Author Topic: MOD pancerny  (Read 72207 times)

Czarny_[FH]_pl.

• Guest
MOD pancerny
« Reply #60 on: 10 April 2007, 23:58:28 »
To co amizaur zrobil to jest osmy cud swiata:)) a myslalem juz ze ro pojdzie w odstawke:)) aby tak dalej !!!Ci  programisci z Tripfire moga sie duzo nauczyc hehe.Z tego co szybko przetestowalem toz to przeciez staje sie prawie symulatorem-szczegolnie ten rozrzut 76mm :))) zobaczylem tylko narazie dwa bledy na defaultowej barasce wystepuja na starcie w Kamuflazu letnim - Tiger r i pzk4-F2,natomiast barasha realizm juz jest gut:))
drugi blad to mapa Muder tiger nie ma rozrzutu realistycznego 76mm roskich i brak tego nowszego zooma binoculara chyba ze cos zle zainstalowalem u siebie a tak poza tym masakra:)

Yab_PL

• Guest
MOD pancerny
« Reply #61 on: 11 April 2007, 08:10:05 »
od tych waszych rozmow na temat tego modu az mnie naszla ochota aby choc na chwile porzucic piechote na rzecz czolgow :D

daj5zl

• Guest
MOD pancerny
« Reply #62 on: 11 April 2007, 10:17:34 »
kurde ze wzgledu na ten mod teraz dobrze by bylo gdyby aster mial jeszcze 3 serwer albo ten zamiast customowych map bo tam i tak prawie wogole nikt nie gra na ktorym byly by same mapy czolgowe jak OREL, Road to Orel, Black Day July i Valley of Death. Trawiator czy nie moglibyscie cos takiego zrobic??? Dzieki temu aster stal by sie jeszcze bardziej popularny, wiele ludzi po tym jak zasmakowali tego moda maja problemy ze znalezieniem serwerow na ktorym mogli pograc z wieloma graczami. Gdyby tylko aster mial taki trzeci serwer to ja bym wchodzil na FKS (najpopularniejszy serwer czolgowy) i zaczal bym im tam robic reklame zeby wchodzili na aster bo jest nowy mod pancerny. Juz teraz wiele ludzi ktorzy zawsze grali na FKS zrezygnowali z grania na tym serwerze po tym jak odkryli tego moda. Z tym ze tam wciaz jest ich duzo bo wiekszosc z nich nic nie wie o takim modzie a ludzie juz maja dosc tych zwyklych walk czolgowych. Strasznie bym chcial se pograc na takiej wielkiej mapce jak orel przynajmniej w 20 osob. Probowalem grac z botami ale na tej mapie oni nie sa za madrzy... A tak to by bylo swietnie zobaczyc walki na takich odleglosciach jak np. 2000m !!!

trawiator

• Guest
MOD pancerny
« Reply #63 on: 11 April 2007, 13:45:04 »
daj5zl :
Trawiator czy nie moglibyscie cos takiego zrobic???

O to trzeba męczyć Górala.

daj5zl

• Guest
MOD pancerny
« Reply #64 on: 11 April 2007, 14:03:00 »
Nie moglbys sie go spytac?

trawiator

• Guest
MOD pancerny
« Reply #65 on: 11 April 2007, 15:12:13 »
Sam się go zapytaj :)
Wyślij mu np PW: index.php?action=pm;sa=send;u=2 Goral

BTW. Nowa wersja jest już na asterach.

Andych

• Guest
MOD pancerny
« Reply #66 on: 11 April 2007, 18:32:45 »
daj5zl :
kurde ze wzgledu na ten mod teraz dobrze by bylo gdyby aster mial jeszcze 3 serwer albo ten zamiast customowych map bo tam i tak prawie wogole nikt nie gra na ktorym byly by same mapy czolgowe jak OREL, Road to Orel, Black Day July i Valley of Death. Trawiator czy nie moglibyscie cos takiego zrobic??? Dzieki temu aster stal by sie jeszcze bardziej popularny, wiele ludzi po tym jak zasmakowali tego moda maja problemy ze znalezieniem serwerow na ktorym mogli pograc z wieloma graczami. Gdyby tylko aster mial taki trzeci serwer to ja bym wchodzil na FKS (najpopularniejszy serwer czolgowy) i zaczal bym im tam robic reklame zeby wchodzili na aster bo jest nowy mod pancerny. Juz teraz wiele ludzi ktorzy zawsze grali na FKS zrezygnowali z grania na tym serwerze po tym jak odkryli tego moda. Z tym ze tam wciaz jest ich duzo bo wiekszosc z nich nic nie wie o takim modzie a ludzie juz maja dosc tych zwyklych walk czolgowych. Strasznie bym chcial se pograc na takiej wielkiej mapce jak orel przynajmniej w 20 osob. Probowalem grac z botami ale na tej mapie oni nie sa za madrzy... A tak to by bylo swietnie zobaczyc walki na takich odleglosciach jak np. 2000m !!!

