Heh niezły żart Coval na miarę twoich możliwości chyba najwyższa docinka a tak a propos ktoś ci pomagał z zewnątrz docinkę mi walnąć bo sam to tego wszystkiego chłopie nie ogarnąłeś a co do tej str to chyba sam ją używasz skoro mi to wysłałeś . Tobie polecałbym nauczenie się czytania ze zrozumieniem co tam napisałem ale cóż może to za wiele jak na ciebie
Tekst proszę o nie odpisywanie głupot tyczy się do twojej wyżej odpowiedzi jak najwyraźniej to za dużo wiec przeanalizuj tą str jeszcze raz bo tobie się chyba bardziej przyda a i jak ci ulży to tego posta usunę co wcześniej napisałem bo tak jak to Hiacenty przyjął bez głupich komentarzy tak ty nie potrafiłeś ale ok i to by było na tyle
W każdym razie podsumowując ja z tobą Hiacenty Sojuz i waszym klanem nie mam zamiaru walczyć bo to niema sensu o głupią grę drzeć mordy nadaremnie ale graj chłopie uczciwie słabo czy średnio ale uczciwie i bd git i ja nic nie bd mówił chyba ten warunek nie jest duży
A co do reszty zbanowanych ludzi co uważają ze są niesłusznie oskarżeni ok mogę pogadać z adminami i dodam ze nie tylko ze Szczecinem i napewno coś da się zrobić
Pozdrawiam i zapraszam na serwy =Rag=