Author Topic: ArmA II + Mody  (Read 140820 times)

Yab_PL

• Guest
ArmA II + Mody
« Reply #90 on: 09 May 2011, 19:03:16 »
pod warunkiem, ze gra dziala jak nalezy...

pol77

• Guest
ArmA II + Mody
« Reply #91 on: 03 June 2011, 21:34:10 »

Apos

• Guest
ArmA II + Mody
« Reply #92 on: 04 June 2011, 17:36:48 »
pol77 :
Coś dla skner http://www.cdaction.pl/news-19655/przecieki-do-cd-action-num

O! Do tego Operation Arrowhead za 50-60zł, ACE oraz ACRE i tylko grać :)

Od siebie mogę dodać, że obecnie jestem w trakcie jednej z najtrudniejszych kampanii gier komputerowych w jakiej brałem udział. Super zabawa.
Plus parę screenów z mojej jednostki, gdzie odbywam wszelkiego typu aktywności (misje, patrole, treningi, kurs podoficerski, testy sprawnościowe oraz obsługi sprzętu etc.)

Polecam każdemu, gra po miesiącach intensywnej rozgrywki się nie nudzi :yes

ps. Krv, do naszych szeregów zgłosiło się dwóch Polaków którzy odeszli z Arma2Coop i CFOG :)

kazmirzk

• Guest
ArmA II + Mody
« Reply #93 on: 04 June 2011, 18:59:00 »
Apos :

Plus parę screenów z mojej jednostki, gdzie odbywam wszelkiego typu aktywności (misje, patrole, treningi, kurs podoficerski, testy sprawnościowe oraz obsługi sprzętu etc.)

Shock i co Ty ku*wa wiesz o zabijaniu? Pare lat szkoleń, treningów, patroli, misji, testów sprawnościowych i kursów i co? Apos osiągnął w zaledwie kilka miesięcy to, na co Ty pracowales latami... Jednym slowem (a w zasadzie w siedmiu słowach) Rzuć Armie i przerzuć się na Arme II.. Tam osiagniesz wiecej, szybciej i siedzac wygodnie po 20h przed monitorem ;)

Heniu

• Guest
ArmA II + Mody
« Reply #94 on: 04 June 2011, 19:53:59 »
Przynajmniej jak jakis debil bedzie chcial go wyslac zeby ganiac po Hindukuszu za miejscowymi góralami, ew. po Iraku za miejscowymi pastuchami to moze powiedziec "FU" i kliknac "disconnect".

krv[PL]

• Guest
ArmA II + Mody
« Reply #95 on: 04 June 2011, 20:46:51 »
@Apos a ja widze ze 2ch :) z a2c

Apos

• Guest
ArmA II + Mody
« Reply #96 on: 05 June 2011, 00:37:33 »
kazmirzk :
Apos :

Shock i co Ty ku*wa wiesz o zabijaniu? Pare lat szkoleń, treningów, patroli, misji, testów sprawnościowych i kursów i co? Apos osiągnął w zaledwie kilka miesięcy to, na co Ty pracowales latami... Jednym slowem (a w zasadzie w siedmiu słowach) Rzuć Armie i przerzuć się na Arme II.. Tam osiagniesz wiecej, szybciej i siedzac wygodnie po 20h przed monitorem ;)

Kazmirzk, osiągnąłem dobrą zabawę. Gram w gry po to aby dobrze sie bawić...

@krv[PL]
jeden sie chwalił, że był w CFOG, a nie a2c. Ale dobrze wiedzieć że rozmawiamy o tych samych osobach ;)

Offline Pobor

• Administrator serwera gry
  • Towarzysz broni
  • Honor: +30/-3
    • View Profile
  • Gadu-Gadu:
ArmA II + Mody
« Reply #97 on: 07 June 2011, 20:05:14 »
W związku z tym,że Arma tak tanio stoi,to ją zakupiłem.
Jestem właśnie teraz na etapie patchowania.

IgraSov

• Guest
ArmA II + Mody
« Reply #98 on: 07 June 2011, 20:34:40 »
Kupiłeś również Operation Arrowhead ?

Offline Pobor

• Administrator serwera gry
  • Towarzysz broni
  • Honor: +30/-3
    • View Profile
  • Gadu-Gadu:
ArmA II + Mody
« Reply #99 on: 07 June 2011, 20:46:30 »
OA będzie zakupione w najbliższym czasie,jak tylko przybędzie trochę gotówki :)

Apos

• Guest
ArmA II + Mody
« Reply #100 on: 09 June 2011, 07:30:26 »
Hmm nie wiem czemu mój post został wywalony do śmietnika przez admina, ale sie powtórzę jako treść posta wnosi ważne informacje i może być tylko potwierdzona przez osoby grające dłużej w tą grę.

Podpowiem tylko tyle, aby w pełni doświadczyć "ArmY" należy posiadać:
- ArmA 2
- Operation Arrowhead
- ACE
- ACRE
- WarFx (opcjonalne)
- dobry team do walki (np. a2c od Krv)

Bez tego to tak jakby lizać ciasto przez szybę sklepową.

krv[PL]

• Guest
ArmA II + Mody
« Reply #101 on: 09 June 2011, 18:46:40 »
osobiscie polecam tez
- J.S.R.S  Sound Mod

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
ArmA II + Mody
« Reply #102 on: 09 June 2011, 19:24:47 »
wy się nie musicie uczyć przypadkiem?
w RO gram jako raq

Apos

• Guest
ArmA II + Mody
« Reply #103 on: 13 June 2011, 14:31:48 »
Aby lepiej zobrazować jak wygląda gameplay w Armie 2 na multi mam dla Was video z op'a.

Operacja MYRIAD IX
Intel
OPFOR

Linki: #1 / #2

Info: Z racji rozbicia głównych sił wroga (m.in. batalion pancerny wyposażony w czołgi T-72) przez wojska 16AA, NATO oraz sprzymierzonych misja była jedną ze spokojniejszych z całej operacji. Zadaniem było zlikwidowanie oraz zebranie wszelkich informacji o nieprzyjacielu w dwóch zlokalizowanych punktach umocnień w mieście Fallujah. Sekcja pierwsza zabezpieczyła laptopa oraz plik z dokumentami, który obecnie jest analizowany w sztabie głównym. Video zostało nagrane przez strzelca fireteamu Delta, Sekcji 2. Pluton pomimo wielu "nowych", tylko z podstawowym treningiem dawał radę.

Krv, nasz wspólny znajomy był kamerzystą ;)

ps. dodatkowy link pokazujący możliwości modów do ArmA 2. Nowe animacje: czyli wszystko to co będzie w RO2 oraz o wiele, wiele więcej.

Shock

• Guest
ArmA II + Mody
« Reply #104 on: 13 June 2011, 15:33:43 »
A w Arma II gram od niedawna, przeszedłem podstawkę, dzisiaj kupiłem AO i szykuję sie do patchowania.