Author Topic: Co myślicie o ASG\AEG ?  (Read 6492 times)

Reaker

• Guest
Co myślicie o ASG\AEG ?
« on: 09 June 2007, 21:29:42 »
Temat taki jak w tytule, mojm zdaniem zabawa przednia, taki wyjazd na poligon na kilka dni... hmhmm... :yes Jak dla mnie miodzio !!
A jakie wasze zdanie na ten temat... 8)
---------------------------------------------------
Jeśli taki temat był to proszę o usunięcie.

Guz

• Guest
Co myślicie o ASG\AEG ?
« Reply #1 on: 09 June 2007, 22:04:15 »
Reaker :
(...)A jakie wasze zdanie na ten temat... 8)

Moim zdaniem... byl juz taki temat!

MajesticO

• Guest
Co myślicie o ASG\AEG ?
« Reply #2 on: 10 June 2007, 21:10:39 »
oglnie wydaje sie fajne jak widzałem filmiki na youtube ale jeszcze nigdy nie widzałem teamu w asg/aeg z 2ww

Guz

• Guest
Co myślicie o ASG\AEG ?
« Reply #3 on: 10 June 2007, 22:28:57 »
MajesticO :
oglnie wydaje sie fajne jak widzałem filmiki na youtube ale jeszcze nigdy nie widzałem teamu w asg/aeg z 2ww

Moze dla tego ze podsatwowym porbleme jest dostep do pozadnych replik broni z tego okresu? Po za tym przepraszam czy bawimy sie w rekonstrukcje historyczna czy w asg - a to sa 2 rozne rzeczy

seba200

• Guest
Co myślicie o ASG\AEG ?
« Reply #4 on: 11 June 2007, 10:26:47 »
ASG hmm:) - latalo sie po lasach z mp5 i zabijalo na kulki duze ilosci wroga. Zajebista zabawa, mozna sie wczuc. Mialem w recach Kar98 super zrobiona replika i garanda. Spotkania, nawalanki klanowe, wyjazdy i bitwy do 400 osob po lasach. Zadna gra nie odda adrenaliny jaka towarzyszy tej zabawie. Nic dodac nic ujac.

DemoniX

• Guest
Co myślicie o ASG\AEG ?
« Reply #5 on: 11 June 2007, 21:03:45 »
Super ! gdybym miał możliwość pojechania na jakiś poligon i powalczyc z przynajmniej 50 osobami to nie zawachłbym sie rzucić 800 zł na jakies  dobre ASG

Skucha

• Guest
Co myślicie o ASG\AEG ?
« Reply #6 on: 11 June 2007, 23:31:18 »
dobre asg z tego co slyszalem to nawet kolo 2k chodza ^^ ja chcialbym tylko replike Kar98k - powiesilbym sobie ja na scianie i wzdychal do niego za kazdym razem jakbym rzucil okiem na to cudo :)

AC| AdRain

• Guest
Co myślicie o ASG\AEG ?
« Reply #7 on: 17 June 2007, 20:10:34 »
seba200 :
ASG hmm:) - latalo sie po lasach z mp5 i zabijalo na kulki duze ilosci wroga. Zajebista zabawa, mozna sie wczuc. Mialem w recach Kar98 super zrobiona replika i garanda. Spotkania, nawalanki klanowe, wyjazdy i bitwy do 400 osob po lasach. Zadna gra nie odda adrenaliny jaka towarzyszy tej zabawie. Nic dodac nic ujac.

witam! w ASG bawie się od dłuższego czasu :) i istnieje już taki temat założy przeze mnie

1)nawalanki KLANOWe.. gadasz jak tibijczyk.. jeszcze nie widziałem żeby jakikolwiek zawodnik ASG nazwał się klanowiczem.
2)bitwy do 400 osób.. hmm gdzie? z tego co wiem największa bitwa była w BORNYM i nie było tam 400 osób :P
3) ktoś wspomniał że nie ma dostępu do broni z 2WŚ co wy gadacie prosże bardzo www.wwiiguns.com

co do AEGów -> cena minimalnego aega to 4bańki (CYMA, WELL, JG) ważne aby był metalowy gearbox
GAZIAKI -> minimum 100zł
SPRĘŻYNA -> 1000+ snajperki jedynie

aktualnie strzelam z SARA OFFIZIERA lvl III (440fpsów) http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1565
a jako broni bocznej używam Hi-Capy WE (colt 1911 zmodyfikowany lekko) http://i.guns.ru/forums/icons/forum_pictures/000203/203944.jpg

co hi capy to prawdziwe cudo :D cale z metalu ;) ponad 1kg... cały zamek chodzi podczas strzelania (system blow back) giwera wymaga częstego czyszczenia jak prawdziwa broń ku chwale ojczyzny :D

http://i.guns.ru/forums/icons/forum_pictures/000203/203944.jpg kar mauser polecam do rozgrywek ASG -> dlaczego ten? bo ma średnice 6mm  a nie 8mm jak większość takich manufaktur ;] a najczesciej w regulaminach na zlocie.. przewidzana jest tylko amunicja 6mm