Author Topic: Bug Orchestra  (Read 45169 times)

Raiden

• Guest
Bug Orchestra
« Reply #45 on: 05 February 2007, 00:25:35 »
grac z widokiem zza pleców (wiem że są tacy, ja też tak czasem lubię )

Sry za offtop ale jak się włącza kamere zza pleców?

Tomciaz_PL

• Guest
Bug Orchestra
« Reply #46 on: 06 February 2007, 08:08:12 »
Kolejny fajny bug (przydatny) dotyczy obracania wieżyczki w czołgach. Obracając wieżyczkę np. w lewo wciskamy jednocześnie klawisz w prawo (przez moment trzymając dwa klawisze obrotu) i puszczamy lewy. Rezultat - momentalne obrócenie wieży w przeciwnym kierunku.

Offline _KaszpiR_

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
    • http://hlds.pl
Bug Orchestra
« Reply #47 on: 06 February 2007, 09:56:20 »
hmm nie wiedzialem ze to na czolgi dziala, wiem ze dzial w piechocie

Tomciaz_PL

• Guest
Bug Orchestra
« Reply #48 on: 24 February 2007, 16:27:10 »
Czy tylko ja tak mam, czy po wyłączeniu RO dalej widnieje w procesach w Menedżerze Urządzeń i żre pamięć nie wiadomo dlaczego?

Mati

• Guest
Bug Orchestra
« Reply #49 on: 24 February 2007, 16:51:05 »
Ja tak miałem gdy posiadałem 512 MB Ramu. Wtedy pomaga wyłączenie poprostu tego procesu z menedżera.

Raiden

• Guest
Bug Orchestra
« Reply #50 on: 27 February 2007, 06:10:00 »
Nie wiem jak wy ale ja mam czasami taki błąd gry, że aż sam nie wiem od czego to się bierze bo napewno nie od klawiatury...
Raz na jakiś czas tak jakby litery mi na klawiaturze się zamieniają (ale nie te słynne Z i Y), Z biegne do przodu, Q w lewo, D w prawo, A i E przechylam się na boki. A w tym okienku gdzie się wydaje komendy to zamiast informacji typu "Alerts", "Taunts" itp. to mam jakieś krzaki, których nie ma nawet na polskiej klawiaturze... ale to dobrze, że ten bug(?) po jakimś czasie mija.

Bathin

• Guest
Bug Orchestra
« Reply #51 on: 27 February 2007, 10:13:27 »
Hehe, u mnie non stop zmienia się Y z Z :((

YankeSmgn

• Guest
Bug Orchestra
« Reply #52 on: 27 February 2007, 10:45:57 »
@up

ctrl+shift

coval

• Guest
Bug Orchestra
« Reply #53 on: 27 February 2007, 13:23:21 »
ja ostatnio na stalingra kessel mialem bug ze mialem nieskonczone magazynki przy mp40....:D ale tylko przy kampieni przy przejsciu obok ruskego respa tam za dzrzwiami cop sie je da rozwalic satch label'em... a jak stamtad odchodzilem powiedzmy z 10 metrów to ju zprzy przeladowaniu ubywalo mi magazynków....:(

Bathin

• Guest
Bug Orchestra
« Reply #54 on: 27 February 2007, 13:48:49 »
coval :ja ostatnio na stalingra kessel mialem bug ze mialem nieskonczone magazynki przy mp40....:D

Takiego czegos to jeszcze nie miałem, ale cztery granaty to bardzo często:D

Mati

• Guest
Bug Orchestra
« Reply #55 on: 27 February 2007, 15:26:14 »
YankeSmgn :
@up

ctrl+shift

Lub alt+shift...

Tomciaz_PL

• Guest
Bug Orchestra
« Reply #56 on: 27 February 2007, 16:10:46 »
Ja na RO_Danzig miałem w ekwipunku niewidzialny bagnet... 2 razy :D

Offline _KaszpiR_

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
    • http://hlds.pl
Bug Orchestra
« Reply #57 on: 27 February 2007, 17:04:36 »
a ja mialem akcje na odessie jakis czas temu,
jak sie biednie na HQ o prawej to tam jest taki pomnik w przejsciu
to przed tym przejsciem za rogiem kampil niemiec
 jak biegne, strzelilem troche i niemiec sie schowal, to ja pach na glebe i czekam az wystawi glowe... ale widze ze jakos tak dziwnie leze, troche wysoko..(?)

widze ze sie wychyla i fire i.... zapomnialem przeladowac. no i reload, i ze mysle - jestem trup
co ciekawe niemiec do mnie nie wali po chwili sie schowal

ptyam sie czemu nie strzalales, przeca lezalem plackiem jak jajko na patelni... a on mowi z emnie nie widzial.
najwyrazniej wpadlem pod mape i model byl pod mapa ale engine wtedy umiejscawia widok z czu gracza jais metr na dziemia jak podczas kucania.

ogolnie, wrazenie bylo ciekaw bo stalem sie niewidzialny :)

inna akcja to na beach assault II jak sie z wydm od ruskich biegnie do fortyfikacji na dole to po lewej stronie od tego gniazda z AT mozna wpasc pod mape :D

YankeSmgn

• Guest
Bug Orchestra
« Reply #58 on: 27 February 2007, 17:52:07 »
@UP tym niemcem bylem ja ;} z jakis miesiac temu to bylo ?  btw "przeca lezalem plackiem jak jajko na patelni." dobre xD

Ja chyba nie mialem takich bugow zeby je tutaj opisywac.

Yab_PL

• Guest
Bug Orchestra
« Reply #59 on: 27 February 2007, 21:12:27 »
ciekawy bug mialem na konigsplatz - przy przelaczaniu z ironsightsow w MP44 cos sie zacielo i bron zostala tak jakby w polowie animacji. Caly model broni mialem wycentrowany na ekranie, troche w oddaleniu w porowaniu do ironsightsow ale moglem biegac. Niestety przelaczyl sie na normalny widok broni z biodra jak zaczalem strzelac.
Pare razy mialem taki bug (i mysle ze to jest 'staly' tzn zawsze bedzie w tej sytuacji, ale nie do konca sprawdzone), ze patrzylem przez scope'a ze snajpy, ktos mi wytracil bron z reki, ale zblizenie caly czas pozostawalo