Author Topic: Tłumacz rosyjskiego  (Read 5977 times)

Stilus_PL

• Guest
Tłumacz rosyjskiego
« on: 16 August 2010, 16:47:19 »
Witam,

Pojawiła się opcja zorganizowania małego turnieju w RO, ale potrzebuję kogoś, kto zna dobrze rosyjski, tak, żeby mógł ustalić szczegóły z Rosjanami. Bo to oni, to organizują. Chętni proszę zgłaszać się tu.Dzięki.

EDYTA:

Szukam jeszcze kogoś, kto mógłby za free zorganizować stronę www na potrzeby tego turnieju, najlepiej z możliwością tłumaczenia tego z automatu na inne języki. Dodatkowo poszukiwany tłumacz angielskiego.

`lay-Z

• Guest
Tłumacz rosyjskiego
« Reply #1 on: 16 August 2010, 17:16:39 »
a co ma na tej stronie być?
co do tłumaczenia z buta na inne języki to rozwiązanie jest proste jak konstrukcja cepa: http://www.atoclan.net/board/  - można zastosowac takie samo rozwiązanie jak to, które zrobiłem na naszym forum klanowym w prawym górnym rogu.
co do tłumacza angielskiego to od razu pisz też do tego gościa na lewo od mojego wpisu ;)

Stilus_PL

• Guest
Tłumacz rosyjskiego
« Reply #2 on: 16 August 2010, 18:28:01 »
No to opcja z tłumaczeniem jest ok. Ogólnie dokładnie, jeszcze nie wiem. Ale regulamin tego turnieju, lista klanów. Jakaś tabela wyników.

I wszystko co by tam było potrzebne. Plus jakaś grafika

`lay-Z

• Guest
Tłumacz rosyjskiego
« Reply #3 on: 16 August 2010, 18:35:27 »
jutro mam w robocie wolne, to postawie coś jutro i obaczysz sobie czy może być ;)

Stilus_PL

• Guest
Tłumacz rosyjskiego
« Reply #4 on: 17 August 2010, 17:21:03 »
OK, dzięki. btw jak masz ochotę, to będziesz redaktorem :yes:yes

`lay-Z

• Guest
Tłumacz rosyjskiego
« Reply #5 on: 18 August 2010, 15:27:23 »
redaktorem to raczej nie, bo zabraknie mi czasu na to wszystko, a co do strony: http://www.twbclan.com/redtide/redtide.html - spróbuję zrobić taką, ale nic nie obiecuję, w razie czego, jakby mi nie wyszło, mam gotową w zapasie :)

Stilus_PL

• Guest
Tłumacz rosyjskiego
« Reply #6 on: 18 August 2010, 23:24:37 »
Ok, daje rade. To czekamy cierpliwie. A jakiś przybliżony termin realizacji?

`lay-Z

• Guest
Tłumacz rosyjskiego
« Reply #7 on: 18 August 2010, 23:47:25 »
postaram się zrobić na poniedziałek... większość stronki chciałem zrobić jutro, bo miałem mieć wolne, ale skoro w pracy powiedzieli mi, że mogę wziąć dodatkowe 20 godzin dopełnień, to wziąłem, i dowalili mi jutro od 14-22, piątek 14-22, sobota 8-16 i niedziela też jakoś po południu... ale przynajmniej pensja będzie wyższa hehe ;) Więc myślę, że do poniedziałku coś powinno być, a najwyżej będę systematycznie ją poprawiał ;)

Stilus_PL

• Guest
Tłumacz rosyjskiego
« Reply #8 on: 31 August 2010, 21:07:24 »
I jak będzie coś z tego, czy tylko żeśmy sobie popisali?

`lay-Z

• Guest
Tłumacz rosyjskiego
« Reply #9 on: 31 August 2010, 21:17:02 »
będzie, tylko, że wziąłem dopełnienia i wyrąbałem 180 godzin za sierpień. jutro mam, wolne dam link do gotowej ;) tylko musicie rozkminić jak to działa - oparłem wszystko na Webspellu - jest forum i jest bot zliczający punkty - ale nie wiem jak to dokładnie działa, bo nie miałem wogóle czasu na testy ;)

lord_pl

• Guest
Tłumacz rosyjskiego
« Reply #10 on: 31 August 2010, 21:18:22 »
Co do tłumacza to polecam podbić z prośbą do Nathana