Damianx2x2 :
Potwierdzam,mapa naprawde super , swietnie wykonana, moze lekko przymala ale dla mnie ma swoj klimat Powinna wejsc wraz z patchem do standardowych map
No mapka fajna, nawet wykonałem w galerii "akcję reklamową"
I tu uwaga techniczna, nie wiem czy to jest sprawa jakiegoś (braku)zewnętrznego podlinkowania plików tej mapy (bo jest więcej niż jeden), ale ściąganie z serwera po zmianie mapy jest raczej bezcelowe np. na neo 512 (znam z opisu
), bo przy normalnej rozgrywce nie zdąży się ściągnąć - 50MB baaaardzo powoli leci...więc jeżeli się nic nie zmieni do tego czasu to instalujcie ją przed grą z Mapowiska, raz że spakowane to waży połowę tego, a dwa - leci pełnym łączem.
Co do tematu:
nie mam wyraźnego podziału na najlepsze/gorsze...
najfajniej gra mi się z ludźmi wykonując to co zamierzone na danej mapie w teamie - czyli pełna współpraca, MG dostaje amunicję a nie wrzeszczy bez skutku całą rundę, a na dodatek ktoś go osłania przy przemieszczaniu się i przeładowywaniu a nie wszyscy lecą hurra po kulkę do przodu, czołgi ułatwiają przejście piechocie, za to piechota nie pozwala na to aby piechur AT przeciwnika nawet złożył się do strzału itp. Jeżeli warunek współpracy jest zachowany, mapa ma drugorzędne znaczenie co do grywalności.
Nie lubię jedynie grać n-ty raz tą samą mapkę z rzędu, bo to nudne, a z reguły wtedy na serwerze grają wszelkiej maści "Rambo" (bez związku z graczem Rambo_PL
) czy inne "Samotne Wilki", "Zaginieni w Akcji", którzy absolutnie nie współdziałają tylko prą do przodu ;/