Author Topic: Coś, przeczytaj.  (Read 6533 times)

wahzorka

• Guest
Coś, przeczytaj.
« on: 02 September 2010, 23:28:40 »
Godzina 23:21 jak to pisze, od 5 minut Bart truje mi tyłek abym zmieniła avatar na steam, nie idzie mu przetłumaczyć, że tego nie zrobie !! Spiera sie i spiera. Zamyślił cos na białym tle, ale jak ja nie lubie tego koloru to co wtedy?? Obawiam się, że mnie zje :(( :P

"BartBear_[PL]: a i zmien avatara bo co przelaczam na to okno to mi sie inna bajka przypomina ;p"

i człowiek zaspany ma to dokładnie zrozumieć?Proszę.... -.- w każdym razie, atmosferka miła, temat nie nawiązuje do niczego, chwila nudy, a świrowanie z Barcikiem kiepsko mi idzie, choć to On powinien się starać -.- <hahaha> / mam nadzieję, że nie nakrzyczy na mnie jak to zobaczy (płacze)... jak myślicie??
W każdym razie - jakminęły Wam wakacje / urlopy ?:) Pozdrawiam Serdecznie.

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
Coś, przeczytaj.
« Reply #1 on: 02 September 2010, 23:40:19 »
Hmmm zapytanie "a może udzieliłabyś się w końcu na Forum" niekoniecznie powinno wywołać tego rodzaju "topic" no ale Hyde-Park to HP :wink
"świrowanie z Barcikiem" no to już blisko molestowania jest. A i w moim wieku już się nie "stara". No nic chciałem ożywić trochę Forum, to dostałem to co chciałem :p
Co do Steamowskiego avatara to mocno odstrasza (prawdopodobnie celowo) ale w sumie nie to chciałem tutaj napisać.
Na serwery RO prze Pani a nie targać tutaj Starego Niedźwiedzia za resztkę jeszcze niewytarganych kłaków (może masz jakieś pytania co do GRY, albo chcesz się podzielić wrażeniami z GRY z Forumowiczami tutaj, hę? :D)

wahzorka

• Guest
Coś, przeczytaj.
« Reply #2 on: 02 September 2010, 23:49:57 »
BartBear_[PL]: Pan Administrator Buraczysko dla Ciebie kiciu! ;p

O proszę!! To właśnie jest to świrowanie, mój temat obudził niedźwiadka i skłoniło Go coś na "świrowanie" !
czytajcie ludzie, czytajcie jaki to misiek jest niegrzeczny :P
"Pan Administrator" - heh , może jeszcze śniadanko do łóżeczka trzeba nosić,ale przywilej sobie dodałeś.... :D
Jakie mam wrażenia z gr?A bardzo przyjemne, jednakoż wciąż nieprzyzwyczajona do braku celownika i równoległego "podskakiwania" broni do góry po każdym oddanym strzale w każdym razie czekam na RO2 jak zapewne większość Was...:)

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
Coś, przeczytaj.
« Reply #3 on: 03 September 2010, 00:30:57 »
Co to faken jest?
w RO gram jako raq

Offline Rozumny(PL)

• Reprezentacja RO.PL
  • Towarzysz broni
  • Honor: +10/-0
    • View Profile
Coś, przeczytaj.
« Reply #4 on: 03 September 2010, 01:44:06 »
BartBear i jego sprawy rodzinne - teraz na forum RO.PL :D

P.S. Proszę zostawić kłaki niedźwiedzia! Już mu parę wyrwałem nożycami do cięcia drutu podczas najtfajta w CC :P.
http://www.red.orchestra.pl/datas/users/516/nozycoreki.jpg

P.S.2 Zapraszam panią na nasze fajtnajty w piątki i soboty. Miła atmosfera z kulturalnymi ludźmi na TS-ie (Tym bez kultury i tak nie chce się zajrzeć).
"Każdy pocisk jeden Niemiec!"

