Nie wiem czy w przypadku któregokolwiek moda ba nawet w przypadku ro1 można powiedzieć, że jest skończony. Bo czym według Ciebie jest skończona gra tego typu? ro1 przez cały okres swego istnienia była rozbudowywana o nowy sprzęt czy mapy i ciągle ma jakieś błędy, czy to oznacza że nigdy nie została skończona ? nie wiem... według mnie te gry nigdy nie będą jako tako skończone (ro1 i 2).
to samo tyczy się modów. Żaden z nich nie jest skończony jako tako, a najdalej do skończenia wg mnie ma właśnie DH który jest potężny ale jednocześnie mocno zbugowany.
Wiadomym jest że gry są niedopracowane w jakimś stopniu. Ale jeśli ktoś bierze się za coś i kończy w 40 % to niech się nie dziwi że nikt w to nie gra(w przeciwieństwie do teamu Dh czy innych, oni nie wrzucili informacji o tym że kończą i im przykro) . Zresztą pamiętam czasy kiedy pierwsza odsłona MN miała dużo graczy. Potem to różnie było, praktycznie jak jest jakiś FN, zawsze się ktoś zbiera.
Wiesz łatwo jest zarzucać że "mało ludzi" , od siebie też trzeba coś dać i czasem na jakis serwer zawitać. Teraz ogółem jak i RO2 i 1 przechodzi jakis kryzys graczy.
Ja twórcą życzę powodzenia nawet z tym Wietnamem, jednak jeśli tak samo skończą bo stwierdzą że mało graczy w to łupie. To chyba nie tędy droga , modelowanie zazwyczaj robi sie hobbystycznie i często dla mniejszej grupy odbiorców. Więc nie wiem czemu twórcy porzucają projekt, kiedy w końcu coś się w nim zaczyna na plus zmieniać? Założę sie z każdym o wszystko, że przy nowej dużej łacie w MN ze dwa serwery na bank przez jakiś czas a może dłużej byłyby zapełnione