Author Topic: Serwery RO Astera  (Read 28264 times)

ciocia|Ola

• Guest
Serwery RO Astera
« Reply #60 on: 08 September 2007, 00:18:18 »
Jeśli dopowiedz na pytanie, dlaczego…???
Brzmi  - „Myślałam ze to Ty :)” jest obraźliwa to wybaczcie mi - ale nadajemy na innych falach.

ps. patrzcie czasem czy zdanie jest zakończone emotikonem będzie sie wam lżej żyć

AdikPL

• Guest
Serwery RO Astera
« Reply #61 on: 08 September 2007, 10:14:40 »
Nie powiedziałem obrazliwe a uszczypliwe !!!! ,

pawelvc

• Guest
Serwery RO Astera
« Reply #62 on: 08 September 2007, 11:51:41 »
aprilshower, greyghost of war(mam talent do dźgania)z małych to factory i fmj i topgun b4 grałem tylko raz

trawiator

• Guest
Serwery RO Astera
« Reply #63 on: 09 September 2007, 13:50:07 »
To jak. Jakieś decyzje zostały podjęte w sprawie Aster #2?

Dziki_Koziol

• Guest
Serwery RO Astera
« Reply #64 on: 09 September 2007, 15:44:15 »
Kaukas SH, GGoW, Aprilshowers, Hochburg, Factory, FMJ, Bialystok, Kolno, Makhnowo Village, Lazur, Koitos, Beach Assault, Budapest, Goerlitz_beta3, Muddy Tigers. Te można już wrzucić i sprawdzić jak będzie z popularnością i liczbą graczy. (Mogłem jakiąś mapę pominąć, a była wcześniej wymieniona.

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
Serwery RO Astera
« Reply #65 on: 09 September 2007, 16:30:28 »
Jeżeli nie wszystkie z poniższej listy to w każdym razie coś z tego :)

RO-BridgeCrossingTactical
RO-Bridge_tdm
RO-Aprilshowers
RO-Bialystok
RO-Factory_II
RO-GreyGhostsOfWar/2
RO-Koitos1944
RO-Kuzernki
RO-Ponyri
RO-Pusack_Neisse
RO-Rattenloch
RO-SmallGarage
RO-Sniper-Heaven-Fin-50_2
RO-TDM_Basovka_SniperOnly_20min
RO-TDM_Danzig_SniperOnly_20min
RO-TDM_TulaOutskirts_SniperOnly_20min
RO-TotalFun
RO-TractorWorks
RO-Vidzeme
RO-Warsaw2
RO-Zhitomirrevenge
RO-[PzDF]-Arad-Sommer1944

ostatnio wyszła b. rozbudowana mapka Kriegstadt (na razie beta) z modyfikacja umundurowania walczących stron, a także z NIEMIECKIM działem PAK43

Razor

• Guest
Serwery RO Astera
« Reply #66 on: 09 September 2007, 16:56:38 »
Radziłbym spróbować mapki RO-DubravaB1 (narazie beta ale zapowiada się obiecująco).
Zamiast RO-SmallGarage dałbym RO-StationX

pawelvc

• Guest
Serwery RO Astera
« Reply #67 on: 09 September 2007, 18:08:13 »
i zapomniałem o dobrym beach asullt z pojazdami i 2 działami

Goral

• Guest
Serwery RO Astera
« Reply #68 on: 09 September 2007, 18:34:10 »
Możecie tutaj wyrazić swoja wolę.

kryszek

• Guest
Serwery RO Astera
« Reply #69 on: 24 September 2007, 10:11:38 »
Ej co jest w ogóle z Asterami ?? Jak tak to nie mozna było się wieczorem na Astera1 wbić w ogóle, a teraz pusto. Tak samo na customach, lud płakał,ze nie ma customów, customy wróciły i też nikt nie gra (raz pamiętam prawie cały server był pełny). :|

Desperat

• Guest
Serwery RO Astera
« Reply #70 on: 24 September 2007, 10:53:43 »
Prosta zasada. Masz do wyboru 3 serwery 2 puste a na 3cim zaczyna sie cos dziac... wiadomo,ze wbijasz na ten na ktorym ktos jest...

po za tym inea ma nizsze pingi ...

kryszek

• Guest
Serwery RO Astera
« Reply #71 on: 24 September 2007, 11:03:35 »
desperat :
Prosta zasada. Masz do wyboru 3 serwery 2 puste a na 3cim zaczyna sie cos dziac... wiadomo,ze wbijasz na ten na ktorym ktos jest...

po za tym inea ma nizsze pingi ...

No zgadza się,ale ludziom nie nudzą się te same mapy cały czas??:P Bo ja,chociaż jestem zagorzałym fanem map infantry to juz jednak odessą i resztą wymiotuje xD

Desperat

• Guest
Serwery RO Astera
« Reply #72 on: 24 September 2007, 11:12:56 »
zgadza sie.... no ale wiekszosc lubi młócić w to samo... niedlugo textury sie wytrą od tego biegania po odessie

Guz

• Guest
Serwery RO Astera
« Reply #73 on: 24 September 2007, 11:24:20 »
Ja akurat bardzo sobie cenie liste map na inei, masz mapy ktore sa najczesciej grane i sa najbardziej popularne. Ponadto nie masz sytuacji ze ktos wybierze taki leningrad i pol servera wychodzi. Zreszta zawsze mozesz rozkrecac astera gdzie jest znacznie wiekszy wybor map

Alex

• Guest
Serwery RO Astera
« Reply #74 on: 24 September 2007, 12:19:07 »
Tak w sumie to czekamy (1stCav) aż się _KaszpiR_ odezwie bo chcielibyśmy o kilku szczegółach dot. INEI porozmawiać. Chcielibyśmy też aby dodał kilka map które będą grane w roladerze i jednego customa który wg mnie może być lepszy niż większość z nowych map (myślę o Budapeszcie). W zasadzie nie gramy na asterach bo tam oprócz wyższych pingów jest za dużo map czołgowych (może oprócz oględowa) na które "szkoda" nam czasu.  Jak ktoś nie lubi grać na "standardach" niech idzie na astera #2 i go "rozkręca" z tymi co mają podobne zainteresowania. Po co jęczeć i się użalać?

Może za niedługo INEA znów będzie najlepszym polskim serwerem na którym poziom gry będzie trochę wyższy niż na asterach a kultura gry nie będzie wymagała ciągłego nadzoru "esesmana" w postaci admina.

ps. Coś tam enclave wspomniało o swoim publicznym serwerze w niedługim czasie. Może za niedługo będą 2 dobre serwery?