Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 218504 times)

ciocia|Ola

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #45 on: 28 September 2006, 17:05:21 »
Nie zgadzam się z Tobą _KaszpiR_ . Nie można dawać cichego przyzwolenia na coś, co jest naganne. Dajesz przykład ze ktoś dostaje kulkę na respie - to jest powód żeby przeklinać? Odreagować przekleństwem. Mi też się zdarzy zakląć i to nawet całą wiązanką, ale nie wychodzi to jakoś z moich ust, <bo nie wypada mi> a w RO spod palców w postaci tekstów na czacie. Za użycie wulgarnych słów - upomnienie - potem to już naprawdę wybór tej osoby czy nadal klnie czy nie. Zaklnie - kara i to kara zasłużona - nie ma wytłumaczenia dla mnie, że &#8222;coś ktoś&#8221; i się zdenerwował jest przecież świadomym graczem, który wie, co robi. Takie jest moje zdanie.

Offline _KaszpiR_

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
    • http://hlds.pl
« Reply #46 on: 28 September 2006, 18:18:34 »
no dobra, lepiej pod nosem ale bez wlaczonego mikrofonu, niz z klawiatury, ale sam zu czesiej pisze 'wwwwwwrrrrrrrrrrrrr' jak ktos mnie zabije sczegolnie jak zostaje mi 2s do przejecia punktu na mapie :D
ja osoby przeklinajace kickuje, chyba ze przesadzaja to banan takiemu :P

kukov

• Guest
« Reply #47 on: 29 September 2006, 02:02:41 »
bez przesady tam jeden, drugi raz uzycie tego czy owego to nie zbrodnia [chyba ?] :} szczegolnie jak cie taki ... na respie lutnie albo wjedzie czolgiem na srodek pola bitwy i ucieknie  o_O

Czeresniak

• Guest
« Reply #48 on: 29 September 2006, 08:16:24 »
Jak ktoś rozwala całą drużynę bo chce się pożegnać, to zaraz po tym sprawdza się logi i już nie będzie miał możliwości nawet się przywitać :) PS. To nie jest powód do bluzgania, to jest tylko gra!

jason.paury

• Guest
« Reply #49 on: 21 October 2006, 20:31:23 »
A ja się sam tutaj wpiszę, a co! Co prawda za żadnego łosia się nie uważam, ale przyznaję się, że teamkill'uję dosyć często... Ale nigdy za nic - najczęściej za głupotę. Dziś dostałem "banana" na UKF'ie i szczerze mam to gdzieś. Zawsze będę zabijał: snajperów-idiotów kampiących w miejscach, które nie dają drużynie nic, SquadLeader'ów-idiotów, kórzy zamiast rzucić smoke'a kampią z odległości, z której nawet snajper ma problemy trafić itd. itp. A co najważniejsze, nie mam z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia - jestem wręcz dumny. W końcu trzeba tępić głupotę...

Goral

• Guest
« Reply #50 on: 22 October 2006, 11:38:39 »
Hmm, jason, możesz w konsoli wpisać suicide a za to przynajmniej nie będziesz dostawał bana, bo głupota nie usprawiedliwia głupoty!

PrezesOi

• Guest
« Reply #51 on: 22 October 2006, 11:51:40 »
jason ja w takich wypadkach zmieniam serwer lub gre... opisane przez ciebie przypadki sa niereformowalne, nawet jak takiego zabijesz, nie bedzie wiedzial kto/co/czemu ... i pobiegnie na swoj poprzedni "leżak" zaraz po odrodzeniu.

viatrova

• Guest
« Reply #52 on: 22 October 2006, 13:50:53 »
Proponuje wyluzowanie, ataki frustracjii graczy bedace przyczyna wysypu idiotyzmu rodem z Parku Narodowego na serwerach jeszcze na szczescie nie sa masowe i chyba jestesmy przed glownym atakiem :) Dla odprezenia zalozmy ze:
- Wiekszosc z tych co blokoja przejscia to osoby z chorym pecherzem ktore musza szybko do toalety ;)
- Piszący wulgaryzmy to grupa trzymająca władze pod budkami z piwem i sledziem,
- Masowi tk maja blad w grze gdzie tekstury mundorkow sa jednolite ewentualnie graja na monitorch czarno bialych - jest tez garstka rodem z gier typu dm stad ich nerwowe poczynania :)

BTW: Podobno uderzenie dzBANem Łosi pomaga ;) wiec PrintScrn lub inne narzedzia w dlon...

