Radzisław jenak twój awatar świetnie do ciebie pasuje, niesamowity hejter z ciebie. Nie ma nawet co dyskutować, i tak wiesz lepiej:)
Moim zdaniem E:TW mimo niektórych wad to najlepsza część serii, zaraz po niej M:TW. Szkoda, że zamiast zrobić Wojnę secesyjną zrobili Napoleona:/
Zobaczymy co z tego "Rzymu dwa" wyjdzie, jako że Shogun był podobno bardzo udany (choć nie grałem, bo nie kręcą mnie samurajowie) to podejrzewam, że i Rome będzie podobny. To dobrze, ale ja sobie poczekam na "Średniowiecze trzy", albo "Imperium dwa", a może w końcu zrobią coś nowego
Za to twój avatar jakoś taki nijaki
. Jeśli według ciebie jestem rasowym hejterem, to albo masz problem z czytaniem albo nie rozumiesz co oznacza konstruktywna krytyka, napisz gdzie i komu w poście wyżej źle życzę czy pienie się w pysku aby tylko do***?
Natomiast to że ETW krytykuję mam do tego 100% prawo, gdyż według mnie oprócz bitew morskich(które de facto już były w innej grze tego typu) właściwie nic nowego nie wniósł, i nie wnosi, te same modele, kupa bugów, płatne jednostki i praktycznie nie modowalny silnik . Taki regres na pograniczu MTW2(gdzie w MTW2 przynajmniej jednostki twarzami się różniły), a problemów technicznych ma prawie tyle co Ro2(jak w dniu premiery a może i więcej), gdyby nie środowisko modelarskie to połowie użytkowników(w tym mi) gra by nawet nie chciała odpalić!
Wspominałem już o wypuszczeniu Mod Menager'a stworzonego przez fanów który to pozwolił na uruchomienie gry, a najlepsze jest to że ETW w dacie premiery lepiej działało na piracie, a nie tak jak mi za 100 zł ze sklepu!
Sprawa ma sie już inaczej gdy wgrywamy Darth Moda, nie wiem czy wiesz ale po tej modyfikacji, która łata wiele rzeczy i poprawia historyczność( o polu bitwy już nie wspomnę to był priorytet) twórca moda wspomniany Darth, dostał ofertę pracy w CA
. Głownie dlatego że opracował własne oprogramowanie które działało pod ETW! Na którym opracował swój projekt!
Piszesz że najlepsza z serii, a czy grałeś we wszystkie? czy tylko te które udało ci się zassać z internetu? Jestem starym fanem całego TW, poczynając od Shoguna 1 na Napoleonie kończąc(gdyż na Shoguna2 nie mam obecnie czasu wiec i pieniędzy), wspierałem i nadal wspieram polskie Community na TW.org. wiec siedzę trochę w tym temacie, najwidoczniej tylko po to aby jakiś "ktoś" na Ro.pl napisał że jestem hejterem gdy ja i tysiące fanów ma inne zdanie o ETW, betę którą zaoferowała nam CA a patchowała ponad 2 lata.
Jednak co o tym możesz wiedzieć? Od razu widzę że nie jesteś w temacie, nawet nie masz pojęcia o modyfikacjach( które można nazwać nieoficjalnymi patchami) i prawdziwych fachowcach w tej dziedzinie na TW Center(tak dla twojej wiadomości, jest wojna secesyjna pod ETW i to za darmo! Ale za tego hejtera nie mam ochoty ci pomagać, słać linków a tym bardziej instrukcji instalacji..Taki kaprys.Jak na hejtera przystało
prawda ).
Radzę za to ogarnij się człowieku i przestań mnie obrażać, tylko przyjmij do wiadomości że mogą być ludzie z innymi poglądami które w taki czy inny sposób wyrażają na temat ETW, niestety średniej gry z tej serii, piszę "niestety" bo według mnie opowiada o ciekawym okresie w historii świata.
Teraz pora na RTW, grę która jest i była wizytówką CA i na której najwięcej zarobili. Życzę z całego serca aby im wyszła jak najlepiej!!
EDIT: Się rozpisałem
Wybaczcie ..Jestem prawdziwym fanem serii nie dupo grajkiem
Pozdrawiam