Author Topic: Łosie na polskich serwerach - pręgierz  (Read 212863 times)

Mati

• Guest
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
« Reply #75 on: 04 February 2007, 16:12:16 »
Wiesz, tekst tego kolesia mnie nie zabolał, bo ja na takich "leje", ale nie chciałbym aby tacy ludzie jak on grali na tym czy innym serverze i wyzywali ludzi za nic tak na prawdę. Jeżeli taki koleś powiedziałby coś takiego do mnie na ulicy to albo bym mu dał w morde :D, ale go olał (Zależy od różnicy wieku xD).

freak

• Guest
« Reply #76 on: 04 February 2007, 16:43:57 »
otóż to takich plebsów trzeba olewać i traktować tylko jako +1 we fragach :D

YankeSmgn

• Guest
« Reply #77 on: 04 February 2007, 17:21:59 »
@up

Nie !! Takich plebsow trzeba usuwac ze sceny, dlatego Mati tutaj napisal, proste.
Dzieki temu nasza scenka wyglada dobrze, w przeciwienstwie do innych gdzie rzadza gowniarze.

Soltys

• Guest
« Reply #78 on: 04 February 2007, 19:15:49 »
Co do wybryku Pawola to tu jest jego jedna odzywka, ale bylem przy tym i wiem co sie dzialo, chlopaki z AC tez tam byli i wiedza co sie dzialo.

Wawer

• Guest
« Reply #79 on: 04 February 2007, 21:57:23 »
freak :
 niestety tylko w Polsce są banany za wyzwiska :P

Ja akurat się z tego cieszę. Dzięki temu na serwerach jest fajna atmosfera. To miłe zaskoczenie po grze np. w Ceesa gdzie wyzywanie było na porządku dziennym. Rozumiem, że wiele osób lubi sobie przekląć, gdu mu się coś tam nie uda ale od tego jest Ts i gra ze znajomymi;) Gdyby na publiku było przyzwolenie na przeklinanie, zaraz zaczęły by się wyzwiska, w których lubują sie zazwyczaj sfrustrowane dzieciaki.

pyra.pl

• Guest
« Reply #80 on: 06 February 2007, 19:02:41 »
:yes Popieram Wawer

jan dzban

• Guest
« Reply #81 on: 08 February 2007, 01:52:18 »
BTW: Podobno uderzenie dzBANem Łosi pomaga ;)

dzbana proszę w to nie mieszać :wink

asn

• Guest
« Reply #82 on: 08 February 2007, 09:04:10 »
Jezeli ktos  (clan) chce miec swoj  kanal na Tssie to niech do mnie napisze pma

dr Granat

• Guest
« Reply #83 on: 08 February 2007, 11:27:06 »
w CS są również serwery, na których nie wolno przeklinać, poprostu jest więcej serwerów niż w RO więc i różnorodność większa, np. w CS:S (z tego co mi wiadomo) większość polskich serwerów ma w regulaminie zakaz przeklinania

PrezesOi

• Guest
« Reply #84 on: 08 February 2007, 12:54:52 »
dr Granat :
w CS są również serwery, na których nie wolno przeklinać, poprostu jest więcej serwerów niż w RO więc i różnorodność większa, np. w CS:S (z tego co mi wiadomo) większość polskich serwerów ma w regulaminie zakaz przeklinania

dokładnie... tyle że mało ludzi zdaje sobie sprawę że historia zatoczyła koło... "mode" na wywalanie z serwerów cs ludzi uprzykrzajacych innym gre chamstwem wprowadził  Góral jakies 7 lat temu. na serwie rankingowym, jednym z popularniejszych "U Górala"... potem przejęły to wybrane inne serwy na przykład Counter-Strike.PL#1.
a zatoczyła koło bo w pierwszych serwerach RO "maczał palce" znowu Góral, i dzięki temu  przyjęła się zasada "nie przeklinamy" :)

Dziki_Koziol

• Guest
« Reply #85 on: 08 February 2007, 12:58:34 »
I świetnie, ze nie przeklinamy, bo za jakie grzechy mam słuchać wyzwisk tylko dlatego że komus nie poszło... To jak z paleniem papierosów, jednym nie przeszkadza, drugim szkodzi. Ważne żeby dostosować się do zasad, których wszyscy przestrzegają, a to nie jest nic trudnego jeśli chce się normalnie funkcjonować -  i w realu i w necie.

P.S. Grałem wczoraj na zagranicznym serwerze, na którym dopuszczone było przeklinanie (bez podtekstów rasowych, ciekawe rozwiązanie :)  )

Pozdrawiam.

Skucha

• Guest
« Reply #86 on: 18 February 2007, 01:32:21 »
hehehe zagrajcie w Lineage 2 taki MMO podobny do WOWa "flaming" spotkacie na kazdym kroku :), pamietam stare czasy jak gralem w L2 z ekipa z CODa 2 exin(inferno), marlo, crx, smirnoff (moze kojazycie z coda) i jeszcze paru ziomkow to niedosc ze bluzgi lecialy na czacie z gry to na TSie nie bylo lepiej :) niedosc zesmy jechali na innych to na samych siebie tez ^^ chyba troche nimi "przesiaklem" bo z reguly jestem spokojny i "miesa" nie uzywam jako przecinek, ale jak sie wkurze to ziomale z AC czasem wysluchuja moich "miesnych" monologow na TSie ;/ - sry guys it isnt my fault ;/

Tomciaz_PL

• Guest
« Reply #87 on: 12 March 2007, 14:58:56 »
Kolejny łoś to osobnik o nicku pentti_kakka. Rzecz miała miejsce na customowym serwerze astera. Pod koniec jednej rundy i na początku drugiej ów zawodnik masowo teamkillował na swoim respie, po czym sobie poszedł. Poniżej zrzut:

Alex

• Guest
« Reply #88 on: 13 March 2007, 06:45:55 »
Tomciaz_PL odpuść sobie bo i tak jest mało prawdopodobne abyś się doczekał jakiejś reakcji. Admini reagują prawidłowo najczęściej wtedy gdy sami zostaną zbaszowani lub zabici przez swoich. Mnie też totalnie olali pomimo, że oprócz screenów podałem xywy i guild noobów którzy mnie specjalnie zabijali. W tej chwili najważniejsze jest to, czy jakiś cienki mappack się podoba czy nie.
Chcesz mieć spokój? Zmień serwer na którym grasz.

Offline _KaszpiR_

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
    • http://hlds.pl
« Reply #89 on: 13 March 2007, 08:30:46 »
na ICP gracza o takim nicku nie bylo, na astera nie mam wejscia na ssh aby sprawdzic w logach