Czeresniak

• Guest
« Reply #53 on: 22 October 2006, 14:08:32 »
Dlatego:
- Chory pęcherz się leczy! Albo przynajmniej siedzi sie z kaczką pod reką (bez politycznych aluzji) ;)
- Wszelkim grupom trzymającym cokolwiek mówimy zdecydowane nie ;)
- Modyfikacje w mundurkach to chyba czit? (chociaż niemcy w różowych mundurkach mogli by wyglądać rozkosznie ^^ ) (nie usprawiedliwiają też zapędy typu al-kaida - bieganie z odbezpieczonym granatem po swoim respie)
A co do Jasnona - to nie szkoda ci tracić cdkeya? Jak tak dalej będziesz grać jedyny serwer na który będziesz mógł wejść będzie twój własny. Nie prościej oddać cdkeya potrzebującym? :P  No chyba, że masz za dużo kasy, nie wnikam... mnie poprostu było by szkoda.

viatrova

• Guest
« Reply #54 on: 22 October 2006, 15:58:17 »
Dobry pomysl na mini moda - niemcy w rozowych sukienkach :D pewnie znalazl by nabywcow nawet za kase

Offline _KaszpiR_

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
    • http://hlds.pl
« Reply #55 on: 22 October 2006, 16:51:57 »
Czereśniak :
- Chory pęcherz się leczy! Albo przynajmniej siedzi sie z kaczką pod reką (bez politycznych aluzji) ;)

wiesz, są jescze pieluchy w rozmiarze XXL

Zdzira

• Guest
« Reply #56 on: 22 October 2006, 22:12:39 »
przeklinasz = kick

ban to przesada. Pozatym lubie grać w ping-ponga kick^ping <wróci> kick^pong. ;)

Wawer

• Guest
« Reply #57 on: 31 December 2006, 17:32:01 »
pyra.pl :
A mnie śmieszą łosie  z jednego klanu

i cały klan Destiny przez Kostucha i Owczarza jest u mnie już przegrany, obiecuję  ze będe wywlekał na światło dzienne wszystkie przejawy nietolerancji.

Cóż, mam wrażenie, że ja do łosi nie należę więc proszę o niegeneralizowanie drogi kolego.
Sytuacji nie znam, więc nie mnie to oceniać ale na pewno spytam młodszych kolegów co tam się działo. Jak coś się dowiem, na pewno napiszę.

Nie rozumiem jednak, dlaczego oceniasz mnie poprzez zachowanie innych. Mam jednak nadzieję, że mimo twoich złych doświadczeń, nie bedziesz miał uprzedzeń do mnie i reszty moich kolegów.

W razie problemów polecam nasze forum:
http://www.red.orchestra.pl/users.php?m=details&id=547

Pozdrawiam.

Yab_PL

• Guest
« Reply #58 on: 01 January 2007, 11:52:49 »
za wszystkich nie odpowiadamy, ale jezeli cos takiego faktycznie mialo miejsce to zwrocimy uwage. Niestety, screen ktory podales nic nie udawadnia, rusek strzela do niemcow, a nikt od nas nie bluzga

YankeSmgn

• Guest
« Reply #59 on: 01 January 2007, 15:48:21 »
Ja tez do losi nie naleze. Wiem, ze to nie jest mocne slowo, ale nie nazywaj mnie tak bo mnie nie znasz!
Z kostuchem i owczarem pogadam, bo te  rzeczy ktore wymieniles sa zabronione w naszym klanie. Poza tym ten ss mi duzo nie pokazuje...
Pozdro.