna pobiegli gdzie indziej.

Podłącz mikrofon, nie zapominaj pigułek brać, nie przejmuj się tak grą na publicu (bo przedwcześnie osiwiejesz) i nie bierz mnie za telepatę.
No i reguły sobie poczytaj, tam nie ma "...no chyba że ci się spieszy, nie wiesz jak VOIPa używać, masz wredny humor, a ten drugi dopiero co grę kupił".

Nek0l

• Guest
« Reply #383 on: 21 January 2008, 11:15:43 »
AdikPL :
macie urazy po tym jak  cziterami zostaliście napiętnowani

Nie mamy żadnych urazów do tego co wy sobie wyimaginowaliście i co do pał kto tu jest Desperat na publiku miał WH dostał bana na INEI na RO:Ladderze nie jest u nas w klanie to po ch*& od nowa kręcisz temat podnieca Cię to ??

AdikPL

• Guest
« Reply #384 on: 21 January 2008, 11:30:15 »
pewnie ze tak !!!!

Skar

• Guest
« Reply #385 on: 21 January 2008, 14:07:28 »
Nek0l :
podnieca Cię to ??

AdikPL
pewnie ze tak !!!!

Chłopie żal mi Ciebie, Ty chyba nie masz swojego prywatnego życia, i wszystko dla Ciebie sie kreci wokół tego ile tu postów naje*ać i jaką afere wygrzebać!!

AdikPL

• Guest
« Reply #386 on: 21 January 2008, 14:23:29 »
Oj skar , gdybys miał takie zycie i taka prace jak ja tez bys sobie na to mógł pozwolić , niestety ty jestes na etapie rozwoju i w tym okresie nie powinienes grac bo juz do konca stracisz szare komurki

Trójgraniec

• Guest
« Reply #387 on: 21 January 2008, 14:58:39 »
Quote from: AdikPL
gdybys miał takie zycie i taka prace jak ja tez bys sobie na to mógł pozwolić

Ten tekst naprawde pieknie brzmi w twoim wykonaniu :D

Gustlik

• Guest
« Reply #388 on: 21 January 2008, 15:05:52 »
Buahahahahahaha :D Faktycznie skar :D

Nowy

• Guest
« Reply #389 on: 21 January 2008, 15:46:30 »
AdikPL :
 gdybys miał takie zycie i taka prace jak ja tez bys sobie na to mógł pozwolić

A co jesteś emerytem dorabiającym jako ochroniarz na parkingu strzeżonym ?? ???  
fajna robota jak masz kompa z netem ... załatw mi

AdikPL :
niestety ty jestes na etapie rozwoju i w tym okresie nie powinienes grac bo juz do konca stracisz szare komurki

twój rozwój plus   Słownik... by ci pasowało