Author Topic: WITAM.  (Read 14906 times)

ubenfurer

• Guest
WITAM.
« on: 23 April 2007, 06:40:51 »
Witam wszystkich pogrywających w R.O.
Jestem świeżym graczem w R.O. Bardzo zaciekawiła mnie ta gra ponieważ interesuję się historią I WW i II WW a także lubię się czasami rozerwać przed kompem pogrywając w jakieś strzelanki .Dotychczas zaciekle gram w Americas Army i należe do jednego z lepszych klanów w Polsce .Mam nadzieje że z czasem dołączę do jakiegoś klanu pogrywającego w R.O .
Mam nadzieje że jeszcze nieraz się spotkamy na jakimś serverze i bedziemy mogli wspólnie dobrze się bawić przed monitorem .
Pozdrawiam wszystkich graczy
ubenfurer

Plazma

• Guest
WITAM.
« Reply #1 on: 23 April 2007, 06:55:05 »
RO nie R.O i powodzenia z szukaniem klanu ( sa 2 albo 3 w Polsce - zal )

S!b!K

• Guest
WITAM.
« Reply #2 on: 23 April 2007, 12:01:42 »
A ja mam nadzieje że RO doczeka sie wzrostu zainteresowania i noobkow, bo takie gry jak wyzej wymieniona potrzebuje ludzi ! Może nie jest taka arcadowa i prosta jak CSS ale cóż, za trudna dla niektórych :) Powodzenia !

viatrova

• Guest
WITAM.
« Reply #3 on: 23 April 2007, 13:19:58 »
S!b!K :
A ja mam nadzieje że RO doczeka sie wzrostu zainteresowania i noobkow, bo takie gry jak wyzej wymieniona potrzebuje ludzi ! Może nie jest taka arcadowa i prosta jak CSS ale cóż, za trudna dla niektórych :) Powodzenia !

No niestety chyba dopiero w RO2 z single playerem i za 99zl (bo jak kosztuje 30 to pewnie syf ;) ) hehe

Wawer

• Guest
WITAM.
« Reply #4 on: 28 April 2007, 01:28:13 »
Trochę ludzi by się przydało... i jakieś nowe klany też.

Mati

• Guest
WITAM.
« Reply #5 on: 28 April 2007, 06:17:59 »
Na to już nie ma raczej co liczyć... RO powoli przechodzi w stan zapomnienia. Co raz to więcej klanów odchodzi, ludzie wolą grać w inne gry, a szkoda.

Wawer

• Guest
WITAM.
« Reply #6 on: 28 April 2007, 09:43:38 »
Jakiś freeweekend poprawiłby może kondycje gry choć na jakis czas.

Mati

• Guest
WITAM.
« Reply #7 on: 28 April 2007, 16:40:02 »
Na czas free weekendu zapewne tak. Ale to nie jest granie na dłuższą mete. Myślę, że mod, który jest w planach poprawiłby tzw. frekwencję. Mam na myśli ten z walkami we włoszech itp. No i ostateczna wersja AB, wydana w patchu przyciągnęła by trochę ludzi, tak sądzę.

ubenfurer

• Guest
WITAM.
« Reply #8 on: 30 April 2007, 12:52:23 »
jak dla mnie nie ma czegoś takiego że R.O. odchodzi w zapomnienie , w marketingu jest tak że trzeba co jakiś czas udoskonalać swój produkt , modernizowac , coś dodawać itd. nie można stac w miejscu bo to prowadzi do zagłady , dobrze by było aby powstawały nowe mapy , mapy na podbudowie  walk IIWW na różnych terenach  świata , zagrał bym sobie w Bitwie Pod Studziankami , w Bitwie Pod Wizną , itd.- ciekawa bitwa :

8 września 1939 roku niemiecki gen. Heinz Guderian otrzymał zadanie prowadzenia działań w kierunku Wizna – Brześć. W nocy z 8 na 9 września siły niemieckie pod Wizną liczyły już około 42 000 żołnierzy wyposażonych w 350 czołgów, 108 haubic, 58 dział lekkich, 195 dział przeciwpancernych, 108 moździerzy, 188 granatników i 288 ciężkich karabinów maszynowych. Przeciwko tej potędze stanęło 700 żołnierzy i 20 oficerów uzbrojonych w sześć dział lekkich, dwadzieścia cztery ciężkie karabiny maszynowe, osiemnaście ręcznych karabinów maszynowych, dwa karabiny przeciwpancerne. W ten sposób na odcinku „Wizna” doszło do niespotykanej dysproporcji sił przez historyków porównywanej do słynnej wojny grecko-perskiej z 480 r. p.n.e.

pozdrawiam

viatrova

• Guest
WITAM.
« Reply #9 on: 30 April 2007, 13:22:49 »
Mati :
Na czas free weekendu zapewne tak. Ale to nie jest granie na dłuższą mete. Myślę, że mod, który jest w planach poprawiłby tzw. frekwencję. Mam na myśli ten z walkami we włoszech itp. No i ostateczna wersja AB, wydana w patchu przyciągnęła by trochę ludzi, tak sądzę.

Oj Mati - wydaje mi sie, ze mody ktore sa ciagle w przygotowywaniu, dodadza co prawda duzo smaczku ro ale rozbija scene na jeszcze mniejsze kawalki.Owszem graczy moze i troche przybedzie - ale tez odejda znudzeni ro, a pozosatli rozprosza sie po roznych serwerach z modami. Boom mamy juz chyba za soba - 64 klany z calego swaita zglosily sie do winter cup 2 - i ta liczba bedzie raczej topniec z kazdym dniem.

Mati

• Guest
WITAM.
« Reply #10 on: 30 April 2007, 18:46:27 »
Może też tak być jak mówisz, viatrova, lecz wydaje mi się, że scena generalnie się nie rozleci na grupki. Scena to scena. A to czy grają na AB czy innym modzie to inna śpiewka.

viatrova

• Guest
WITAM.
« Reply #11 on: 30 April 2007, 21:03:16 »
no racja scena to scena. Boje sie jednak, ze ludzie sie jeszcze bardziej porozlaza na rozne mody serwery itd - i bedziemy mieli poczucie pustki :D heh

Guz

• Guest
WITAM.
« Reply #12 on: 30 April 2007, 22:01:41 »
Mati :
Może też tak być jak mówisz, viatrova, lecz wydaje mi się, że scena generalnie się nie rozleci na grupki. Scena to scena. A to czy grają na AB czy innym modzie to inna śpiewka.

Mylisz sie bo po pierwsze AB to mutator modem mozna nazwac Defence Alliance a o osobach grajacych w tego moda jakos sie nie mowi :) Inny przyklad to czesto powolywany przeze mnie BF42 do tej gry powstaly 2 bardzo popualrne mody: Desert Combat oraz Forgotten Hope i prawda jest taka ze osoby te byly malo widoczne a udzielaly sie glownie nad podforach modow w ktore grali

Wawer

• Guest
WITAM.
« Reply #13 on: 30 April 2007, 23:41:13 »
Ja tam myślę, że przydałyby się jakies nowe polskie klany z graczami na poziomie. Nie brakuje takich na serwerach.
Tylko skrzyknąć się muszą jakoś.
Potem już tylko z górki. Polska scena jest mała ale za to ludzie są do siebie przyjaźnie nastawieni i sobie pomagają.

viatrova

• Guest
WITAM.
« Reply #14 on: 01 May 2007, 00:02:41 »
Wawer :
Polska scena jest mała ale za to ludzie są do siebie przyjaźnie nastawieni i sobie pomagają.

true, true :D