Dziwi mnie trochę polityka tripwire. Przecież wiedzą ile egzemplarzy gry sprzedali a ilu ludzi tak naprawdę w nią gra. Serwery nie są przecież jakoś szczególnie przepełnione. Wielu graczy porzuciła RO2 przez niedoróbki i następnym razem, nie kupią już produkcji tej firmy. Rzeczy takie jak przeglądarka, słaba optymalizacja, powracające crashe, powinny być oczkiem w głowie, a mija parę miesięcy od wydania i pacze tego nie naprawiają. RO2 wydaje się byc czasem bardziej hardcorowa, nie przez gameplay , tylko przez samo jej użytkowanie. Nowe mapy i pojazdy na pewno uatrakcyjnią grę, ale ci którzy przestali w nią grać, już pewnie nie powrócą. Moderzy wiele naprawią, nie naprawią jednak wizerunku firmy i następnym razem sprzedaż, może nie być tak zadowalająca. No nic, ja i tak będę grał bo lubię, ale ilu jest takich ludzi, coraz mniej, za to wzrasta liczba botów, im błędy nie przeszkadzają.
Sorry za przydługie wynurzenie, ale jak już się przyzwyczaję do jednego błędu w grze, to kolejny pacz wprowadza następne a ja nie lubię zmieniać przyzwyczajeń.