Juz od 2 dni stoi serwer 303-ego tylko z mapami czolgowymi i jakos nikogo nie widac, wersja 2.05.

daj5zl

• Guest
MOD pancerny
« Reply #67 on: 11 April 2007, 18:42:15 »
ale tam moze byc tylko max 12 osob... a na taki nikt nie bedzie wchodzil. Ludzie siedza na serwerach z 32 graczami i nie chce im sie szukac innych bo jest im tam dobrze. Najpierw musi byc jakis dobry serwer dopiero potem mozna zapraszac tam ludzi zeby juz ztamtad nie wychodzili

Goral

• Guest
MOD pancerny
« Reply #68 on: 11 April 2007, 18:42:27 »
trawiator :
Sam się go zapytaj :)
Wyślij mu np PW: index.php?action=pm;sa=send;u=2 Goral

BTW. Nowa wersja jest już na asterach.

Przecież ja nie mam żadnego serwera :)
I nie mam skąd wziąć.

piter306

• Guest
MOD pancerny
« Reply #69 on: 11 April 2007, 19:08:18 »
Amizaur jesteś wielki a będziesz moim Bogiem jak uda ci się zmusić władców serwera FKS#3 do założenia twojego moda. :)

daj5zl

• Guest
MOD pancerny
« Reply #70 on: 11 April 2007, 19:39:09 »
Trzeba spopularyzowac te serwery na ktorych jest ten mod a wtedy beda czesciej sie ludzie na nich pojawiac, pare dni temu np. na serwerze RGN (72.243.113.5:7757) gralem z 25 graczami. Wiec jest to mozliwe z tym ze tam sa troche lagi. Ludzie lubia wchodzic na serwery gdzie jest mapa OREL wiec dlatego przydalby sie taki serwer aster tylko z mapami czolgowymi. Inny serwer to [FLOT] (64.34.172.21:7779), wchodzcie na nie czasem to inni tez beda wchodzic. Jak bedzie np. 15 graczy na tych serwerach to wtedy sie wejdzie na FKS i trzeba im powiedziec ze jezeli chca zobaczyc jak wygladaja prawdziwe walki pancerne to niech wejda na te serwery. Ja juz tak robilem i ci co przetestowali tego moda byli zachwyceni.

Andych

• Guest
MOD pancerny
« Reply #71 on: 11 April 2007, 19:40:21 »
daj5zl :
ale tam moze byc tylko max 12 osob... a na taki nikt nie bedzie wchodzil. Ludzie siedza na serwerach z 32 graczami i nie chce im sie szukac innych bo jest im tam dobrze. Najpierw musi byc jakis dobry serwer dopiero potem mozna zapraszac tam ludzi zeby juz ztamtad nie wychodzili

Jakie 12, od zawsze byl na 32 z mala przerwa na 24 :)

Czarny_[FH]_pl.

• Guest
MOD pancerny
« Reply #72 on: 11 April 2007, 22:57:36 »
Fajnie ze na asterze jest mods armord beasts 2.05 ale na tym koniec:(Obojetnie kiedy nie wejde to zawsze ludzie wala sie zaciekle na kolby , bagnety albo na mapach wybitnie  dla piechurow a to z modem jest malo wspolnego:)) Dopoki nie beda mapy TYPOWO pancerne tak jak wspomnial kolega daj5zl to duzo osob bedzie szukac tankow na innych serwerach a szkoda :))) Kolega wymienil tylko dwa serwery grywalne dla tankow z tym modem bo istnieja juz od jakiegos czasu i raczej tylko tego tematu sie trzymaja i przez to maja swoich Stalych bywalcow. Aster ma szanse byc TRZECIM serwerem rozpoznawalnym na scenie swiatowej RO ale jak wspomnialem musi to byc typowa pancerka a ludzie sami przyjda:)))

Amizaur

• Guest
MOD pancerny
« Reply #73 on: 12 April 2007, 22:05:46 »
To może ktoś jakąś mapę dedykowaną pancerną machnie ? Ja nie mam talentu do tego...
Spytam ViVida czy zgodzi się żeby postawić Muddy Tigers ze zmodowanymi czołgami (trzeba by ją wczytać do edytora i zamienić czołgi które sprawiały kłopoty na zmodowane wersje). Spytajcie autora Orel (zna go ktoś?) czy można zmodyfikować dając T-34/85 i IS-2 na Oreł, mogłaby ciekawa gra na większych odległościach być z tego. Taki Orel 44 albo 45. Można IS-2m uzyć wtedy i Tygrysa late z celownikiem TZF9c. Albo zabrać Tygrysy i Pantery i Oreł 42 zrobić, też ciekawsze niż T-34/76 na Tygrysa (bez przewagi ilościowej 10:1). To wszystko łatwe jest (zmiana rodzaju czołgów) ale musicie popytać autorów map o zgodne to zrobie takie modyfikacje. Ja spytam autora Muddy Tigers Vivida.

P.S. Ten serwer na 12 osob gdzie nikogo nie ma to jaki ma adres ? Nie zauważyłem go...

P.S.2 A od "zmuszania" kogokolwiek do postawienia moda na serwerze to na pewno nie ja jestem. To gracze głosują nogami...

Andych

• Guest
MOD pancerny
« Reply #74 on: 13 April 2007, 06:15:13 »
Ad. PS - [PL]Bailedfighters=[www.warbirds.pl]= :)