Author Topic: Go home Fan Boy  (Read 16654 times)

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
Go home Fan Boy
« Reply #30 on: 23 November 2010, 12:26:04 »
A fan boy wczoraj nie chciał zagrac snajperem jak go o to prosiłem :(
w RO gram jako raq

`lay-Z

• Guest
Go home Fan Boy
« Reply #31 on: 23 November 2010, 14:56:32 »
nie chciał opustoszyć serwera głąbie :p

Offline Martin

• Towarzysz broni
  • Honor: +0/-0
    • View Profile
    • FG Community
Go home Fan Boy
« Reply #32 on: 23 November 2010, 20:43:28 »
lord_pl
Zdradzisz sekret i powiesz cóż to za klan ? FG ? Może jak ładnie poprosimy ich to go sobie zabiorą stąd

Przepraszam, za brak polskich znakow...

"Mister" lord_pl  czy Ty masz jakis uraz do klanu FG ? Jesli tak- zapraszam  do dyskusji. Powiedz co masz do zarzucenia mi i moim kolegom ?
Chetnie poslucham i przyjme do wiadomosci wszelakie sugestie. Jesli okarza sie one slusze- obiecuje poprawe i przeprosze, ze Cie tu zaczepiam.

Szlag mnie trafa, ze glos na tym forum musze zabierac przewaznie tylko wowczas, kiedy ktos wspomina na temat klanu FG

...Mielismy jakis czas temu grupe ludzi, ktorzy deklarowali gre w RO, jednak bledem bylo przyjmowanie kogo sie da (byle sklad byl)
Graly w niej osoby na prawde w porzadku, ale trafiali sie tez gracze, ktorzy wylacznie szodzili klanowi swoja postawa i pogladami... (nie bede sie tu rozpisywal o konkretnych osobach)

FanBoy gral w FG (Kiedy jeszcze ja staralem sie ogarnac RO w klanie), ale wyrzucilem go za publicze okazywanie brak szacunku do wspoltowazyszy  (to jeden z powodow)

Dzis klan FG ma niewiele wspolnego z Red Orchestra, poza kilkoma osobami, ktorzy wieczorami spotykaja sie na serwerze i grywaja razem ( glownie na serwerze TORO)
Graja u mnie nie tylko Polacy, ale i Belgowie, Serbowie i Holendrzy. Ludzie w roznym wieku. Glownie jednak osoby starsze, posiadajace rodziny, prace, poukladane zycie osobiste... Spotykamy sie wieczorami na serwerach, popijamy piwko- odreagowujac po dniu spedzonym w pracy, czy na Uczelni...

Jesli lord_pl masz jakies pretensje do FG, ktos Ci  stanal na odcisk, ublizyl, wyzwal, pobil... Powiedz mi a sprawe zalatwie.

Niebawem zamierzamy budowac druzyne, ktora zagra w RO2 w lidze Ladder (juz w tym momencie mamy kilku dobrych graczy) Wiec bedziesz mial okazje wyzyc sie na calym FG na sererze podczas meczu.

Dziekuje...

p.s : Pobor, jutro mozemy porozmawiac, wieczorem bede na Xfire...

Offline Pobor

• Administrator serwera gry
  • Towarzysz broni
  • Honor: +30/-3
    • View Profile
  • Gadu-Gadu:
Go home Fan Boy
« Reply #33 on: 23 November 2010, 21:25:18 »
I zaczyna się dyskusja.
Pomyliły mu się klany ot co.

A co do x-fire to będę.:yes

lord_pl

• Guest
Go home Fan Boy
« Reply #34 on: 23 November 2010, 21:39:27 »
Martin , jak sam napisałeś grali u was dość "specyficzni " gracze . Nie śledzę  waszej historii klanowej i nie sprawdzam kiedy Fan boy tam grał , kiedy odszedł , kogo zabił i kiedy go wyrzuciliście bo mało mnie to ciekawi. Wiedz bądź tak łaskawy i przebacz mi , że nie zauważyłem w którym momencie tak wyśmienity snajper wyskoczył z waszego gniazdka i wyfrunął na szeroki wody.

