Author Topic: Zapowiedzi FPP  (Read 19754 times)

Bathin

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #30 on: 22 May 2007, 13:03:49 »
Guz :W scarface gralem, nie powiem spedzilem kilka ciekawych chwil jednak gierka ogolnie slaba

Wczoraj przeczytałem że twórcy gry są w szoku bo gra sprzedała się w 2 milionach egzemplarzy !!! Jest lepsza od całej serii GTA.
Acha, w ubiegłym roku kupiłem "Uber Soldier" - szczerze odradzam ten szajs !!!
Pzdr
Ps. Mam już na biurku "U are empty", zobaczę w domu czy ten majątek jakim było 29 zł nie lepiej było wydać na wódkę.

max.pl

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #31 on: 22 May 2007, 14:04:02 »
Nie ma czego żałować na Finlandie i tak by ci nie starczyło- ale swoja droga 29 zł to 5 paczek L&M :D

Guz

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #32 on: 22 May 2007, 14:14:24 »
Bathin :
Guz :W scarface gralem, nie powiem spedzilem kilka ciekawych chwil jednak gierka ogolnie slaba

Wczoraj przeczytałem że twórcy gry są w szoku bo gra sprzedała się w 2 milionach egzemplarzy !!! Jest lepsza od całej serii GTA.

Z tego co pamietam wkurzalo mnie "konsolowe" strzelanie, znacznie gozej przeniesione niz w GTA, nie zapominaj ze te 2 miliony to egzepmlarze sprzedane na wszystkie konsole wiec tak naprawde nie wiadomo jaki odsetek z tego stanowi wersja na PieCa.

Co do klasyki to przez ostatnie kilka dni katuje starego bo juz ponad 10 letniego Grand Prix Managera 2 :P

AdikPL

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #33 on: 22 May 2007, 14:30:30 »
to ja juz wole swojego OGAME :)  lub   warrocka , przynajmiej jest za free

max.pl

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #34 on: 22 May 2007, 14:45:00 »
Warrock  - chodz grałam tylko kilka godzin musze przyznac jak na darmową gre jest ok. A co do OGAME - jak dla mnie za bardzo wypasiona grafika - porazające swoja przestrzenią lokacje i cudowny dzwięk na pewno sa atutami tej gry - sorry Adik musiałm troche poszyderowac :)- wiem że, niektorzy wstawają nawet w nocy by  wysłac swoja flote  - ale to nie dla mnie - ja jestem za leniwa na taką rozrywke. Nie zmienia to faktu ze podziwim tych, ktorzy graja w OGAME :D

AdikPL

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #35 on: 22 May 2007, 15:02:03 »
jak by jakas gra w multi miała tylu graczy co ogame     to twórca tej gry był by multi miliarderem do 10 pokolenia włacznie

Bathin

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #36 on: 23 May 2007, 07:14:48 »
No i jestem po pierwszych chwilach z "U are empty".
Chyba nie wyrzuciłem 29 zł w błoto:)
Gra to typowa sieczka, idziesz do przodu i zabijasz kolejne hordy mutantów:D Gra ma fajny klimat połączony z surrealistycznym wyglądem Moskwy (?) po jakimś tam kataklizmie.
Ciekawostka, nasz bohater ma dwie spluwy dobrze nam znane z RO, mosina i pepeszę. Pepesza jeszcze ujdzie, ale mosin to kawał drąga na pół ekranu:((
Szkoda że gra nie ma MP, fajnie by było kosić typków z dwururki:D
Pzdr

[E'sS]

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #37 on: 19 November 2007, 08:25:12 »
Odgrzeję trochę kotleta, ale muszę "powiedzieć" coś na temat CoD 4.
Jako fan II-wojennych FPS-ów z pewną nieśmiałością podszedłem do CoD 4, ale że od jakiegoś czasu nie mam w co grać w przerwach RO to poleciałem do Empiku i wywaliłem 99 zł.
Powiem jedno - rewelacja ! Misja w Czernobylu zasługuje na Oscara albo Nobla !
Dzisiaj będę testował MP i kto wie, może E'sS skusi się na sekcję CoD 4.

kryszek

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #38 on: 19 November 2007, 09:45:08 »
No ja teraz jak narazie przechodzę S.T.A.L.K.E.R'a a na przyszłość (tzn przed świętami kupie sobie chyba Half Life The Orange Box ) , no a po stalkerku biore się za far cry, tylko, ze nie podstawową wersje, tylko mody xD

coval

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #39 on: 19 November 2007, 20:43:49 »
Crysis na MP wymiata :D
a ciekawie zapowiada sie tez Far Cry 2 :D

pawelvc

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #40 on: 19 November 2007, 21:14:02 »
ja po updacie sprzetu kupie cod4(mam setyment do serii cod)obecnie gram w et

GoNzO

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #41 on: 19 November 2007, 21:55:26 »
coval :
Crysis na MP wymiata :D

no ba i to nie tylko w MP wymiata

plonek

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #42 on: 19 November 2007, 23:55:41 »
crysis to przezyl moj komputer gdy zobaczyl optymalne wymagania gry :P

[E'sS]

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #43 on: 20 November 2007, 08:07:14 »
Taa, Coval i Gonzo mają pro maszyny to grają:D

coval

• Guest
Zapowiedzi FPP
« Reply #44 on: 20 November 2007, 15:10:29 »
akurat musze cie zmartwic bathin ale upgreaduje sprzet i teraz zostalo mi ramu dokupic (kupilem ostatnio od kolegi za 250zl radeona x1950)
a na niskich detalach i 1024x768 chodzi na 15-20 fps:)