@Igras
Kampanie singla olej tylko uderzaj na multi. Nikt Cie za uszy przecież nie powiesi na publiku za to, że swojego postrzelisz
@Bart
Może Ty zamiast ganiać za nowymi rangami w BC2 dołączysz się, hmmm?
@Nikitycz
Mówisz o demie ArmA 2 czy OA? W każdym razie tak jak mówi Krv - demo Arrowheada jest dostępne tylko z wczesnej wersji rozwojowej. Z biegiem czasu oraz patchy wydajność oraz inne elementy gry się znacznie poprawiły. Nikitycz, obawiam się, że jeżeli kiepsko działa Ci ArmA 2, to tak samo będzie wyglądać z RO2. Jakiego Ty tam masz kompa? Może stare sterowniki masz lub nie kręciłeś proca? Kurcze, nawet mój stary 4 letni C2D dawał sobie radę w Armie Combined z addonami na średnich+ detalach. Gdybyś miał full spatchowaną wersję, a nawet ta nadal by Ci kiepsko chodziło to zawsze można kombinować w ustawieniach oraz zainstalować jakiś addon na poprawę fps'ów.
Latanie śmigłowcem wygama trochę wprawy, tak jak wszystkie elementy w tej grze. Gra nie jest to co prawda wymagająca jak IL-2, ale daaaaleko jej do np. konsolowego Battlefield'a, w którym latanie jest beznadziejnie proste i niesatysfakcjonujące - tam trzeba się postarać aby się rozbić... W mojej jednostce większość pilotów lata na joystickach dla większej precyzji oraz efektywności w walce, ale nie jest to sprzęt który musisz mieć. Ja np. latam z użyciem klawy oraz mychy w śmigłowcach transportujących oraz bojowych, czy samolotach, ale nie jestem tzw. pro
.
Summa summarum - sprawdź sprzęt i olej demo, które jest "totalnie beznadziejne" jak pisze Krv i nie przedstawia obecnych cech czy zalet gry w żaden sposób.