Offline Martin

• Towarzysz broni
  • Honor: +0/-0
    • View Profile
    • FG Community
Go home Fan Boy
« Reply #35 on: 23 November 2010, 22:15:03 »
Skoro Cie to nie interesuje, to po jaka cholere zabierasz glos i wspominasz o klanie, ktory masz w dupie?
A Twoj post az "kipi ironia". Tak wiec w dalszym ciagu twierdze, ze masz cos do Nas.

Laskawy bede i skoncze z Taoba te dyskusje (bynajmniej nie dlatego, ze nalegasz) poniewaz generalnie rozmawiac nie mamy o czym i nie zamierzam sie tu wyklucac, gdyz to forum, to chyba nie do tego sluzy.
Zastanawiam sie po co ta ironia w staosunku do ludzi z FG?
Przeciez nikogo z nas nie znasz. Z nikim nie rozmawiales itd...  

Siedz tam, gdzie Ci dobrze, graj sobie z kim Ci sie fajnie gra i daj innym spokoj.
Nie pisze tego po to, bys tu zaraz odpisal kolejna ironia, ale dlatego, zebys zrozumial, ze ocenianie kilkudziesieciu ludzi, calego FG i kilku lat dokonan  na podstawie jakis kilku postow, ktore ktos kiedys napisal na tym forum- jest rzecza, kora nie swiadczy najlepiej o Tobie.

Ja nic kompletnie nie mam do Ciebie. Nie oceniam czlowieka az do momentu, w ktorym go nie poznam. Pozatym tego wymagaja podstawowe normy spoleczne.
Daj wiec spokoj ironii, zostaw ludzi, ktorych nie znasz- w spokoju, otworz sobie piwo, lub wino (co tam wolisz...) i pozbadz sie uprzedzen. A byc moze milo bedzie spotkac sie kiedys na jakims serwerze i nie skakac sobie do gardel.
czyz nie mam racji??

Biały Orzeł

• Guest
Go home Fan Boy
« Reply #36 on: 24 November 2010, 10:57:00 »
:D Brawo Martin.Riposta z fintą zakończona sztychem w gardło :yes

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
    • View Profile
Go home Fan Boy
« Reply #37 on: 24 November 2010, 11:10:11 »
Martin , jak sam napisałeś grali u was dość "specyficzni " gracze . Nie śledzę waszej historii klanowej i nie sprawdzam kiedy Fan boy tam grał , kiedy odszedł , kogo zabił i kiedy go wyrzuciliście bo mało mnie to ciekawi. Wiedz bądź tak łaskawy i przebacz mi , że nie zauważyłem w którym momencie tak wyśmienity snajper wyskoczył z waszego gniazdka i wyfrunął na szeroki wody.
kończ, waść.
w RO gram jako raq

IgraSov

• Guest
Go home Fan Boy
« Reply #38 on: 24 November 2010, 14:25:54 »
"...wstydu oszczędź".

Offline Pobor

• Administrator serwera gry
  • Towarzysz broni
  • Honor: +30/-3
    • View Profile
  • Gadu-Gadu:
Go home Fan Boy
« Reply #39 on: 24 November 2010, 14:36:00 »
:yes

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
    • View Profile
Go home Fan Boy
« Reply #40 on: 24 November 2010, 17:37:54 »
Ta, lord - "Dzielnie waść stawałeś, a że inni ciem przemogli, przecie to nie twoja wina".
w RO gram jako raq

lord_pl

• Guest
Go home Fan Boy
« Reply #41 on: 24 November 2010, 19:12:01 »
A ty jakiś kącik poetycko - literacki planujesz założyć ? :D

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
    • View Profile
Go home Fan Boy
« Reply #42 on: 24 November 2010, 19:22:31 »
Nie, ja tu tylko sprzątam.
w RO gram jako raq

kazmirzk

• Guest
Go home Fan Boy
« Reply #43 on: 24 November 2010, 20:34:08 »
To posprzątaj tez u mnie, bo odkad mi sie siostra z domu wyprowadziła mam mały bałagan D:

IgraSov

• Guest
Go home Fan Boy
« Reply #44 on: 24 November 2010, 21:39:22 »
To byś se znalazł jakąś babe a nie na bałagan narzekasz. Wiek chyba odpowiedni więc ruszaj dupe i łap okazję na siódemce.