Biały Orzeł

• Guest
Coś, przeczytaj.
« Reply #5 on: 03 September 2010, 09:30:27 »
"Na wspólnej "... o przepraszam, "Na niedźwiedziej" :D

wahzorka

• Guest
Coś, przeczytaj.
« Reply #6 on: 03 September 2010, 16:28:06 »
akurat planuje zjawić się na fajtnajt w sobotę :)  niestety - dziś nie dam rady. Pozdrawiam :)

Offline Haratacz

• Towarzysz broni
  • Honor: +1/-0
    • View Profile
Coś, przeczytaj.
« Reply #7 on: 03 September 2010, 18:55:38 »
hahaha co to za jaja są?

pierwsze 3 posty mnie troszkę zdziwiły/zszokowały ale uśmiech się pojawił na mojej gębie:D

Quote from: BartBear_[PL
]Pan Administrator Buraczysko dla Ciebie kiciu!

Bart, czy to jakieś tajne info o zmianie nicku:p ale to nie trzeba się wstydzić, można się publicznie pochwalić:D:D:D:D
"bo wojsko panowie, to jest piękna instytucja..."

Radzisław

• Guest
Coś, przeczytaj.
« Reply #8 on: 03 September 2010, 19:45:03 »
wahzorka :
akurat planuje zjawić się na fajtnajt w sobotę :)  niestety - dziś nie dam rady. Pozdrawiam :)

To jak wbijesz na Ro. TS To wpadnę(tradycyjnie) z jakimś koniaczkiem :D Pozdrawiam

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
    • View Profile
Coś, przeczytaj.
« Reply #9 on: 03 September 2010, 20:07:52 »
Haratacz :
hahaha co to za jaja są?

pierwsze 3 posty mnie troszkę zdziwiły/zszokowały ale uśmiech się pojawił na mojej gębie:D

Quote from: BartBear_[PL
]Pan Administrator Buraczysko dla Ciebie kiciu!

Bart, czy to jakieś tajne info o zmianie nicku:p ale to nie trzeba się wstydzić, można się publicznie pochwalić:D:D:D:D

No i prawidłowa zmyłka bo to tendencyjnie zostało wyjęte z kontekstu. :P Ona chyba jest politykiem, nie ma sensu przytaczać całej rozmowy, niech się dziewczę bawi :wink

Herr_Batke

• Guest
Coś, przeczytaj.
« Reply #10 on: 03 September 2010, 20:35:54 »
Proszę, proszę! Wystarczyło, że nowa płeć piękna pojawiła się znienacka w starej dobrej RO i już jakie poruszenie na stronce :D:D

@BartBear: Nie kryguj się tak :wink I nie mów, że jesteś Starym Niedźwiedziem, bo sam wtedy czuję jakbym co najmniej powinien powłóczyć się już o balkoniku :p

Offline Haratacz

• Towarzysz broni
  • Honor: +1/-0
    • View Profile
Coś, przeczytaj.
« Reply #11 on: 03 September 2010, 21:00:26 »
hahah za to ja jestem w pełni sił:p
"bo wojsko panowie, to jest piękna instytucja..."

Offline Rozumny(PL)

• Reprezentacja RO.PL
  • Towarzysz broni
  • Honor: +10/-0
    • View Profile
Coś, przeczytaj.
« Reply #12 on: 03 September 2010, 23:30:37 »
Eee, to ja już powinienem myśleć o złotej jesieni?
Strach pomyśleć, co zrobi CiociaOla jak to zobaczy nad kim teraz zachwyca się Bart, na RO:HoS może przecież wrócić.
"Każdy pocisk jeden Niemiec!"

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
    • View Profile
Coś, przeczytaj.
« Reply #13 on: 03 September 2010, 23:34:33 »
To też Ola a mniej ciocia :wink
Niech wraca będą w końcu dwie samice polskojęzyczne w RO-dzinie :D