Hi all.
Kurcze tak czytam i własnym oczom nie wierzę. Temat zaczął się, czy postawić serwek dla nowych graczy, a "zjechał" na wymiane spostrzeżeń wśród klanów.
Powiem tak :
1. co do tematu : bez sensu zakładac serwer dla graczy nowych. Nowi mają w zasadzie proste pytania i wystarczy że im się odpowie - zajmuje to zaledwie pare sekund.
2. co do "pro" graczy : na arenie RO nie ma żadnego TRACKERA, który zliczałby ilość granych godzin, ilość zabitych przeciwników, ilość zabitych swoich, ilośc spędzonych godzin na danej mapie, pozycję w tabeli RO. TEGO nie ma, zatem "pro" graczy NIE MA.
3. co do Henia: grałem z tym człowiekiem, jak nie był w klanie wymiatał jak szalony i wszystkich zanijałi, natomiast zauważyłem, od czasu kiedy założył tag klanu, jego gra trochę się różni, chłopak już tak nie wymiata, niestety przyczyny nie znam.
4. co do ligi: RO jest nowym nabytkiem rynku graczy wojennych 3D, napewno się rozwinie, klany się ustabilizują, bedzie świetna zabawa.
Swoje spostrzeżenia wnioskuję tym, iż gram w RO, widze co się dzieje oraz długi okres w swoim życiu spedziłem z klanem Bloody Angels w grze AA, zatem tajniki gry klanowej nie sa mi obce, jak również pseudo "pro" gracze.
Pozdrówka