Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 212560 times)

Equalibrum

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #420 on: 03 February 2008, 14:35:39 »
wiesz Adik gwoli scislosci to byl moj pierwszy post tutaj, w ogole ja nie mam ochoty nic roztrzasac, ale zaczyna mnie ostro denerwowac ze wszyscy "spoko nic do was nie mamy" a na publikach spotkac sie mozna z jawna niechecia do nas mimo iz nic nikomu nie robimy. Problem jest moim zdaniem wlasnie tam i jak juz mowilem wczesniej jesli ktos, KTOKOLWIEK bedzie mial do nas jakies sprawy albo problem to niech zalozy odpowiedni temat na forum pogadamy, poradzimy, wymienimy sie pogladami, ale niech do jasnej anielki nie przenosi tych konfliktow na publiki, bo nie dlatego tam ludzie wchodza grac i odprezyc sie zeby wysluchiwac jakis pojekiwan pieniaczy, ja bron Boze nie twierdze ze cale bse jest bez winy owszem i nam sie tez zdarza zareagowac na pewne sytuacje nerwowo.

No wiem wiem Grzech, tylko kiedy Cie ktos prowokuje jak np Bathin wmawiajacy nam jakies bajki ze nasz mecz z E'sS zostal niezatwierdzony, ale i tak uwazam ze nie powinno sie urzadzac przepychanek slownych na publikach przeciez ludzie tam wchodza sobie pograc a nie poobrzucac sie blotem.

Wspolny pucharek w 8 druzyn jak najbardziej TAK! pod warunkiem ze nie bedzie sytuacji typu my nie chcemy z wami grac bo jestescie banda cheaterow :)

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
« Reply #421 on: 03 February 2008, 17:06:58 »
wszyscy "spoko nic do was nie mamy" a na publikach spotkac sie mozna z jawna niechecia do nas mimo iz nic nikomu nie robimy.
Ja Was lubię =) ^^:yes
w RO gram jako raq

Skar

• Guest
« Reply #422 on: 04 February 2008, 13:55:36 »
Ja Was lubię =) ^^

Pewnie dlatego biega za mną z bagnetem... :( :(

Trójgraniec

• Guest
« Reply #423 on: 04 February 2008, 13:59:29 »
Tylko dlaczego ten post był edytowany? :O_o :D

grzech.pl

• Guest
« Reply #424 on: 04 February 2008, 14:48:49 »
Ja też Cię lubię :love:love:love nawet jeżeli biegasz za Skarem z bagnetem :D ( hmm za mną czasami też :p)

Gustlik

• Guest
« Reply #425 on: 04 February 2008, 15:08:27 »
Powracajac do temato wscieklych (ale juz chyba uspokojonych krow) to nie obuzajcie sie tak bo skonczy wam sie mleko i bedziecie miesne :D. Poprostu tak sobie zartuje a jak zobaczylem ta krasule na waszym banerze niemoglem sie powstrzymac :):) :D A dla Es s nie pracuje :D

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
« Reply #426 on: 04 February 2008, 15:45:00 »
grzech.pl :
Ja też Cię lubię :love:love:love nawet jeżeli biegasz za Skarem z bagnetem :D ( hmm za mną czasami też :p)
O! Grzesiu nowe buty:p
w RO gram jako raq

AdikPL

• Guest
« Reply #427 on: 04 February 2008, 15:51:26 »
Gustlik daj sobie juz luz. zaczynasz wyciagać stare sprawy na nowo. A ci co nie maja sklerozy to wiedza kim jestes .

Skar

• Guest
« Reply #428 on: 04 February 2008, 16:44:02 »
Musze sie zgodzić z Adikiem.  :)
@ Adik - Ale wsumie jak w tytule... Ten temat jest dedykowany między innymi Gustlikowi :D
Więc niech troszke sobie popisze :) poczuje się lepiej. :D

Nek0l

• Guest
« Reply #429 on: 04 February 2008, 18:25:16 »
@ Adik spójrz na poprzednią stronę zapytałem Cię o to samo ale nie będę tego przytaczał bo stał bym się jeszcze bardziej żałosny niż jestem :) Więc może dajmy sobie z tym całym obrzucaniem błotem i bluzganiem bo my nie jesteśmy 5-latki a forum oraz serwery to nie piaskownica :yes:yes

grzech.pl

• Guest
« Reply #430 on: 04 February 2008, 21:07:02 »
Odi^PrOfAnUm :

O! Grzesiu nowe buty:p
[/quote]

No już nie takie nowe, a w zasadzie to już zdjęcie denata/ów:D. Wiernie służyły, ale się zużyły:D

plonek

• Guest
« Reply #431 on: 04 February 2008, 21:31:10 »
Nek0l :
 stał bym się jeszcze bardziej żałosny niż jestem :)  :yes:yes

ładnie to ująłeś Nekol ^^

Trójgraniec

• Guest
« Reply #432 on: 06 February 2008, 20:38:52 »
Wracając do głównego wątku - łosiek klasyczny - zastawianie drzwi, przyjacielskie poklepywanie kolbą, bagnetem po łapkach etc.
Chopper 26848678
Po wiecej szczegółów proszę do [E^G] bo im sie chyba najbardziej naprzykrzał

coval^^

• Guest
« Reply #433 on: 06 February 2008, 20:43:46 »
akurat bylem na TSie jak ta sytuacja miala miejsce, i moge to potwierdzic...wytracanie broni, nastawianie kosci twarzy za pomoca kolby i rózne tego typu motywy :wink

P23

• Guest
« Reply #434 on: 07 February 2008, 19:37:46 »
Goofy wybaczyl mu nawet, jak ten go zabil, sadzil ze niechcacy jednak go uswiadomilem ze tak nie bylo.