Eragon zostaw wreszcie te forum w spokoju. Poziom twoich wypowiedzi jest na poziomie translatora google, co naprawdę nie pozwala uwierzyć, że chodzisz do gimnazjum. Weź się lepiej do nauki, bo z polskiego masz spore zaległości... Jesteś w drugiej klasie gimnazjum, a do egzaminu gimnazjalnego masz jeszcze trochę ponad rok, więc spożytkuj ten czas na pisaniu jakiś wypracowań (np. rozprawek). Z pewnością wyjdzie ci na dobre.
Nikomu nie groziłem tylko skoro mamy z Commanderem do siebie ale to napisałem iż możemy to załatwic na steam albo jak nie znamy wyjscia to inaczej.
Ale nie miała byc to groźba.
Poza tym powinieneś się nauczyć, że nie zawsze jest sens prowadzenia tego typu kłótni. Jak to się mawia "głupszym się ustępuję". Nie wiem czy w domu cię tego uczono, ale jest to naprawdę skuteczny sposób na rozwiązywanie konfliktów. Musisz kiedyś tego spróbować, bo to naprawdę działa!
Ja nie chodzę do gimnazjum do Warszawy
A propozycja była kierowana raczej do Commandera.
Gdyż reszta chętnych przyjdzie z ekipą kiboli xd
Z tego co pamiętam, to Eragon miał gdzieś napisane, że mieszka w Mińsku Mazowieckim, więc tam radzę go szukać
Dla zainteresowanych jest ok. godziny drogi pociągiem z Warszawy.
Eragon! Zrozum wreszcie, że robienie z siebie forumowego trolla nie ma tutaj sensu, więc odpuść sobie... Wróć tu lepiej kiedy trochę podrośniesz. Wiedz, że internet nie jest dobrym miejscem do robienia z siebie wielkiej gwiazdy. Jak to mawiał mój kolega "kozak w necie, cienias w świecie", więc zastanów się czasem co o tobie myślą użytkownicy tego forum i wyciągnij z tego sensowne wnioski. Wyjdź lepiej do kolegów z podwórka, którzy ciebie rozumieją... ,a zyskasz więcej niż przy pisaniu głupich postów na tym forum.
Na temat Cezy nie będę już się więcej wypowiadał, bo nie ma to sensu. Mam nadzieje, że administracja podejmie stosowne kroki do tego użytkownika. To tyle, z mojej strony...